Şimdi Ara

G402 mi SteelSeries Rival mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu haftasonu G105 ve SteelSeries QcK almayı planlıyorum. Yanında da G402 almak istiyorum. G402'nin yerine SteelSeries Rival alsam mı acaba ? 16,4 milyon renk falan benim için önemli değil çünkü benim setim tamamen mavi, yani hep mavide kullanacağım. Makro tuşları da benim için önemli.

(Özellikle kullanan arkadaşların yardımlarıyla) Hepinizin yardımlarını bekliyorum, iyi forumlar.

Edit: Hepsiburada ve Vatanbilgisayar dışında bir yerden alamıyorum (nedenini sormayın lütfen öyle işte :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremsko -- 22 Ocak 2016; 17:52:07 >

• Amazon'dan alacaksan Steelseries Rival 300 (Tr fiyatı en ucuz 250 ama Amazon'dan alırsanız 195 tl'ye geliyor.)
    Türkiye'den alacaksan Logitech g402 (Tr fiyatı 150 - 160 tl civarı ama zamanında amazon'da indirim vardı kargo dahil 108 tl'ye denk geliyordu.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Amazon'dan alacaksan Steelseries Rival 300 (Tr fiyatı en ucuz 250 ama Amazon'dan alırsanız 195 tl'ye geliyor.)
    Türkiye'den alacaksan Logitech g402 (Tr fiyatı 150 - 160 tl civarı ama zamanında amazon'da indirim vardı kargo dahil 108 tl'ye denk geliyordu.)

Sadece hepsiburada ve vatanbilgisayardan alabileceğimi yazmayı unuttum. (nedenini sormayın lütfen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keremsko

quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

Amazon'dan alacaksan Steelseries Rival 300 (Tr fiyatı en ucuz 250 ama Amazon'dan alırsanız 195 tl'ye geliyor.)

Sadece hepsiburada ve vatanbilgisayardan alabileceğimi yazmayı unuttum. (nedenini sormayın lütfen)

O zaman rival al çünkü sensör - malzeme kalitesi - kablo kalitesi bakımından daha iyi

• Ben G402 kullanıyorum arkadaşım ise rival, ikimizde memnunuz. Tasarımı hoşuna gideni veya eline en iyi oturanı almanı tavsiye ederim

Not: Geçenlerde mouse çay döktüm G8 tuşu basarken zorluyordu bir ay sonra düzeldi, bu da böyle bir anımdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.