Şimdi Ara

FW 21 E ilgili bir soru? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • targus çanta nasıl ? bide başka hediye vermiyolar mı ?
  • Ne gibi bi hediye beklentiniz var,Sony Shoptan alırsanız 2bin ytl'lik ürün alcaksınız,flash bellek gibi ürünleri hediye istemenizde sorun olmaz,şansınızı deneyin derim

Targus çanta iş görücü cinsten,demir bariyerleri var ve sağlam,ama daha estetik ürünleri isterseniz piyasadaki 15.4" çantaların hepsine uyuyor,verilen Targus çanta 15.4" çanta zaten
  • tamam saolasın ! kablosuz Fare falan veriler mi ? :D cok sey istiyom galiba :D
  • Sony kablosuz fareler 100lira üstünde,pek sanmıyorum oakdar verceklerini

Ama dediğim gibi HDMI kablo,yada Flash bellek isterseniz onlarda sorun olmaz kanımca
  • Sony VGP-EMB03 sırt çantası hoşuma gitti .. Fare olarak nasıl bi model tavsiye edersiniz ?

• VAIO çantaları 200-300 lira civarlarında

Sony fareleri kaliteli olabilir ama tasarım olarak beğenmiyorum ben yardımcı olamicam o konuda
  • arkadaşlar yeni konu açmıyım dedim fw21e şu an en uygun nerde satılıyor fikri olan varmı bi arkadaş hızlıaldan 2111/12 gibi bi rakamla almış ben daha uygununu görmedim.Ama hızlıalda da kalmamış nerde buluruz bunu.
  • hanjin ; 10 gün önce Kocaeli'deki sony shop a sormuştum . Aralık başında gelecek dediler . Bu gün tekrar sordum geldimi diye ? Gelmedi dediler , distribütör firma yurtdışından makinaları beklemede dediler , senin anlayacagın beklemediyiz . hayırlısı ..

Bide laptop için kablosuz fare ne önerirsiniz ?
  • Bende Logitech VX nano var,şiddetle tavsiye ederim,ama oakdar para veremem derseniz Logitech V450 nano var,gri renklisi FW VAIO'larla birebir uyumlu

Bluetooth almayın,acaip pil sömürürler alıcısı olsun,e FW alcaksanızda küçük alıcı gerek
  • fiyatı ne kadar ?
  • işte vaio sahibinin yüzündeki gülümseme
    fw21e yi dün gece ankara anteres sony shoptan aldım sonuncuydu.fiyat merak edenler için 2150/9 yaptılar.

Öncelikle çok şık bi alet ekranı mükemmel.
    Bende bu v450 düşünüyorum teknosada 85 civarıydı alıcısı çok küçük tırnak kdr desem abartmış olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 4 Aralık 2008; 22:00:59 >
  • hanjin ; hayırlı olsun , güle güle kullan. resimlerini atarsan sevinirim .
  • bu ürünün özelliklerine göre fiyatı oldukça iyi gibi; bilgisayardan aslında pek anlamama rağmen bu ürünün en büyük eksisinin ATI Mobility™ Radeon® HD 3470 ekran kartı olduğunu düşünüyorum; bilgisayarda pek oyun oynamama meraklısı biri değilim (ve çizim vb. de yapmıyorum); ancak bilgisayarda muhasebe programları gibi bilgisayarı oldukça ağırlaştıran programlar + photoshop gibi fotoğraf düzenleme programları kullanıyorum; acaba ekran kartının performansı sadece oyunları mı etkiler yoksa bu tarz programlar sadece işlemcinin performansıyla mı etkilenir (bir de bu bilgisayarın işlemcisi fiyatına göre nasıldır??)
    cevap verebilecek olan arkadaş olursa sevinirim...
  • barkodd ; HD 3470 ekran kartı özellik olarak çok iyi bir ekran kartı sayılmayabilir (Autocad kullanmayı düşünüyorum herhalde bi sorun cıkartmaz ).
    ama FW21E genel özellikleri fiyat performans açısından iyi sayılır. dolardaki artış ve Sony Vaio Euro olarak satılması şuanki Türkiye şartlarında bu notebook işimizi görebilir (fiyat-performans acısından)

işlemci olarak core 2 2,26'lık bir çekirdek hızı , 3mb önbellek : hız bakımından işimizi görecektir. benden bu kadar sana kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanjin

işte vaio sahibinin yüzündeki gülümseme
    fw21e yi dün gece ankara anteres sony shoptan aldım sonuncuydu.fiyat merak edenler için 2150/9 yaptılar.

Öncelikle çok şık bi alet ekranı mükemmel.
    Bende bu v450 düşünüyorum teknosada 85 civarıydı alıcısı çok küçük tırnak kdr desem abartmış olmam.

v450 nano elektroworldde 73 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alonso47 -- 6 Aralık 2008; 20:07:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mesutum415429

hanjin ; hayırlı olsun , güle güle kullan. resimlerini atarsan sevinirim .

teşekkürler, inşallah darısı senin başına.
    alonso bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesutum415429

barkodd ; HD 3470 ekran kartı özellik olarak çok iyi bir ekran kartı sayılmayabilir (Autocad kullanmayı düşünüyorum herhalde bi sorun cıkartmaz ).
    ama FW21E genel özellikleri fiyat performans açısından iyi sayılır. dolardaki artış ve Sony Vaio Euro olarak satılması şuanki Türkiye şartlarında bu notebook işimizi görebilir (fiyat-performans acısından)

işlemci olarak core 2 2,26'lık bir çekirdek hızı , 3mb önbellek : hız bakımından işimizi görecektir. benden bu kadar sana kolay gelsin

teşekkür ederim mesutum415429; aslında bu özellikler başka bilgisayarda olsa belki bu kadar takılmaz insan; ancak bahsedilen ürün "vaio" olunca insan cidden düşünüyor; sanırım bu parayı hakedecek bir ürün gibi...

bir de çok cahilce bir soru sormak istiyorum; şu an intelde FSB en hızlı 1066 MHz; laptoplarda intel daha performanslı dense de bazı AMD işlemcilerde 1600 civarı FSB var; acaba bu ısınma sorunu dışında aslında AMD daha mı hızlı/performanslı çalışır demek; yoksa hiç ilgisi yok mu??

• Herkese iyi bayramlar !!

barkodd ; amd ile intelin bildiğim kadarıyla mimari (işlemci tasarım yöntemleri) olarak farklı , ama amd işlemciler performans ve fiyat açısından intele göre daha iyiler bunun sebebide amd nin intel in tekel olarak sürdürdüğü piyasada ucuz ve kaliteli işlemciler yaparak pazar payında kendisine bi yer bulmaktı zaten bunuda başardılar.

FW21E modelindeki işlemci ve diğer özellikler şuanki Türkiye şartlarında ($ ın fazla artşı , € un az artması ) bu makina notebook ihtiyacı olanlara bana göre gayet kullanışlı geliyor.

Sony lerde ısınma sorunu var mı yok mu ?; bilemiyorum daha kullanmadım bakalım daha sony vaio sahibi olmak nasip olamadı yakında inşallah diyorum ..

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat_katliam

Bende Logitech VX nano var,şiddetle tavsiye ederim,ama oakdar para veremem derseniz Logitech V450 nano var,gri renklisi FW VAIO'larla birebir uyumlu

Bluetooth almayın,acaip pil sömürürler alıcısı olsun,e FW alcaksanızda küçük alıcı gerek

Bende de V550 Nano var.ama bunun yazılımı Logitech sitesinden indirip kurduğunda çincemi japoncamı nedir abuk subuk karakterlerden oluşan bir alfabe görüntüsü ile kuruluyor.Ne iş bu.sizde de öylemi??

http://img123.imageshack.us/img123/2567/ekranalntsmx6.jpg

• determinanty ; v550 den memnumusun ? biraz bahsetsene v550 den ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.