Şimdi Ara

Fx5500 oyun fps (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2000 yılında 16 voodoo 3 3000 ile bile bu oyunu akıcı oynuyorduk.ekran kartından bahsetmeye gerek yok.şu anki onboard entegte anakartlarda bile rahat çalışır .
  • Teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun.Bende tam olarak şimdi anlayabildim dikkat ememişim 3 tane ayrı ayağı olduğuna.O sayede 4x/8x olsun veya 1x/2x e bile giriyor.Bugün internet cafede adam satıyormuş olurmu diye sordum yinede adamın fikrine bakmak amaçlı aslında oluyor.Adam bana olmaz sen Atatürk döneminden kalma pc ye sahipsin dedi.Bende tabi haliyle kızdım adama.

Şimdi son bir tek sorum daha var arkadaşlar Hayırlısıyla Allahın izniyle hafta sonu alıcam.Ankarada oturuyorum ankamallde teknosaya falan bakarım.Fakat bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    FX5500 aynı hepsi fakat hangi marka önerirsiniz?
    Asus ve palit tanınmış marka ama çok az daha ucuz diye mesela axle,forsa,xpervision falan alsam bir sorun çıkarmı acaba(çalışma çalışmama ile ilgili değil,çok zorlamıyacağım fakat yinede arıza vs.)

Teşşekkürler şimdiden cevaplarınız için.
  • istanbuldaysan sana hediye edeyim...
  • Selam,

Aşağıdaki linkte e-marketlerde satılan fx5500 çeşitleri var. Fiyat açısından aklında olsun.
    fx5500
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrebo

Teşekkür ederim arkadaşlar çok saolun.Bende tam olarak şimdi anlayabildim dikkat ememişim 3 tane ayrı ayağı olduğuna.O sayede 4x/8x olsun veya 1x/2x e bile giriyor.Bugün internet cafede adam satıyormuş olurmu diye sordum yinede adamın fikrine bakmak amaçlı aslında oluyor.Adam bana olmaz sen Atatürk döneminden kalma pc ye sahipsin dedi.Bende tabi haliyle kızdım adama.

Şimdi son bir tek sorum daha var arkadaşlar Hayırlısıyla Allahın izniyle hafta sonu alıcam.Ankarada oturuyorum ankamallde teknosaya falan bakarım.Fakat bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.
    FX5500 aynı hepsi fakat hangi marka önerirsiniz?
    Asus ve palit tanınmış marka ama çok az daha ucuz diye mesela axle,forsa,xpervision falan alsam bir sorun çıkarmı acaba(çalışma çalışmama ile ilgili değil,çok zorlamıyacağım fakat yinede arıza vs.)

Teşşekkürler şimdiden cevaplarınız için.

Markaya göre deişen GPU hızları var, mesela aşaıdaki linklerde (POV - standart GPU-250MHZ\DDR-333Mhz hızında ) GPU-270mhz~ 275 mhz gibi fabrika çıkışı hız farklılıkları oluo, fakat o kartta çok 1 getirisi olmaz die düşünüorum sen cebine en uygun olanı seçersin.
    Bazı markaların (inno3D) gibi, fanları çabuk bozulabilir onuda bakarsın gözüne sağlam gözükeni seçer ve örenebilirsen fanının çıkarttıı ses seviyesi fln gibi bilgileri örenip, ona göre seçimini yaparsın v.s. markayada çok fazla takılmana gerek yok, en baştada dediim gibi önce cebine uysun.

Haala çalışma çalışmama gibi 1 takıntın varsada seç 1 marka, detail olrk bakalım netten AGP 1x 2x fln gibi senin kafanı kurcalıycak herhangi 1 sorunu varmı kartın.

Link : Point of view GPU 250Mhz Ram 333Mhz Standart hızlarda.
    Link : eVGA GPU 270Mhz Ram 400Mhz fabrika çıkışı hız arttırılmışı.

• Hocam fx5500 filan boşver bence ati radeon 9550 al çok güzel karttı Kaç kişi o.c den yakmıştı kartı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.