Şimdi Ara

G.O.R.A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlemiycektim ama cd si elime geçti izledim we tam tahmin ettğim gibi dangalak bi film çıktı hayret ya ..o kadar yaygara koparam film buymuş .. cem yılmaz ın rol yaparken kendini illede espri yapıcam diye kasması filmi mok etmiş bi insan bu kadarmı deişken olur ya .. kasma kardesim espri yapıcam diye kendini ya ..

• kasmadı
  • ya saçmalama abi ya mükemmel bi film bence
  • biz güldük
  • gene idare eder be sonuna kadar izledim ben
  • Ben Cem Yılmaz'ı çok çok beğenen birisi olarak bu filmin hayatında gördüğüm en komik olmayan komedi filmi olduğunu söyleyebilirim. Hadi beni geçin kuzenim Tam bir Cem Yılmaz fanatiğidir. O bile hiç beğenmedi. İnanın kendimi gülmek için şartlamama rağmen sadece 3 - 5 sahnede güldüm, o da kahkaha boyutunda değil.

Sinemada izleyen kişiler de bence filme değil, birbirlerinin gülmesine gülüyor. Bu filmi 2 kişi evde dvd'de izleyip de gülmekten yarılacak bir kişi olacağını sanmıyorum. Ben 10 üzerinde en fazla 5 veririm. O da duygularımın insafı ile. Eğer aynı filmi aynı şekilde bir yabancı çekmiş olsaydı 3 bile zor verirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 19 Şubat 2005, 1:32:22 >
  • katılıyorum.bende beklediğimi bulamadım.ama şu film müziklerinde Özkan Uğur'un Olduramadım baya iyi şarkı.kopuktu kopuktu zincir olduramadım
    quote:

Orjinalden alıntı: vozer
    İnanın kendimi gülmek için şartlamama rağmen sadece 3 - 5 sahnede güldüm, o da kahkaha boyutunda değil.

Sinemada izleyen kişiler de bence filme değil, birbirlerinin gülmesine gülüyor. Bu filmi 2 kişi evde dvd'de izleyip de gülmekten yarılacak bir kişi olacağını sanmıyorum. Ben 10 üzerinde en fazla 5 veririm. O da duygularımın insafı ile. Eğer aynı filmi aynı şekilde bir yabancı çekmiş olsaydı 3 bile zor verirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B E Y L E R :d [S
    8 yıl önce açıldı
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izleyim cavap yazarım.
  • her filme teknik açıdan bakılmaz bunu ögrenemediniz bi türlü
  • çevremde nekadar arkadaşım varsa çıktığı gün gittiler izlediler ben pek cem yılmazı sevmem bir turlu nasip olmadı gitmek öyle bir övdülerki ben izlemeden ulan adam yapmış herhalde dünyanin en komik filmi oldu diyorum birde örnekler veriyorum şu filmden güzelmi bu filmden güzelmi diye hepsine oo nediyorsun onlari ezer geçer diyolar bende uzun uğraşlar sonucunda orjinal cd sini aldım hayatımda izlediğim komedi filmleri arasında en az güldüğüm bu oldu
    bu filmi beğenenler acaba eddie moprhy yada jim carey nin filmlerini yada american pie i nasıl buluyorlar onu merak ediyorum herhalde geçici bir krize giriyorlar
  • cem yılmaz kendi ağzıyla söylüyor espriden ciddi anlamda anlayan , üni. öğrencilerinin çoğunluğu ve sürekli espri komedi izleyen insanlar benim esprilerimi beğenmezler diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 19 Şubat 2005, 2:29:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

çevremde nekadar arkadaşım varsa çıktığı gün gittiler izlediler ben pek cem yılmazı sevmem bir turlu nasip olmadı gitmek öyle bir övdülerki ben izlemeden ulan adam yapmış herhalde dünyanin en komik filmi oldu diyorum birde örnekler veriyorum şu filmden güzelmi bu filmden güzelmi diye hepsine oo nediyorsun onlari ezer geçer diyolar bende uzun uğraşlar sonucunda orjinal cd sini aldım hayatımda izlediğim komedi filmleri arasında en az güldüğüm bu oldu
    bu filmi beğenenler acaba eddie moprhy yada jim carey nin filmlerini yada american pie i nasıl buluyorlar onu merak ediyorum herhalde geçici bir krize giriyorlar

american pie yanında korku filmi gibi kalır gora
  • quote:

Orjinalden alıntı: Canimasyon

FİLM ÇOK GÜZELDİ . SEN FİLMİ NERENDEN İZLEDİN. ROBOTLA KARIŞTIRMAYASIN CEM YILMAZI? TEKRAR İZLE GÜLMEZSEN SENDE BİR SOUN VAR DEMEK.

Öncelikle böyle terbiyesiz bir cevap verdiğin için seni şiddetle kınıyorum.

Sen beğendin diye herkes beğenecek değil. Bence filmde adam gibi bir espri bile yok. O kadar şartlanmışsın ki filmi izlerken adam a dese gülmeye başlıyorsun. Bence aldığı gişeyi haketmeyen bir film. Sadece CEM YILMAZ ismi olduğu için o kadar gişe yaptı. Bu Cem Yılmaz'ın ilk çalışması olsaydı kimse adını bile hatırlamazdı bir daha. Söner giderdi.

Herşey Çok Güzel Olacak filminde bundan çok çok daha fazla gülmüştüm şahsen.

• 1. adam heryerde bunun bi komedi filmi olmadığını söylüyo
    2.eleştirmeden bi yerden orjinal dvd alıp kamera arkası ve yapım ekibinin ropörtajlarını dinlerseniz filmde her şeyi komik olsun kaygısıyla yapmadıklarını görürsünüz
    3.Cem Yılmaz ın komik olmadığını iddaa eden varsa bi gösterisine gitsin bakalım 2 saatlik gösteride gülmeden kaç dakika dayanbiliyo adam istese o sinemada hepinizi çatlatana kadar güldürür ama amacı sinema filmi çekmek ,
    4.istediği zaman komedinin filme nasıl koyulacağını vizonteleyi seredenler görmüştür (çoğu sahnesinin doğaçlama olduğunu yılmaz erdoğan söyledi )

artık cem yılmazın yaptığı işleri tartışmayın bence adam artık bu konuyu aşmış sevmiyosanız adamı yaptığı işlerle ilgilenmeyin,
  • Film illa güldürecek diye birşey yok.Belki Komedi açısından yetersiz bulabilirsiniz.Bunda haklıda olabilirsiniz ama Film TÜRK bilimkurgu adına özel efektlerle yapılan İLK filmdir.Bunu unutmayalım
  • hoca sana katılıyorum kesinlikle ,cem yılmazın ismi yaptı bu kadar gişeyi .. yani filmde bi sorun war ama tam olarak anlayamadım , bi koordinasyonsuzluk mu diyeyim herşey yerli yerine oturmamiş yani filmde ..
  • boşuna tartışmayın en komik filmler Kemal Sunal ındır.
    gora da güzel hele o havadaki elhareketi falan,havalandırma meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan1983

1. adam heryerde bunun bi komedi filmi olmadığını söylüyo
    2.eleştirmeden bi yerden orjinal dvd alıp kamera arkası ve yapım ekibinin ropörtajlarını dinlerseniz filmde her şeyi komik olsun kaygısıyla yapmadıklarını görürsünüz
    3.Cem Yılmaz ın komik olmadığını iddaa eden varsa bi gösterisine gitsin bakalım 2 saatlik gösteride gülmeden kaç dakika dayanbiliyo adam istese o sinemada hepinizi çatlatana kadar güldürür ama amacı sinema filmi çekmek ,
    4.istediği zaman komedinin filme nasıl koyulacağını vizonteleyi seredenler görmüştür (çoğu sahnesinin doğaçlama olduğunu yılmaz erdoğan söyledi )

artık cem yılmazın yaptığı işleri tartışmayın bence adam artık bu konuyu aşmış sevmiyosanız adamı yaptığı işlerle ilgilenmeyin,

3. sine şöyle bir yanıt verebilirim
    bahçeşehir üni. kampusunde verdiği gösteride kimse gülmediği için morardı (kibarcası) ve gösteriyi çeken kameranin kasetini aldı o gosteride izleyiciler diğer gosterilerdeki gibi çatlayana kadar gülselerdi şimdi bir tat bir doku gibi hertarafta dolanıyor olacakti cem yılmazı çok büyütüyorsunuz istese milleti çatlatır falan demişsin gerçekten çok abartmışsın zamanında ad yapmış bir insan hep aynı esprileri stand up gosterilerini tekrarlayıp duruyor bunuda basbas bağırarak soyluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 19 Şubat 2005, 2:43:34 >

• hakkaten kemal baba tek bu alemde yanında şener abi
  • duvara karşı bunu dörte katlar. çok gereksiz diyaloglar var sonuçta sanki süper bir senaryo var ortada kassaymış güldürecem diye daha iyi olurmuş bence
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.