Şimdi Ara

Future Is Now// nedir ki bu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler antalya kemer olymposta bi kaç gündür üzerinde Future is now yazan mini cooper countryman ler ve birtanede yine aynı yazı yazan dodge ram gezip duruyor. Redbull kızları gbi özene bezene seçmişler kızlarıda. Kent in yeni sihgaasımın tanıtımı diyenler oldu ama internette hiç bilgi bulamadım. Var mı bu konuda bilgisi olan gören duyan?

• yok mu hiç gören duyan ?
  • Yeni kurdugum sirketin reklam organizasyonuna hazirlik yapiyorlar da. Belli etmeyin demistim halbuki..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var mı sonradan gören ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

onlara niye sormuyorsun

çünkü hareket halindeyken soramadım şuanda da olympos ta değilim
  • pazar günü günceli
  • dün saklıkentte kanyonun orda sigara alırken hatun geldi.sigarayı kendinize mi alıyorsunuz dedi evet dedim başladı kent bilmem ne sigarasının tanıtınımını yapıyoruz dinlemek ister misiniz falan filan hede hödö.hayır dedim çıktım.ne oldu ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Get contact nedir bu saçmalık?
    7 yıl önce açıldı
    take care ne demek?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

dün saklıkentte kanyonun orda sigara alırken hatun geldi.sigarayı kendinize mi alıyorsunuz dedi evet dedim başladı kent bilmem ne sigarasının tanıtınımını yapıyoruz dinlemek ister misiniz falan filan hede hödö.hayır dedim çıktım.ne oldu ki?

sadece merak ya :D bi sigara tanıtımı için bu kadar masraflar yapılması dikkatimi çekiyor. hangi sigara çeşidi olduğunu öğrenmek istiyorum. bi arada winston 3 5 tane audi tt bir tane audi r8 olarak geziyorlardı. ondan önce marlboro mustangleri vardı.
  • Ayni ekip 3 mini cooper ve diger araclar 3 gündür sarımsaklı varol oteldeler gezip duryolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbey

Ayni ekip 3 mini cooper ve diger araclar 3 gündür sarımsaklı varol oteldeler gezip duryolar

amaçlarının ne olduğu hakkında var mı bir bilgin dostum ?
  • Aynı Ekip Ören ve Akçay sahillerinde fink atarken goruldu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.