Bildirim
fx 6100 Amd overlock yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çekirdek aktifleştirme derken ?
çarpanı 20 yap direk 4ghz olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: criesofcredo
çarpanı 20 yap direk 4ghz olsun
tüm çekirdekleri aktif heralde ozman biyerde öyle bişey okumuştum çekirdek açmamı ne diye çarpanı nerden 20 yapıyoruz ? hiç bilgim yokta benim biostan falan varmı bi ayarı bunun yada bi program falan ? -
quote:
Orijinalden alıntı: cutedevil
quote:
tüm çekirdekleri aktif heralde ozman biyerde öyle bişey okumuştum çekirdek açmamı ne diye çarpanı nerden 20 yapıyoruz ? hiç bilgim yokta benim biostan falan varmı bi ayarı bunun yada bi program falan ?
msi da biosda solda oc sekmesine giriyorsun direk önünde cpu core ratio yazar onu auto dan 20 yapıyorsun
çekirdek açma falan yok unut onu o ayrı bişey -
quote:
quote:
quote:
tüm çekirdekleri aktif heralde ozman biyerde öyle bişey okumuştum çekirdek açmamı ne diye çarpanı nerden 20 yapıyoruz ? hiç bilgim yokta benim biostan falan varmı bi ayarı bunun yada bi program falan ?
msi da biosda solda oc sekmesine giriyorsun direk önünde cpu core ratio yazar onu auto dan 20 yapıyorsun
çekirdek açma falan yok unut onu o ayrı bişey
benimki gigabyte farklımıdır ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
çekirdek açma falan yok unut onu o ayrı bişey
benimki gigabyte farklımıdır ?
cpu core ratio yada sadece core ratio yazan şeyi bulman lazım o kadar 4ghz ve üstünde voltajda vermen lazım pm den bana ulaş hangi hızlara çıkmak istediğini yaz yardım ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X