Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.886
Cevap
99
Favori
265.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşar Merhaba İki Renk ARasında kaldım sizce hangisi Güzel ?

Yeşil Olan mı ?

Siyah olan mı ?
     G-Shock Topluluğu. G-Shock Topluluğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Aldığımdan beri her hangi bir ayarlama yapmadım, ama rakım ölçer deniz kenarında iken referans değer girilerek doğrulama sağlanabilir.

Ayrıca bugün için saatin gün boyu hava tahmin grafiğine bakın. Ciddi bir düşüş var ve bugün haberlerde akom sağnak yağış için ciddi uyarı yapmış.

Ben haberleri okumadan saatim sayesinde uyarımı almış oldum bugün
     G-Shock Topluluğu.

Abi Saat'de hava tahmin ÖZelliği mi Var ???

• quote:

Orijinalden alıntı: cartel21

Arkadaşar Merhaba İki Renk ARasında kaldım sizce hangisi Güzel ?

Yeşil Olan mı ?

Siyah olan mı ?

Bence bu tip bir saat de yeşil daha hoş duruyor sonuçta askeri ve doğa sporu konseptine uygun bir saat. Yeşil orjinal

• quote:

Yeşil Olan mı ?

Siyah olan mı ?

Bende yeşili var, yeşil ya da sarı diyorum ama ben hep değişik renkleri tercih ederim, zevk meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre

quote:

Yeşil Olan mı ?

Siyah olan mı ?

Bende yeşili var, yeşil ya da sarı diyorum ama ben hep değişik renkleri tercih ederim, zevk meselesi.

Kardeş Ortadaki Protection yazısının altındaki Tuş Plastik mi Yoksa Demir Mi ? Yani Paslanmaz Aksam'mı ? Zannedersem ışığı açıyordu o buton ??

• Hocam metal gibi duruyor ama biraz içerde tam anlamadım.

• Siyahı güzel duruyor ama pahalı gibi biraz.
  • Kesinlikle yeşil olan.

• Negatif ekranlı yeşil kasa saatin tasarım konseptine (military) daha iyi uyuyor, daha klas durmuş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank

Negatif ekranlı yeşil kasa saatin tasarım konseptine (military) daha iyi uyuyor, daha klas durmuş bence.

Değilmi Hocam KEsinlikle Katılıyorum ... !
  •  G-Shock Topluluğu.

Saatin Tuş'ları Metal Aksam mı yoksa Plastik mi Bilen var mı arkadaşlar ? Bugün yarın n11'den sipariş edecem ... ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cartel21 -- 8 Temmuz 2014; 19:00:20 >
  • quote:

G-Shock Topluluğu.

Saatin Tuş'ları Metal Aksam mı yoksa Plastik mi Bilen var mı arkadaşlar ? Bugün yarın n11'den sipariş edecem ... ;)

Saatin tuşları var ve hava tahmin özelliği mevcut. Bir nevi protrek özelliklerinin tamamı mevcut. Hatta fazlası var.

• quote:

quote:

G-Shock Topluluğu.

Saatin tuşları var ve hava tahmin özelliği mevcut. Bir nevi protrek özelliklerinin tamamı mevcut. Hatta fazlası var.

Hocam Saatin Tuşları METAL Aksam'mı onu demiştim ben , Hani Ortada protection yazan altındaki tuş bilhassa , Plastik gibi duruyor da ... ?

• cartel21 C kullanıcısına yanıt
    Pardon bende metal yazacaktım yanlış yazdım. Saatin iç iskeleti ve bütün tuşları metaldir.
  • Arkadaşlar G-SHOCK ların camı çizilme açısından nasıl ? Hiç çiziğiniz oldu mu? kullananlar bilgi verebilir mi acaba?
  • quote:

Pardon bende metal yazacaktım yanlış yazdım. Saatin iç iskeleti ve bütün tuşları metaldir.

EyvAllah hocam Teşekkürler , Saat 93 Gram'mış Saat dediğin ağır olmalı ayrıca ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yojimbo

Arkadaşlar G-SHOCK ların camı çizilme açısından nasıl ? Hiç çiziğiniz oldu mu? kullananlar bilgi verebilir mi acaba?

Kardeş Mineral Cam , Yani ısıl işlem görmüş Sertleştirilmiş özel cam oluyor bunlar , bende Casio'nun silikon cam'lı bi modelini bi gaflete düştüm almıştım , Mineral cam ile arasında dağlar kadar fark var mineral cam kolay kolay çizilmez , silikon berbat bildiğin plastik kardeş ...
  • cartel21 C kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki tüm diğer g-shock lara göre dağa ağır bir yapıda zaten eline alınca hissedebiliyorsun.
  • quote:

quote:

Negatif ekranlı yeşil kasa saatin tasarım konseptine (military) daha iyi uyuyor, daha klas durmuş bence.

Aşağıdaki linkte çok güzel bir incelemesi var. Yakın plan çekimlerde düğmeler de oldukça kaliteli görünüyor.

forums.watchuseek.com
    Rangeman GW-9400 1ER Part 1: Finally arrived & Review
    http://forums.watchuseek.com/f17/rangeman-gw-9400-1er-part-1-finally-arrived-review-924379.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 9 Temmuz 2014; 10:19:15 >

• quote:

quote:

quote:

Aşağıdaki linkte çok güzel bir incelemesi var. Yakın plan çekimlerde düğmeler de oldukça kaliteli görünüyor.

http://forums.watchuseek.com/f17/rangeman-gw-9400-1er-part-1-finally-arrived-review-924379.html

Evet kardeş , Saat çok cezbedici , n11'de 614 liraya kadar düşmüş bu arada !

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.