Şimdi Ara

G5 mi Z5 mi ? veya v10 alınır mı ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • maks 2000 lira bütçe var kamerası aksamları beni üzmesin hem ön hem arka ayrıca dayanıklı bi telefon olursa iyi olur xperia Z serisi gibi.
    Bir de hepsiburada dan telefon almak mantıklı mı garantisi tr mi ithalatcı mı nasıl öğrenebilirim Z5 uygun fiyata var ancak garanti konusunda detay verilmemiş

g serisi kronik aorunlarını hep duyduk peki v10 nasıldır alınır mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxplorer -- 18 Eylül 2016; 23:02:45 >

• İki telefonda kaliteli, bence seçim zevk meselesi. Hepsiburada sorun çıkarmaz genelde. Eğer garanti bilgisi yoksa siteye mail ile sor kesin bilgi verirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    z5 in on kamerasi cok mu kotu iphone 5s kadar olsa yeterli benim icin :/

• C5 alırken incelemiştim, bana ikiside iyi gelmişti. Fiyatı uygun olduğu için c5 aldım. Bütçem uygun olsa z serisi alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

z5 in on kamerasi cok mu kotu iphone 5s kadar olsa yeterli benim icin :/

5s'ten kat kat iyi canim on kamerasi
  • 100-200 daha koyarsan s7 de olabilir kamerası bayağı iddialı.

• Z5 kullanıyorum. Ön kamera orts seviyede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Janjan kullanıcısına yanıt
    kafamı en cok kurcalayan buydu cok sağolun hocam
  • kurtaran_ali kullanıcısına yanıt
    diğer amiral gemilere göre daha dar açılı sanırım oda kötü olmuş biraz ama idare ederiz ya selfie manyağı değiliz sonucta arkadaslarla toplanınca toplu resım cekılırken üzmesin yeter
  • Bence v10 u incelemelisiniz.

• fbyram kullanıcısına yanıt
    v10 da olabilir ama islemcisi soru isareti eski kalmis biraz ve fiyati yuksek

• exxplorer kullanıcısına yanıt
    Z5 uzak durun en az snap820 olsun geçen benim red mi note 2 ile kiyasladik z5 i Samsung isocell sensor var arkasında önde omnivision 2 kamerası da daha kötü

• v10 nasıl bilirsiniz ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • z5 alacağın son telefon olsun.Kesinlikle hiç bir markaya fanlığım yok ancak z5 gerçekten berbat bir telefon.
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    810 ısındığı için 808 kullandı lg. Performans farkı olmaz bence. Şarjı kötü v10 un. Z5 suya dayanıklı sözde ama su sızmasından bozulan z5 ler var. Z5 ana konusunu almadan önce inceleyin isterseniz. Servisinden şikayetçi olan kullanıcılar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence hocam Huawei mate 8 al keyfine bak Telefon gercekten super bende yeni aldım memnunum isinma yok şarj uzun gidiyor senin almak istedigin telefonlari bende arastirdim lg de ghost screen sorunu var isinma ve şarj cabuk bitiyor mate 8 bi arastir dedim eger ekran buyuk gelir dersen Huawei p9 da dusunebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askmen3755 -- 19 Eylül 2016; 0:33:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.