Şimdi Ara

G302 Kullananlar Bakabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben Logitech G302 faresini almak istiyorum herkes iyi ve güzel bir MOBA mouse olduğunu söylüyor birde sizin yorumlarınızı almak istedim + ları ve - leriyle G302 yi anlatırsanız sevinirim uzun yazmaktan korkmayın :)

    Oynadığım oyunlar CS:GO Lol



  • hocam ben almadım ama mağazada bilgisayara bağlı olarak 5-10dk kullanma fırsatım oldu. Öncelikle claw grip tutuşa sahip olmanız gerekiyor ve elinizin küçük olması gerek, kesinlikle palm tutuşa uygun değil çünkü boy olarak çok kısa bir mouse (115mm). Benim elim bilekten orta parmağa 19cm bana tam uymadı bi tık daha büyük olmalıydı. Mouse'un yan tarafları daha geniş düz bir mouse değil bu da alışılmışın biraz dışında. Açıkçası üstten kavrarken çok çok rahat ve tuşların geri bildirimi çok net kesinlikle rahat edersiniz, ancak yandan geniş olması beni rahatsız etti, özellikle yandaki 2 tuşu kullanırkende çok rahat değildim. Işıklandırması çok iyi diyebilirim.

    Edit: Malzemesine gelince eli terleteceğini düşünmüyorum. Kauçuk kaplama değildi diye hatırlıyorum plastik, güzel his veren bir yüzeyi var. Kaygan değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 28 Mart 2015; 21:56:31 >
  • Tesekkur ederim dostum suan a4tech x7 kullaniyorum ben acikcasi hemen alisamicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.