Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ---Fx8XXXTAKASLI--- Hp Bilimsel Hesap Makinası - ttec 7' ips Tablet - Syma Helikopter Satın Al 1 Nisan 2018 11:21 1 1 ---Fx8XXXTAKASLI--- Hp Bilimsel Hesap Makinası - ttec 7' ips Tablet - Syma Helikopter Takas Fx-8XXX serisi işlemci ile olur. üstüne phenom II 965be verebilirim. Herhangi bir ürünü verebilirim takas için. tekliflerinizi Pm atın.Hewlett Packard 48S Scientific Hesap MakinesiSorunsuz Çalışmakta. Tüm tuşları fonksiyonel. Pil haznesinde pil asidi akmış çok az. Asidi nötralize ettim. beyaz toz onun arta kalanı. Hiçbir şekilde paslanma yok.Koruyucu kılıfıyla beraber. data kablosu yok. data kablosu ayarlanırsa, Prince of persia vs yüklenebiliyor programlanabiliyor. hack yapılıp hafızası arttılabiliyor. site linklerini satın alan kişiye atabilirim, google aramasıyla kolayca bulunabiliyor ingilizceniz varsa.3 tane AAA pil ile çalışıyor.Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin diğer öğrencilerden öne çıkması için biçilmiş kaftan. vizelerinize finallerinizde en yakın dostunuz. :)350TLttec Magictab 708 7inch TabletArm A7 cortex 1.3Ghz Quad Core işlemciAndroid 4.4 Kitkat512 Mb DDR3 Ram8Gb Hafıza32Gb'a kadar eklenebilir.2mp ön ve arka kamera(kötü)2000mAh Li-Polymer bataryawifi1024x600 çözünürlük.-5 aylık garantisi devam ediyor.-İnternete giriyor, çok hızlı değil. youtube videolarını açabiliyor. (tam ekranda takılmıyor)-uygulama ve oyunları takılmadan açıyor.250TLPhilips GoGear 2 Gb mp3 playerEkranında Kırmızıya kayma var hafif. Çalışmasında Problem yokSilikon kılıfı ve usb kablosu ile verilecek.50 TLAvermedia tv kartı 2 adet. 1 tanesi kumandalı ve alıcılı, ikincisi sadece kart. ikisi birlikte 50TLKodac Disc 4000 antika fotoğraf makinesi. İçindeki film kullanılmış. 90TLhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/18090/94138de8-ed9a-45a8-845a-c936748c07b5.JPGOrjinal Samsung Dokunmatik Kalem.--- SATILDI ---50TLSyma S032 Uzaktan Kumandalı Helikopter. (inova olmuş marka artık)35cm uzunluğundadır. 2 adet helikopter gövde.(1tanesi demonte halde)1 adet şarj adaptörü1 adet kumandaGövdelerden 1 tanesini yedek parça amaçlı parçaladım. tekrar toplanıp çalışır hale getirilebilir istenirse. pili devresi tam ve çalışır. ayaklarından biri kırık parçalı olanın. büyük pervaneleri de eksik.Monteli halde olanın arka motorun şaftı hafif bükük açılıp düzeltilmesi gerekiyor. üşendiğim için yapmadım. pervaneleri vardır, sorunu gözüksün diye çıkardım.Başka bir problemi yoktur. Elektronik hobicilerin işine yarayabilir zira iki helikopter de aynı anda açılıp tek kumandadan kontrol edilebiliyor. Motor ve motor kontrol devreleri Arduino projelerinde vs. kullanılabilir.150TL Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Eskişehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık AMD Phenom II 1090t 16gb (2x8) 1600mhz (dual) ram alınık. Nikon AF nikkor 50mm f/1.8D objektif HP laserjet kartuşlar -27A ve 51X- (UYGUN FİYATLI)