Şimdi Ara

G4560 ile GTX 1080Ti Performansı Şaşıracaksınız (: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Açık konuşacağım arkadaş ilginçlik olsun diye yapmış, teknopattaki sorunlu çift gibi iddiada bulunmamış bu işlemci üst seviye karta yetiyor diye. Ama sonuç, bomboş bir içerik. Yani amerika yı yeniden keşfetmeye gerek yok. İşlemcinin x sahnede çizimine izin vereceği limit bellidir, e siz kartı da bu değere yakın tutacak şekilde ayar ve çözünürlük yoluyla kastırırsanız sonuç her daim böyle olacaktır.

    Yalnız aramızda bazı sapkın arkadaşlar var, bu işlemci ile gece sarılıp uyuyor gibiler, her başlıkta aynı tip, aynı tarzda yorumlar yapıyorlar.

    Ancak tecrübeyle sabit olan şeyler var, çok çeşit işlemci birisi kullanmış olarak (apu, xeon, core i) bu tarz videolara sadece GPU usage den çıkarım yapamazsınız. Ben 2 farklı işlemci, aynı kart ile %99 gpu usage alıp aralarında %15 e varan fps farkı olduğunu da gözlemledim. Yani her şey pratikteki gibi işlemiyor, tecrübeli arkadaşlar bu dediğimi çok rahat anlayacaktır.

    Üzerine fazla konuşmaya gerek yok, fiyatına göre mükemmel işlemci ama burada onu ilahlaştıran pentium adı değil piyasa fiyatıdır. İntel de zaten bu işlemciden inceden zarar ettiğinin farkında.




  • bu işlemci çok iyi duruyor fazla para vermeye gerek yokmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.