Bildirim
G-Shock Topluluğu. (40. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Emre
quote:
Orijinalden alıntı: cartel21
Arkadaşar Merhaba İki Renk ARasında kaldım sizce hangisi Güzel ?
Yeşil Olan mı ?
Siyah olan mı ?
Bende yeşili var, yeşil ya da sarı diyorum ama ben hep değişik renkleri tercih ederim, zevk meselesi.
Kardeş Ortadaki Protection yazısının altındaki Tuş Plastik mi Yoksa Demir Mi ? Yani Paslanmaz Aksam'mı ? Zannedersem ışığı açıyordu o buton ??
-
Hocam metal gibi duruyor ama biraz içerde tam anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyahı güzel duruyor ama pahalı gibi biraz. -
Kesinlikle yeşil olan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Negatif ekranlı yeşil kasa saatin tasarım konseptine (military) daha iyi uyuyor, daha klas durmuş bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: burbank
Negatif ekranlı yeşil kasa saatin tasarım konseptine (military) daha iyi uyuyor, daha klas durmuş bence.
Değilmi Hocam KEsinlikleKatılıyorum ... !
-
-
quote:
Saatin Tuş'ları Metal Aksam mı yoksa Plastik mi Bilen var mı arkadaşlar ? Bugün yarın n11'den sipariş edecem ... ;)
Saatin tuşları var ve hava tahmin özelliği mevcut. Bir nevi protrek özelliklerinin tamamı mevcut. Hatta fazlası var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
quote:
Saatin Tuş'ları Metal Aksam mı yoksa Plastik mi Bilen var mı arkadaşlar ? Bugün yarın n11'den sipariş edecem ... ;)
Saatin tuşları var ve hava tahmin özelliği mevcut. Bir nevi protrek özelliklerinin tamamı mevcut. Hatta fazlası var.
Hocam Saatin Tuşları METAL Aksam'mı onu demiştim ben , Hani Ortada protection yazan altındaki tuş bilhassa , Plastik gibi duruyor da ... ?
-
Pardon bende metal yazacaktım yanlış yazdım. Saatin iç iskeleti ve bütün tuşları metaldir. -
Arkadaşlar G-SHOCK ların camı çizilme açısından nasıl ? Hiç çiziğiniz oldu mu? kullananlar bilgi verebilir mi acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: darbelux
Pardon bende metal yazacaktım yanlış yazdım. Saatin iç iskeleti ve bütün tuşları metaldir.
EyvAllah hocamTeşekkürler , Saat 93 Gram'mış Saat dediğin ağır olmalı ayrıca ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: yojimbo
Arkadaşlar G-SHOCK ların camı çizilme açısından nasıl ? Hiç çiziğiniz oldu mu? kullananlar bilgi verebilir mi acaba?
Kardeş Mineral Cam , Yani ısıl işlem görmüş Sertleştirilmiş özel cam oluyor bunlar , bende Casio'nun silikon cam'lı bi modelini bi gaflete düştüm almıştım , Mineral cam ile arasında dağlar kadar fark var mineral cam kolay kolay çizilmez , silikon berbat bildiğin plastik kardeş ... -
Piyasadaki tüm diğer g-shock lara göre dağa ağır bir yapıda zaten eline alınca hissedebiliyorsun. -
quote:
quote:
Negatif ekranlı yeşil kasa saatin tasarım konseptine (military) daha iyi uyuyor, daha klas durmuş bence.
Aşağıdaki linkte çok güzel bir incelemesi var. Yakın plan çekimlerde düğmeler de oldukça kaliteli görünüyor.
forums.watchuseek.com
Rangeman GW-9400 1ER Part 1: Finally arrived & Reviewhttp://forums.watchuseek.com/f17/rangeman-gw-9400-1er-part-1-finally-arrived-review-924379.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 9 Temmuz 2014; 10:19:15 >
-
quote:
quote:
quote:
Aşağıdaki linkte çok güzel bir incelemesi var. Yakın plan çekimlerde düğmeler de oldukça kaliteli görünüyor.
http://forums.watchuseek.com/f17/rangeman-gw-9400-1er-part-1-finally-arrived-review-924379.html
Evet kardeş , Saat çok cezbedici , n11'de 614 liraya kadar düşmüş bu arada !
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X