Şu oyunu bırakalı kaç sene oldu. Hala mı koxp? :( Kendiniz kasmayacaksınız. Oyunun amacı nedir?
Koxp indirmeyin arkadaşlar. %99,999 içinde virüs, arka kapı filan bir şeyler vardır.
quote:
Orijinalden alıntı: BalamirHun
Şu oyunu bırakalı kaç sene oldu. Hala mı koxp? :( Kendiniz kasmayacaksınız. Oyunun amacı nedir?
Koxp indirmeyin arkadaşlar. %99,999 içinde virüs, arka kapı filan bir şeyler vardır.
Oyunun içinde çok şey dönüyor hocam oyun kendi koxp unu genie çıkardı ama millet genie kullanmak yerine diğer koxpları kullanıyorlar pazara bırakan sabah kendini hapiste buluyor koxp kullanan gb leri kırıyor
oyun kendi genie harici koxpa izin veriyor bence yoksa oyunda tek koxp kullanan olmazdı
ntt game işi cidden paraya dökmüş ben eski adıyla ronark ta oynadım hemde ilk çıktığında tek çarım oldu magem vardı bu denli itemler yoktu gaia çıkalı 1 ay ha oldu ha olmadı +8 +10 itemler fırladı
oyunun işleyişi değişti eskiden herkes kasardı eşit olarak şimdi kimse magelere warriorlara değer vermiyor varsa yoksa asas
Mage im adamdan pt istedim skeleton pt cevap vermedi geçtim lufere bekliyorum sonra pm attı gel dedi ama mage yada warriorsan gelme dedi böyle bir hal aldı oyun
kardeşim ntt priesti warrioru mageyi kaldırsın Oyunun adıda asas online olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kendi koxpu olan bi oyunuda ilk defa görüyorum. Hani bu oyun Silkroad gibi değil ki, SP yada bolca exp gerektirmiyor bir karakter. Gayet premium alarak ve el ile kasarak da max levela ulaşabiliyorsunuz. E oyununda o kadar zorlugu olsun hani, kendi koxpunu cıkarmanın mantıgı nedir? Dışadan almasınlar bizden alsınlar biz kazanalımdır. Böyle bir düşünce varken o oyun oynanır mı ya
quote:
Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon
Kendi koxpu olan bi oyunuda ilk defa görüyorum. Hani bu oyun Silkroad gibi değil ki, SP yada bolca exp gerektirmiyor bir karakter. Gayet premium alarak ve el ile kasarak da max levela ulaşabiliyorsunuz. E oyununda o kadar zorlugu olsun hani, kendi koxpunu cıkarmanın mantıgı nedir? Dışadan almasınlar bizden alsınlar biz kazanalımdır. Böyle bir düşünce varken o oyun oynanır mı ya
Koxp çıkarmadı nttgame.Otomatik avlanma sistemi diyebiliriz.Senin yaptıklarının aynısını yapıyor.Heal atarken duruyor mesela.Ama 20 saatlik yasal bot için 200 cash istiyor nttgame.Repair içinde 200 cashlik item daha alıyorsun otomatik tamir ettiriyordu galiba.Toplam 400 cashe 20 saat yasal botun oluyor.400 cash 15 TL falan.Kim verir bu parayı o bota? 2 gündür oyunda 100'e yakın kişi banlandı.Bunların çoğu tren chardır bence.Çünkü hile tam gaz devam ediyor.Tren ne diye soracak olursanız 1 karakteri 5 karakter takip ediyor biri nereye öteki oraya kasıyorlar tek pc den giriliyor bunlara herhalde. Herkes oyunda GamersFirst'e göre iyileşme olduğunu söylüyor çoğu kişi umutlu oyundan.Bakalım aç gözlü bir firma nttgame fakat oyunu düzeltebilir.
Yav nereye düzeltiyor, spoilerlara, werewolflere gidip görev kasamıyom 2dk lık şey oluyor sana 2 saat. Adam uzaktan pıtı pıtı indiriyor. İşkence yav oyunun tadı tuzu olan şeyler bu görevler, hani görevsizde kaslıyor da ne biliyim dedigim gibi tadı tuzu. Eleman gitmiş koxp kurmuş mekana yanında 10 tane newbie werewolf kesmeye çalışıyor içler acısı oyun Spoiler a gidiyosun orası max zaten 5k lık şeyi düşürmek için koxp kuruyor git elle farmla lan
quote:
Orijinalden alıntı: LawLess437
quote:
Koxp çıkarmadı nttgame.Otomatik avlanma sistemi diyebiliriz.Senin yaptıklarının aynısını yapıyor.Heal atarken duruyor mesela.Ama 20 saatlik yasal bot için 200 cash istiyor nttgame.Repair içinde 200 cashlik item daha alıyorsun otomatik tamir ettiriyordu galiba.Toplam 400 cashe 20 saat yasal botun oluyor.400 cash 15 TL falan.Kim verir bu parayı o bota? 2 gündür oyunda 100'e yakın kişi banlandı.Bunların çoğu tren chardır bence.Çünkü hile tam gaz devam ediyor.Tren ne diye soracak olursanız 1 karakteri 5 karakter takip ediyor biri nereye öteki oraya kasıyorlar tek pc den giriliyor bunlara herhalde. Herkes oyunda GamersFirst'e göre iyileşme olduğunu söylüyor çoğu kişi umutlu oyundan.Bakalım aç gözlü bir firma nttgame fakat oyunu düzeltebilir.
Peki oyun da hala hf koxp mevcut mu ?
quote:
Yav nereye düzeltiyor, spoilerlara, werewolflere gidip görev kasamıyom 2dk lık şey oluyor sana 2 saat. Adam uzaktan pıtı pıtı indiriyor. İşkence yav oyunun tadı tuzu olan şeyler bu görevler, hani görevsizde kaslıyor da ne biliyim dedigim gibi tadı tuzu. Eleman gitmiş koxp kurmuş mekana yanında 10 tane newbie werewolf kesmeye çalışıyor içler acısı oyun Spoiler a gidiyosun orası max zaten 5k lık şeyi düşürmek için koxp kuruyor git elle farmla lan
Yeni sunucularda her slot hileci.Fakat diğer sunucularda bu sayı çok az.Bu hileyi pk alanlarından silsinler benim için yeterli.Eskisi gibi seri 80 çakanlar yokmuş en azından.Expi biz 100'lü canavar kesme görevleriyle falan bir şekilde kasarız.Bende görevleri yapamadım o konuda haklısın.
quote:
Orijinalden alıntı: Uygx
Peki oyun da hala hf koxp mevcut mu ?
HF kalkmış veya ismi değişmiş bilemiyorum.Kous botmu ne var paralı çoğunluk onu kullanıyor.Bir çoğuda görev yöneticisi kullanarak msn koxp kuruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fiat S.p.A.
Adamlar heryerde harpy,golem,wolf heryerde günlerce md,shard,raptor,ib vs herşeyi düşürüp satıyorlar bu oyun koxpa izin verdiği sürece bi cacık olmaz
hocam o zaman bırakalım o serveri zaten yeni açmışsın charı gel başka bi serverde açalım he ne dersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme