Bildirim
G3 mü 5s mi çok kararsız kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
G3 Almak daha mantıklı -
G3 al yada biraz daha bekle iphone6 al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Orgeneral123
G3 al yada biraz daha bekle iphone6 al
Hocam bence ip5s ile 6 arasında o farka değsek kadar fark yok
quote:
Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı
G3 Almak daha mantıklı
Hocam g4 gelcek yakında g3 değer kaybedecek diye korkuyorum
Ekranı sorun olmaz ise bence 5s almalısın.
Genede bir mağazaya git ikisini eline al incele iyice kurcala içine sineni al.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: uçan_adam
Ekranı sorun olmaz ise bence 5s almalısın.
Genede bir mağazaya git ikisini eline al incele iyice kurcala içine sineni al.
Hocam ikisini de kurcaladım arkadaşlarda var iphone un şarjı kafama takılıyor. Lg de de aynı sorun var parlaklık az olursa batarya idare ediyor ama 2k olunca yine baya yiyor g3 te karar kılmıştım ama arkadaşın g3 hafifte olsa arada kasmalar yapıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Clariyt
Arkadaşlar merhaba lg g3 ya da 5s alıcam aşağı yukarı fiyatları çok farketmiyor g3 müthiş bir telefon fakat diğer tarafta iOS var kullanıcıları hangisini önerir kullandığınız cihazın beğenmediğiniz yönlerini yazıp yardımcı olursanız çok sevinirim.
32gb olmasi kosuluyla G3 oneririm bir IOS kullanicisi olarak...
2560x1440p ekran evet islemciyi biraz zorluyor ama cok agir oyunlar oynamiyorsan, o kadar sorun olmaz, ayrica Android 5.0.1 Lollipop ile beraber kasmalarin, donmalarin azalacagini dusunuyorum. Bataryasi da 2K ekrana ragmen her turlu 5s'ten daha iyi gidiyor, ayrica en kotu yedek pil tasima imkanin var.
-
birinin ios olması diğerinin özellikleri ile yarışıyor ben de bu ikisini düşünmüştüm 5s in ekranının küçük olması caydırıyo yav
M8 al
Ekrani sorun olmassa s.
Ama diğer özelliklere gore lg g3
İkisinide alma z3c al.5s in bataryası pişman eder g3 ünde 2k ekranı gereksiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Janjan
quote:
Arkadaşlar merhaba lg g3 ya da 5s alıcam aşağı yukarı fiyatları çok farketmiyor g3 müthiş bir telefon fakat diğer tarafta iOS var kullanıcıları hangisini önerir kullandığınız cihazın beğenmediğiniz yönlerini yazıp yardımcı olursanız çok sevinirim.
2560x1440p ekran evet islemciyi biraz zorluyor ama cok agir oyunlar oynamiyorsan, o kadar sorun olmaz, ayrica Android 5.0.1 Lollipop ile beraber kasmalarin, donmalarin azalacagini dusunuyorum. Bataryasi da 2K ekrana ragmen her turlu 5s'ten daha iyi gidiyor, ayrica en kotu yedek pil tasima imkanin var.
Hocam baya oyun oynarım ben g3 dediğinize yetersiz mi kalıyor ? Hocam oyunda takılırsa çok kafam bozulur fırlatır atarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Hocam Sony e bulaşmam çok sık üst seviye telefon çıkarmaya başladı değer kaybettiriyor Mart'ta z4 gelicek z3 alırsam iyi olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Tirion Fordring
M8 al
Yok hocam htc kaliteli fakat satarken sıkıntı olabilir gibi geliyor bu ikisi arasında düşünüyorum öneriniz için sağolun
Merhaba. Arkadasim tabiki G3. Bu ikisini kiyaslamak lg ye hakarettir -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TearsForFears
Hocam Sony e bulaşmam çok sık üst seviye telefon çıkarmaya başladı değer kaybettiriyor Mart'ta z4 gelicek z3 alırsam iyi olmaz
Compact serisi 2 modelde bi geliyor. Birdahaki compact z5 ile gelecek
quote:
Orijinalden alıntı: nalse
Merhaba. Arkadasim tabiki G3. Bu ikisini kiyaslamak lg ye hakarettir
199$ degerindeki iphone 5s-e o kadar para vermektense kendi hakkini veren bir telefon alman yerinde olur -
quote:
quote:
quote:
Hocam baya oyun oynarım ben g3 dediğinize yetersiz mi kalıyor ? Hocam oyunda takılırsa çok kafam bozulur fırlatır atarım
G3 alma o zaman...
Htc E8'e ne dersin? 1500 tl teknosada, m8 ile aynı ekran işlemci ram e sahip, kamerası daha bile iyi hatta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
G3 alma o zaman...
Htc E8'e ne dersin? 1500 tl teknosada, m8 ile aynı ekran işlemci ram e sahip, kamerası daha bile iyi hatta
kamerasi daha iyi deil m8 daha net çekıyor bu yanılgılara dusmeyelım yanlıs bılgı vermeyelım ha neler aynı işlemci ram aynı arayuz aynı onda sorun yok alınır ordada sorun yok ama kamerada m8 daha iyi
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- pttavm güvenilir mi
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- doğubank senetle telefon
- samsung türkiye garantili ne demek
- periscope canlı yayın
- telegram video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X