Şimdi Ara

G.Skill 48GB kapasiteli DDR3 bellek kitini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Önde gelen bellek üreticilerinden G.Skill, en iyisini isteyen yüksek performans tutkunları ve grafik profesyonelleri için hazırladığı 48GB kapasiteli DDR3 bellek kitini duyurdu. EVGA'nın çift işlemcili Super Record 2 (SR-2) anakartında kullanılmak üzere hazırlanan bellek kitinde, 4GB kapasiteli 12 adet bellek modülü bulunuyor. LGA1366 formundaki her iki işlemci için de 6 adet bellek modülü olmak üzere toplamda 12 modül ve 48GB kapasite sunan Ripjaws serisi DDR3 bellek kiti 1900MHz'de çalışıyor ve 1.65v geriliminde CL8 zamanlamalarıyla geliyor. G.Skill'den yapılan açıklamaya göre bellek kiti, aynı erişim süresi ve voltaj değeri ile 2000MHz'i de görebiliyor.

Tamamı özenle seçilen ve tek tek test edilen modüllerin oluşturduğu 48GB kapasiteli kitin, EVGA SR-2 üzerinde 4 veya 6 çekirdekli iki işlemci ile kurulacak yüksek performanslı sistemin, hatta süper-bilgisayarın temellerini oluşturacağı belirtiliyor. Özel soğutucu tasarımıyla da dikkat çeken yeni bellek kiti için henüz fiyat bilgisi bulunmuyor.

• kaç kaç kaç gözlüklerimin numarasını büyüdü acaba doru yazıyor dimi orda :) 48
  • Ne Derdi0iz 48GB
  • 48 gb öylemi bari bir yazilim gelistirsinlerde hardisk yerine ramlari kullanalim. Daha hizli calisir o zaman sata3, usb3 ve ssd hardisklere gerek kalmaz.

Evdeki esyalari bile saklariz 48 gb ramlarde.

4 gblik ramlarda 2000 mhz gercekten büyük basari.

fiyati 2300 euro ile 1800 euro arasi olur böyle bir kitin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 24 Temmuz 2010; 17:31:36 >
  • Bu ramlere sistem kurabiliyormuyuz :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 8gb lık 6 adet modül zannedip heyecanlandım :)

6 tane 2gb lık modül kullanıyorumda.
  • neden o kadar heyecan yaptınız arkadaşlar.Zaten server sistemlerde kullanılıyor uzun zamandır.Ki zaten evganın kartıda server tarzı bir kart.
  • şık birşey
  • server merver bunlar sırf egolarını tatmin etmek için alırlar...
  • Demedi Demeyin 1TB Çıkar Ama Ona TB İsmini Vermezler Rama Özel Birşey Çıkar Ya 1GB Ramlar Çıkar Hızı 5-6GHZ Olur Ya 700GB Çıkar Hızı 1000-2000Mhz Olur.

Bence Hızlar Artacak. 1GB Olacak Ama 3-4GHZ Olacak
  • merak ediyorum bu ssd lerde kullanılan yongalarla ram belleklerde kullanılanlar arasında ne kadar fark var. hala 8gb lığı bile 120tl civarına satılıyor.
  • zamanında amd athlon 2500+ için 2işlemci takılan ANAKART vardı, şimdi böyle 6 - 8 ramli masaüstü makineler çıkmıyor. bizde RAM yükseltmeye gidiyoruz. elimde 4x256mb ram olsa bile değerlendiremiyorum nerede ise. teknoloji bir garip.
  • Youtube de adamın biri sürekli test yapmıs evganın bu kartıyla gtx480, 5970 quad sli, oc, sc

Bu adamın bir çok videosu var bence bir bakın...

http://www.youtube.com/watch?v=OXLBShXjQmQ
  • 4 gblık tek modüllerin yaygınlaşması güzel
  • 48gb önemli bir değer buna win 7 kurulunca sistem ortalama boşta 12gb ram harcar yanılmıyorsam yani bence fazla önemli değil nasıl olsa alamayız aslında alırız 1tb ramli 2ptb diskli 15ghz hızında işlemcili sistemler çıkınca alırız
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.