Şimdi Ara

FX8120 + ASUS M5A97 + 6 GB PATRIOT 1600 LL >>>>>>> 549 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 FX8120 + ASUS M5A97 + 6 GB PATRIOT 1600 LL >>>>>>> 549 TL
    AMD X 8 FX8120 BULDOZER İŞLEMCİ ( kutulu faturalı ve garantilidir.bayram öncesi aldım daha sıfır ...)
    ASUS M5A97 ANAKART ( gold faturalı 3 aylık kutulu garantili ...)
    6 GB ( 3 X 2GB ) PATRİOT 1600LL DDR3 SOĞUTUCULU CL8 RAM ...
    BU ÜÇ PARÇA 549 TL DİR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( ayrı satış ve pazarlık yok !!! )

Fiyat : 549 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• pm.
    alıcıyım.
  • cevaplandı..
  • hayırlı satıslar pm
  • takip
  • quote:

Kimden: meganne Kullanıcıyı kontak listesine ekle
    Kime: asa2001
    Tarih: 14 Kasım 2012; 11:58:08
    Başlık: Cevap: merhaba
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşın nickini bile unttum inan..o kadar önemli bir sorun değil o kolay yaptırabilirsin..

bana arızalı bir anakart satmıştır..(ram slotu çalışmıyor)..tavsiye etmediğim bir satıcı..

quote:

Kimden: meganne Kullanıcıyı kontak listesine ekle
    Kime: asa2001
    Tarih: 14 Kasım 2012; 11:45:46
    Başlık: Cevap: merhaba
    Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sistemi ben bütün kasa olarak mühendis bir arkadaştan almıştım kendisi istanbuldadır. deneme mahiyetinde kullanmıştım.8gb ram görmesinde bir sorun yoktu. ben satıcıyım o kadar derinlemesine anlamam zaten..

tamam zaten bu saatten sonra geri alsanda göndermem.hata benim.dual ram larim olsaydı o dönem test ederdim ama malesef yoktu..ama aldığım gün anakart ve işlemciyi 5 saat amd overdrive ile stabilite testi ettim sorun yoktu.tabi tüm slotları test etmemek benim hatam...ama insanlar bilsin senin gibi satıcıyı..tam bir donanımcı olmadığın için (senin de söylediğin gibi) sen den ürün alacaklar bilsin ki başkasından aldığı ürünü tam olarak test etmeden satışa çıkardığınızı...bu da benim forum için bir bilgilendirme görevim..sonuçta ben bir hata yaptım ama diğer forum üyeleri de yapmaması için uyarı görevimi yapmak zorundayım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grandekin@ks -- 15 Kasım 2012; 9:54:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.