MERHABA ARKADASLAR BİRAZ KOMİK Bİ İLAN AMA OLSUN GENEDE ACMAK İSTEDİM.. GENELDE FORUM KONU ACMADAN DISARIDAN ALISVERİS YAPMAMA GAYRET EDİYORUM.. SİMDİ SIRA GELİNLİKTE EĞER ELİNDE OLAN VARSA VEYA BU İSLE UĞRASAN VARSA.. ÜRÜNÜ HAKKINDA BİLGİ VEYA RESMİNİ EKLERSENİZ SEVİNİRİM..
ANKARA İÇİN ALINIKTIR.. GÖRMEK SARTSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Hayırlı olsun hojam değişik bir ilan evlenior musun
Hayırlı uğurlu olsun
evet arkadaslar.. bir iki esyayı forumdan aldım muayyer temiz .. arta kalan parayı gelinlik alayım diyorum anıdır iyi olur... TESEKKÜRLER DİLEKLERİNİZ İÇİN
Valla arkdaşım gelinliği Bit Bazarından aldım deme kıza, saadetin başlamadan bitebilir, demedi deme. Mutluluklar dilerim.
quote:
Orjinalden alıntı: saygi
Valla arkdaşım gelinliği Bit Bazarından aldım deme kıza, saadetin başlamadan bitebilir, demedi deme. Mutluluklar dilerim.
YOK DOSTUM..FORUMDA KALITELİ ARKADASLAR MEVCUT..İLANIMIN NEDENİ ESE DOSTA AĞIZ EYMEMEK MUTLAKA ALAN KULLANAN KİSİLER TERTEMİZ SAKLIYORDUR..BU TÜR BİR ESYANIN GÜNLÜK KULLANIMI VEYA YIPRANMASI COOOKK ZOR O NEDENLE İHTİYACI OLMAYAN EVENDE TERTEMİZ SAKLAYAN ARKADASLARDAN CVP BEKLİYORUM..
KİRALA HOCAM KESİNLİKLE ALMA MİLLETİN SÖZÜNEDE BAKMA BİR GÜN GİYİYOR TOPU TOPU HAYIRLI UĞURLU OLSUN MUTLULUKLAR
kira fiyatı ile satın alma fiyatı arasındaki farkı duyunca, kiralamak kesinlikle mantıksız... hocam işin zor. gelin hanım umarım anlayışlıdır. yoksa çoook zorlanabilirsin...
VALLA ZOR TABİRİ CAİZ İSE.. OKYANUSU GECTİM NEHİRDE BOĞULUCAM
wallaha benim hanımın gelinliği duruyor (8 aylık) ama sattırmazki
yaptırmanı tavsiye etmem dostum ben gecen sene 1.800 ytl bayıldım evlat acısı gibi
quote:
Orjinalden alıntı: EX_PRO
wallaha benim hanımın gelinliği duruyor (8 aylık) ama sattırmazki
yaptırmanı tavsiye etmem dostum ben gecen sene 1.800 ytl bayıldım evlat acısı gibi
DOSTUM O RAKAM COK DEĞİLMİ YAWW.. ÜRÜNÜ ALMAK İÇİN COK DOLASTIK 700 GİBİ RAKAMLARA COK DEHSET MODELLER VAR.. NEYSE SATMAYI DÜSÜNÜRSE VEYA İZİN ALABİLİRSEN LÜTFEN PM..
hocam gelinlikte şöyle bir olay var. ben de yeni evlendim oradan biliyorum, lakin benim hanım gelinliğini satmaz heralde???
istanbulda kiralık olarak yaptırılan gelinlikler, toptan olarak, genellikle, antep, urfa, diyarbakır gibi illere (gelinlikçinin söylediğini aktarıyorum) 250-300 ytl gibi fiyatlarla satılıyorlar. oradaki gelinlikçiler de satın aldıkları fiyata oradaki halka kiralıyorlar. güzel ticaret aslında...
dolayısıyla, büyük şehirlerde 1 sefer giyilen güzelim gelinlikler (ki en az 1500 YTL isteniyor bunlara), oralarda 300-400 e kiralanıyor... eğer imkanın var ise oralardan araştırabilirsin belki... bilgin olsun diye söyledim..
hocam yanlış anlamazsan bi şey söylemek istiyorum ben keçiörende oturuyorum .evlenirken dünyanın parasını verdiğim hanımın gelinliğini en sonunda bir kuru temizlemeciye gelinlik ihtiyacı olupta parası olmayan vatandaşa hayrımız olması amacıyla verdik ve parası olmayana ücretsiz olarak ver dedik verdiğimiz gibi duruyomu bilmem ama böyle bir durumun varsa senin adına irtibata geçeyim.git gelinliği gör.
pm
quote:
Orjinalden alıntı: fsadi
hocam yanlış anlamazsan bi şey söylemek istiyorum ben keçiörende oturuyorum .evlenirken dünyanın parasını verdiğim hanımın gelinliğini en sonunda bir kuru temizlemeciye gelinlik ihtiyacı olupta parası olmayan vatandaşa hayrımız olması amacıyla verdik ve parası olmayana ücretsiz olarak ver dedik verdiğimiz gibi duruyomu bilmem ama böyle bir durumun varsa senin adına irtibata geçeyim.git gelinliği gör.