Şimdi Ara

GA-G31M-ES2L Anakart -Gigabayt 2.EL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #Gigabyte Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 GA-G31M-ES2L Anakart -Gigabayt 2.EL
    Arkadaşlar Merhaba, ürünümü acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum. İntel Pentium 4 (3.06) işlemci ile kullandığım anakartımı satıyorum. İsteyene işlemciyide satabilirim. Yanında soğutucu fanı verebilirim. Ürün fiyatı sadece anakart'ındır. Kargo ücretini ben ödeyeceğim. Acil ihtiyaçtan satılık.

Intel® Core™ 2 Çok-çekirdekli ve FSB 1600 (O.C.) 45nm işlemcileri destekler
    Çarpıcı sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1066(O.C) bellek desteği
    Tümleşik Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (Intel GMA 3100)
    Tümleşik Intel High Definition Ses
    Yüksek hız Gigabit Ethernet özelliği
    CPU VRM'de katı kapasitör tasarımı
    Devrimci enerji tasarrufu tasarımı ile Easy Energy Saver (Kolay Enerji Tasarrufu) Teknolojisi
    Çok yönlü koruma için DualBIOS

Ürün Hakkında diğer bilgiler kendi resmi sitesinde mevcut olup (https://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-g31m-es2l_1x#kf ) anakart 2.el ve temiz kullanılmıştır.

Güven meselesi için; https://www.sanalpazar.com/ga-g31m-es2l-anakart-gigabayt/i-80680793https://tr.letgo.com/tr/i/ga-g31m-es2l-bilgisayar-anakarti-calisir-durumda_b59f8509-9f2GA-G31M-ES2L Anakart -Gigabayt 2.EL8-473c-b07b-2cd61abe4711
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Xeon işlemciler patladığından beri, bu G31 anakartlar da yakında H110 anakart fiyatına çıkacak.

7 yıl kullanılmış teknoloji özürlüsü anakartları bu fiyata satarken gram vicdanınız sızlamıyorsa ben de bir şey demiyorum.

Yazık, çok yazık. Alana da, satana da.

Neyse, ucuza G31 anakart alınır pm atın.

Orijinalden alıntı: loiloyse

Xeon işlemciler patladığından beri, bu G31 anakartlar da yakında H110 anakart fiyatına çıkacak.

7 yıl kullanılmış teknoloji özürlüsü anakartları bu fiyata satarken gram vicdanınız sızlamıyorsa ben de bir şey demiyorum.

Yazık, çok yazık. Alana da, satana da.

Neyse, ucuza G31 anakart alınır pm atın.

Son oluru 100 tl , başkada indirim yapamam kusura bakma. Tertemiz anakart. Sıkıntısı yok bir şeyi yok. Bu ana kartların da ne kadar kullanışlı olduğunu bilen biliyor. Ürünü kimseye zorla alın demiyorum, deme lüksüm yok zatende. Sizin gibi ölücülere de piyasada hep düşük fiyatlı ürünler mi olsun anlayamadım yani? Alıyorsan alırsın , pazarlık yaparmısın dersin. Böyle konuyu baltalayacaksan hiç yorum atma benden sana tavsiye. Ürünü araştır biraz satış sitelerinde öyle gel. Kargoyu dahi ben karşıladım daha da ötesi yok. 100'e bırakırım kargoya da karışmam son oluru bu.

• 75 TL + Kargo ücreti olarak günceldir.

nereden alabilirim.? Çalışıyor durumda mı?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.