Şimdi Ara

FX 8350 ve GTX 970 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu forumdaki beyni kit amd fanlari sanki biz kisitliyor dedigimizde hic oynanmiyor gibi zannediyor.kesinlikle boyle.amd intel arasindaki farki yuksek kart sistemlerde ozellikle farkini anlamak icin caba sarfetmeye gerek yok.bunuda iki taraf islemciyi kullanan direk anlar veya amd islemci kullanip sikinti yasayip anlar ve intele gecer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

quote:

Orijinalden alıntı: Abba sever

4.60 ghz de kullandım fx8320 de battlefield4 de sürünürken i7 4790 a geçmemle herşey toparlandı.

Ekran kartı r9 290.

FX8320 = 450TL
    İ7 4790 = 980 TL ortalama olarak, Yorum yaparken biraz düşünün arada 500TL'den fazla fiyat farkı var bırakta toparlansın.

Konuya dönersek bence çoğu arkadaşın yazdığı gibi ufak tefek istisnalar dışında sorun olacağını sanmam

Niye 4790'la karşılaştırıyorsun ki fiyatını, 8350'nin bile oyun performansı 4690'dan kat ve kat kötüdür.

İşlemci alırken insanlar benchmarklara bakıp çok yanılıyor şu konuyu okudukça anlaşılan. Mantle'a erişimi olmayan NVidia kartlarına şu an AMD işlemcilerle kullanmak yanlış seçim çünkü elbet darboğaz yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

quote:

quote:

4.60 ghz de kullandım fx8320 de battlefield4 de sürünürken i7 4790 a geçmemle herşey toparlandı.

Ekran kartı r9 290.

FX8320 = 450TL
    İ7 4790 = 980 TL ortalama olarak, Yorum yaparken biraz düşünün arada 500TL'den fazla fiyat farkı var bırakta toparlansın.

Konuya dönersek bence çoğu arkadaşın yazdığı gibi ufak tefek istisnalar dışında sorun olacağını sanmam

Niye 4790'la karşılaştırıyorsun ki fiyatını, 8350'nin bile oyun performansı 4690'dan kat ve kat kötüdür.

İşlemci alırken insanlar benchmarklara bakıp çok yanılıyor şu konuyu okudukça anlaşılan. Mantle'a erişimi olmayan NVidia kartlarına şu an AMD işlemcilerle kullanmak yanlış seçim çünkü elbet darboğaz yapacaktır.

Yalnız, Nvidia'nın Dx11 CPU performansı daha üstün.

BF3'teki 3770K performansı, 337.50 sürücüsüyle %75 artmıştı. Tomb Raider oyununda, 60'lı FPS'lerden 80'e ulaştı. Batman Arkham City'deki teklemeler kayboldu vs.
    Dying Light, Mordor gibi güncel oyunlarda fark var mıdır, ona bakmak lazım tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 19 Mart 2015; 8:08:15 >

• quote:

quote:

Ekran kartı r9 290.

FX8320 = 450TL

8320 den i5 4460 a gecmis olsaydida cozulcekti arkadasin sıkıntısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

Orijinalden alıntı: Kahm

quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lamb0fGod

quote:

Ben sorun olacagini dusunmuyorum fx 8350 o kadar da kotu bir islemci degil
    gtx 970 de roket degil

Roket değil mi

sonucta 960 in ustu 980 in alti bir kart segmenti belli

Onu diyorum iste segmenti belli, paranin alabilecegi en performansli ekran kartlari kategorisinde, neyin tartismasi bu anlayamadim? %20 daha performansli olsaydi roket olacakti da bu haliyle mi olamiyor anlamadim?

arkadasim

diyorum ki 8350 yi zorlayacak kadar hizli degil yani..
    arkadasim da var 8350+970 tikanma darbogaz sorunu yasamiyor
    ama 980 gibi bir kart takarsan 8350 yetmez
    burada kullandigim roket kelimesi ise 980 ve titan gibi modelleri ornek vererek, kiyaslayarak kullandim
    evet 970 bir roket degil.. ha bu demek degil ki yavas bi kart. hizli ok
    umarim daha net olabildim.

970 dediğin kart, overclocklanınca default 980'i geçebiliyor. "980'e yetmez, 970'e yeter" yanlış bir ifadedir. Ama "işlemci 8350'yken, 980'e fark verilmez" dersek, o zaman mantıklı olur.

960-980 konusunda ise: 960, 980'in yarı özelliklerine sahiptir. 970'le arasında büyük fark var.

Herkesi O.C yapiyor diye genelleyemeyiz. ki sahsen ben yapmiyorum
    Bu forumda da yapmayan tonla kisi var
    Ben konusmalarim da hep yapmayan kisileri dusunerek yorum da bulunuyorum
    yapan varsa lafim yok
    dolayisi ile 970 default hali ile 980 den yavas bir kart.
    yani sunu Kabul etmemek icin bile ugrasiyorsunuz.
    8350+970 ile benim arkadasim kullaniyor adam sorun yasamadi
    yani ben yalanciyim herhalde bayiliyorum burada yalan anlatmaya?? adami da yanlis yonlendiriyorum
    eger gercekten 8350+970 duzenegi test etti iseniz buyrun...
    ama sacma sapan sitelere bakip soyluyorsaniz ben o sitelere inanmiyorum
    zaten siz de biliyorsunuz dur cogu tarafli

• Sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.
    FX 8350 oldukça kaliteli bir işlemcidir.
  • 8350 islemciden memnunum diye yazdigim mesaji bile - lemisler
    vay arkadas zorla yalan soylettirecekler adama
    amd calisani taciz etmis herhalde arkadasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rancour

aynı işlemciyle R9 290X kullanıyorum. Darboğaz fln olmaz dostum rahatlıkla kullanabilirsin.

arkadaş belliki 290x ve i5 peformansını yanyana görmediği için sorun yok zannediyor

https://www.youtube.com/watch?v=zuLD20s0K5g

bu videoda fx-8350 ve r9 290x kullanılmış. oyunda amd fanboylarının en sağlam kalesi olan battlefield 4. burda bile yetemiyor işlemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spellfore103

quote:

Orijinalden alıntı: Rancour

aynı işlemciyle R9 290X kullanıyorum. Darboğaz fln olmaz dostum rahatlıkla kullanabilirsin.

arkadaş belliki 290x ve i5 peformansını yanyana görmediği için sorun yok zannediyor

https://www.youtube.com/watch?v=zuLD20s0K5g

bu videoda fx-8350 ve r9 290x kullanılmış. oyunda amd fanboylarının en sağlam kalesi olan battlefield 4. burda bile yetemiyor işlemci.

bastan sona izledim videoyu adam cam gibi oynamis sorun nerde burada??
    sorun fps intele gore az cikiyo dersen ok ama adamin videosun da oyun tadini bozan en ufak bir an bile gormedim..
    sayisal olarak dusunuyorsun muhtemel ben oyunda ekran da gordugume bakarim
    benim icin cam gibi akici ise eyvallah isterse tam kapasite kullansin isterse kullanmasin.!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.