Unionumuz cok güçlendi .. son 1 alım daha yaptık AnatoliaN guildide bize katıldı son 1 guildlik yerimiz kaldı..
Basarılar ıns hedeflerınıze warırsınız
bensız ne ısler karıstırıyorsunuz bakim bomba atom fılan ne iş :P
xD bildiğin şeyler
Hasan şu an güzel bir projemiz var...Ama sana birşey yazıyoz afksin ya da msnde yoksun...Sonra soruyorsunYarın anlatırım...
bekle beni freakz xd gaia ya gelıcem su blade i satım gaia dayım xD sımdıden unıon saglma guıldde saglam galıba
yolunuz açık olsun arkadaşlar. bizde yakın zamanda etraflarda olucaz inş. ama kendi guildimizle beraber ama sizlerin arasında bakalım
Gerçekten çok sağlam bir union hayırlı olsun.
tecevünüz iyi yorumlarınız için teşekür ederiz :)
awwww .. tebrikler canım cekti yeni serverda full silk le kasmayı :D
inş kaleyi alırsınız bi server daha türk egemenligine girer.
bu arada serverdaki yüksek level olan arkadasların buildler nedir?
wizard ve pure int chler var işte en yüksek 42 var böyle ..
Arkadaşlar gercekten güzel bir birliktelik kurmuşsunuz anladıgım kadarıyla umarım uzun süre devam ettirebilirsiniz genelde ilerleyen zamanlarda sorun çıkar kale alınsa bile kişisel sorunları sakın union sorunu haline getirmeyin derim. ayrıca diger private guildine bakıyorum onlarda baska bir guildlerle union kurmuslar cekebiliyorsanız cakin derim oldukca güclüler karşınızda olana kadar yanınızda olmaları daha iyi savaş zamanında size oldukca cok kan kaybettirirler biliyorsunuz ilk kale savası önemlidir.
sa beyler bnm de carım var gaiada h.sonu plus cekcem .Guıld lasım suan 20 lvl im daha yeni actım.ismi ___Turk41___ .CheckMate pm atacam sana ona gore :
Sağlam union inş. güzel dewam eder.
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim .. İnş uzun süre böyle devam edeceğiz.. Rev6da rakingde Union arkadaşlarımız ve biz sıralamada ilk 10lardayız bu arada :))