voltaj yüksek değil sizdeki işlemciler 6300 benim işlemci 8120 fark ondan kaynaklanıyor stok voltajla bende de 4 ghz'e çıkıyor...
malzeme kalitesi olarak ağır abi ile normal abi arasında diyebilirim yalnız yanında ıvır zıvır aşırı fazla geliyor kasanın içinden çıkan vidalarla 3 kasa toplanır nerdeyse vidasız DVD rw hdd montajı vs yapabiliyorsun ssd için aparat mevcut psunun altta olması büyük avantaj cpu montaj deliği var sıvı soğutmaya uygun tek sıkıntısı genişlik ona dikkat edip al mesela bende tt contac 21 cpu soğutucu var kasaya fanı dışardan bağlamak zorunda kaldım gerçi benim için pek sorun değil ama sizin için olabilir diye düşündüm
yoo benim stok voltajda 1.392 idi
har33H
kullanıcısına yanıt
ben bu sıkıntı olmadan önce 4.3 ghzde baya voltaja dayanıyordum eve gidince stok voltajda 4.3 ghz deneyeyim gerçi açılmıyordu ama yinede deneyeceğim belki yanlış hatırlıyor olabilirim
quote:
Orijinalden alıntı: dismissed_fear
ben bu sıkıntı olmadan önce 4.3 ghzde baya voltaja dayanıyordum eve gidince stok voltajda 4.3 ghz deneyeyim gerçi açılmıyordu ama yinede deneyeceğim belki yanlış hatırlıyor olabilirim
hocam cool in quite gibi şeyleri kapattınızın demi turbo core vs
har33H
kullanıcısına yanıt
tabiki
Yüzyılın sorunu çözülmüş.Biosdan aps modeyi enableyaptım ve smart protection kapattım artık hangisindense bilmiyorum 65 66 derece oluyo düşme yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme