arkadaşlar G1 e kayıt olduktan sonra maile item seal şifresi geliyor. ben bu şifreyi değiştirmek istiyorum. bunun tickettan başka yolu varmı. bilenler yardım lütfen.
Evt Ticket Le Değişiyor.. Atacağın Ticket'te
Charına Alınan Tüm Premıum Kod'ları 9 HaneLi Müşteri Numaran
Veya Ksn Numaraları..
ßende Değiştirmiştim Ödeme ßilgilerimi Verdim
İtem KitLeme Şifre ****** Bu Olmasını İstiyorum Dedim İtem Seal Şifresiniz Sizin İstediğiniz Gibi Olmustur Die Mesaj Attılar.
Ama EksikSiz Atman Lazım Ödeme'ßilgilerini Yoksa Kesınlıkle Yardım Etmıyorlar Charın Senın Olduğunu Ispat Etmen Lazım..
ßoL Sans.
quote:
Orjinalden alıntı: Plain Of Death
Evt Ticket Le Değişiyor.. Atacağın Ticket'te
Charına Alınan Tüm Premıum Kod'ları 9 HaneLi Müşteri Numaran
Veya Ksn Numaraları..
ßende Değiştirmiştim Ödeme ßilgilerimi Verdim
İtem KitLeme Şifre ****** Bu Olmasını İstiyorum Dedim İtem Seal Şifresiniz Sizin İstediğiniz Gibi Olmustur Die Mesaj Attılar.
Ama EksikSiz Atman Lazım Ödeme'ßilgilerini Yoksa Kesınlıkle Yardım Etmıyorlar Charın Senın Olduğunu Ispat Etmen Lazım..
ßoL Sans.
çok sağol kardeş. ya bi sorunum var. ben daha accountu yeni açtım. hiç pre falan almadım. pre alıp ondan sonra atmam gerekecek heralde ticket'ı.
Hacı Eğer Premıum Yoksa İnglizce Mesaj Atmak Zorunda KaLıcan Platin Veya GoLd OlurSa Senın İçin Hiç ßir Sorun yok.
İnglizce ßiliyorSan Atabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Plain Of Death
Hacı Eğer Premıum Yoksa İnglizce Mesaj Atmak Zorunda KaLıcan Platin Veya GoLd OlurSa Senın İçin Hiç ßir Sorun yok.
İnglizce ßiliyorSan Atabilirsin
eyw. saol
benımde aynı sorunum war. platanıum aldım ve ilk premuım um. ama kesn kodunu kaybettım. 2. bi pre alsam onu versem acaba olur mu ? yada 3. aldıgımda atsam ? sizce ne olur ?