Şimdi Ara

G.Skill üyelik ödülleri sona eriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • G.Skill üyelik ödülleri sona eriyor



    Performans odaklı bellek ürünlerinin ve hız aşırtma rekorlarının tanınan ismi Tayvanlı G.Skill; üyelik programı kapsamında katılımcıları bekliyor. Program kapsamında üyelik ödüllerine başvurmak için zaman azaldı.



    G.Skill Üyelik Programı



    Dünya çapında G.Skill ürünlerine sahip olan sayısız tüketici mevcut ve Kasım sonunda başlayan üyelik programı bu tüketicileri bir araya getirmeyi amaçlıyor. Program kapsamında kullanıcılar ürünlerini kayıt edebiliyor, tecrübelerini paylaşabiliyor ve G.Skill ile ilgili güncellemeler alabiliyor. Ayrıca yakın gelecekte hız aşırtma ve espor organizasyonlarında da söz sahibi olabilecekler.



    Ayrıca Bkz.Balıklardan ilham alınarak geliştirilen robotlar, deniz araştırmaları için önemli görevler üstlenecekler



    Üyelik programının başlaması şerefine bir de hediye kampanyası yapılıyor. Kampanya kapsamında kullanıcılar üyelik seviyelerine göre G.Skill bellek setleri ve diğer ürünlerinden kazanma şansına sahip olacak.



    Kullanıcılar üyelik programına katılarak G.Skill ürünlerini kayıt edecekler ve puan toplayacaklar. Toplanan puanlar üyelik seviyesini belirleyecek. Temel seviye VIP iken VIP Gold ve VIP Platinum şeklinde daha üst seviyeler mevcut. Her seviyenin ödülü ayrı. 100’den fazla G.Skill hediyesi bu seviyelere göre dağıtılacak. Kampanyada son tarih 1 Şubat 2021.



     



    Etkinlik sayfası



     




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/277574/g-skill-announces-membership-program-over-100-prizes-up-for-grabs







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.