Şimdi Ara

G560 hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lenovo G560 aldım. Cihazı kullanmaya başlayalı bir hafta oldu. Geldiği zaman ufak bir alana sahip olan D sürücüsü vardı. Bilgisayarın yedeğini almak istedim. Çıkan pencerede ileri diyerek yedeği aldım. Ancak hangi sürücüye aldığını bilmiyorum.Bu sürücü sonra bir şekilde kayboldu. Disk yönetimine girip isimlendirilmemiş alana D ismini verdim. D sürücüsü geri geldi ancak alanı 200 MB. Bu alanı komple silmek istiyorum buna izin vermiyor.Disk yönetiminde şu anki durum şöyle: Temel 298,09 GB... D 200 MB (sistem, birincil bölüm)...C:138,93 GB (Ön yükleme, disk belleği dosyası, etkin, kilitlenme bilgisi, birincil bölüm)... Yeni Birim E 144,20 GB (mantıksal sürücü) 14,75 sağlam (oem bölümü)

D sürücüsünü hiç bir şekilde değiştiremiyorum, silemiyorum, format atamıyorum. Bilgisayarımı şu haliyle ilk aldığım haline getirebilir miyim? Yada böyle kullanmamın bana bir dezavantajı olur mu ? Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi class366 -- 20 Haziran 2011; 15:25:06 >

• D sürücüsüne harf atamanıza gerek yoktu, sistem özel bölümü olduğu için. Bu haliyle kullanabilirsiniz ancak D harfini atadığınız bölümü silerseniz bilgisayarınızda sıkıntı olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.