Şimdi Ara

Gaia(New)100 lw Roque\warlock SATILIK . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CHAR SATILMIŞTIR ''yib'' Arkadaşımıza Hayırlı OYUNLAR DİLERİM . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyLa[Z]JeaN -- 23 Temmuz 2009; 18:40:36 >

• CHARINA TALİBİM EKLE melihbuyuk@windowslive.com forumdan tanıdık bir aracı sayesinde yarın gerçekleştirebiliriz işlemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yib

CHARINA TALİBİM EKLE melihbuyuk@windowslive.com forumdan tanıdık bir aracı sayesinde yarın gerçekleştirebiliriz işlemi

ekLedim
  • up.char süper ötesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: phynx

up.char süper ötesi

TeşekkürLer . . . uppp
  • Biraz ucuz sanki char . .
  • char satıldımı hala satışa dewam mı??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ???
  • arkadaslar char satılmamıstır.500 tl olmasının en buyuk sebebı esımle ayrılma noktasına gelmem... ama parasında olmadıgım ıcın cok ucuz fıyata verıyorum... sahıbı olarak gercekten cıddı alıcı olan arkadasım bana 0538 267 6194 nolu cep telınden ulassın..wammer00@hotmail.com msn adresım...yarına kadar sattım sattım..satamadım delete yapcam ... tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: wammer

arkadaslar char satılmamıstır.500 tl olmasının en buyuk sebebı esımle ayrılma noktasına gelmem... ama parasında olmadıgım ıcın cok ucuz fıyata verıyorum... sahıbı olarak gercekten cıddı alıcı olan arkadasım bana 0538 267 6194 nolu cep telınden ulassın..wammer00@hotmail.com msn adresım...yarına kadar sattım sattım..satamadım delete yapcam ... tesekkurler

ekledim msn açmanı bekliyorum...
  • msn acık suan sen ver ıstersen ben eklım
  • iyi satışlar mükemmel char yapmışsın bu charın sırtı yere gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: alone94

iyi satışlar mükemmel char yapmışsın bu charın sırtı yere gelmez

TeşekkürLer Up . . .
  • hatırladınmı Herada 91 Xbow-Daqqer-Bard vardı SuperKahn bana Troy da 94 wizard takas diye kandırmıştın adi herif güvenmeyin arkadaşlar bu adam beni dolandırmıştı forumdan banlanmıştı Smile2Too ´di galiba forumdaki nick i banlanmıştı bu hesap ile almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonardo -- 22 Temmuz 2009; 19:13:03 >
  • H.Satıslar Erkan-Hüseyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!DaNGeR!!

hatırladınmı Herada 91 Xbow-Daqqer-Bard vardı SuperKahn bana Troy da 94 wizard takas diye kandırmıştın adi herif güvenmeyin arkadaşlar bu adam beni dolandırmıştı forumdan banlanmıştı Smile2Too ´di galiba forumdaki nick i banlanmıştı bu hesap ile almış

Arkadaşım Bnim msn adresim daha yeni elime qeçti :) heradan emreyle felan konuştuk senin charın şuanda hale onlarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*

H.Satıslar Erkan-Hüseyin

TeşekkürLer Dogi :)
  • quote:

Arkadaşım Bnim msn adresim daha yeni elime qeçti :) heradan emreyle felan konuştuk senin charın şuanda hale onlarda :)

allah var yukarıda yalan söleme kimde şuan char emredemi emrede ise nasıl geçti eline
  • güzel charmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: !!DaNGeR!!

quote:

allah var yukarıda yalan söleme kimde şuan char emredemi emrede ise nasıl geçti eline

Düzgün konuş Lütfen Forumda Beni tanıyan çok insan war msn adresimi ekle adres vereyim sana :) geL haklıysan hakkını ara . . .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.