Şimdi Ara

G2 Lolipoptan Sonra Android Sistemi Çok Şarj Tüketiyor (Ssli) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haftaya verilince bizde (lolipop yüklü olanlar) de direk telefon üzerinden güncellenecek mi?

Orijinalden alıntı: Aytamal

Haftaya verilince bizde (lolipop yüklü olanlar) de direk telefon üzerinden güncellenecek mi?

Çözümü burda:

http://forum.donanimhaber.com/m_105371502/tm.htm

SAMSUNG™| Teknisyen
  • Hocam çok güzel ve gerekli bir konu açmışsın eline sağlık. Ama ben yine de kitkat'a dönme taraftarıyım. Hem Mayıs sonuna kadar 1 ay süre var, hem de orjinal gelince direk OTA üzerinden yükleriz daha sağlıklı olur. O süreçte de adam gibi kullanırız telefonu.

Orijinalden alıntı: Aytamal

Hocam çok güzel ve gerekli bir konu açmışsın eline sağlık. Ama ben yine de kitkat'a dönme taraftarıyım. Hem Mayıs sonuna kadar 1 ay süre var, hem de orjinal gelince direk OTA üzerinden yükleriz daha sağlıklı olur. O süreçte de adam gibi kullanırız telefonu.

sık sık rom değiştirmeyi tavsiye etmem telefon yoruluyor. 1-2 hafta daha böyle kullanmanızda bir sakınca yoktur heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 3 Mayıs 2015; 16:18:53 >

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen
  • Bende de aynı sıkıntı var ve çözemedim bir türlü. Telefonum D800, TOT dosyası ile Kitkat'ı kurduğumda böyle bir sıkıntı olmuyor.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.