Şimdi Ara

g3 beat, zenfone 5 arasinda kaldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xperia sp nin ana konusuna göz atarsanız daha yararllı olur diye düşünüyorum çünkü bi telefonu en iyi kullanan bilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KahveTelvesi

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Zenfone 2 ne zaman çıkar fazla bekleyemem de[

Hocam degisik bilgiler var bu konuda. Martta diyen var haziranda diyen var. Asus ikinci ceyrek demisti facebook sayfasinda. Onlarla daha saglikli bilgi icin iletisime gecmenizi oneririm. Ama gercekten beklemeye deger bir telefon.

Tesekkur ederim ama elimdeki telefon son demlerinde bir an önce değisrirmem gerek o nedenle bekleyemiyorum. Xperia bin m2 dual, SP gibi modellerine de bakiyorum

Sp 1 yil kullandim aklina takilan varsa sorabilirsin halada elimde cihaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Zenfone 2 ne zaman çıkar fazla bekleyemem de[

Hocam degisik bilgiler var bu konuda. Martta diyen var haziranda diyen var. Asus ikinci ceyrek demisti facebook sayfasinda. Onlarla daha saglikli bilgi icin iletisime gecmenizi oneririm. Ama gercekten beklemeye deger bir telefon.

Tesekkur ederim ama elimdeki telefon son demlerinde bir an önce değisrirmem gerek o nedenle bekleyemiyorum. Xperia bin m2 dual, SP gibi modellerine de bakiyorum

Xperia spyi artik kesinlikle almayin. O fiyatlara cok daha iyi donanimli cok daha guncel cihazlar var. Cihaz alirken aldiginiz butce eski yada yeni amiral gemilerine yetiyorsa neden eski ve dusuk donanimli ara model alirsinizki? Guncelleme ve cok daha iyi performans icin meizu mx4 veya bulabilirseniz z1 compact oneririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.