Şimdi Ara

Futbolcuların boyu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu futbolcuların boyu nasıl ölçülür sitelerde yazan bilgiler kafamı karıştırıyor 1.70ten aşağı futbolcu yok emre çolak biile 1.70 merak ettiğim ayakkabı ilemi ölçülüyor bu :D

• Yapay Zekanın Yanıtı

Futbolcuların Boyları

Profesyonel futbolcular genellikle ortalamadan daha uzundur, bu da onlara sahada avantaj sağlar. Uzun boylu futbolcular, hava toplarında daha başarılıdır, savunma oyuncularının üzerinden daha kolay geçebilir ve güçlü atışlar yapabilirler.

Futbolcuların boy ortalaması pozisyonlarına göre değişir. Kaleciler genellikle en uzun oyunculardır, ardından defans oyuncuları, orta saha oyuncuları ve forvetler gelir. Futbolcuların boyu da ülkeler arasında değişir. Örneğin, Hollandalı ve İngiliz futbolcular genellikle ortalamadan daha uzundur, Afrikalı ve Asyalı futbolcular ise ortalamadan daha kısadır.

En uzun futbolcu, 2,13 metre boyuyla eski Lüksemburglu kaleci François Remetter'dir. En kısa futbolcu ise 1,55 metre boyuyla eski Brezilyalı oyuncu Elson Becerra'dır.

Uzun boylu olmak futbolcular için bir avantaj olsa da her şey değildir. Daha kısa futbolcular genellikle daha çevik ve hareketlidir, bu da onlara düşük toplar ve yakın kontrol becerilerinde avantaj sağlar. Sonuçta, bir futbolcunun başarısı yalnızca boyu tarafından değil, aynı zamanda becerisi, hızı ve genel atletikliği tarafından belirlenir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam ayakkabi ile ve birazda fazla yaziliyor.Mesela burak ozciviti goren biri 184 olduguna inanmaz max 181

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3,4cm çıkar.Ayakkabi da hesaba katiliyor.Eskiden basketbol takimindaydim.2.01 olcuyorlardi ama 1.97-98 civariydim.Kemik boyunu ve sabah akşam farkinida hesaba kat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 28 Temmuz 2015; 1:06:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hocam ayakkabi ile ve birazda fazla yaziliyor.Mesela burak ozciviti goren biri 184 olduguna inanmaz max 181

benim ayakkabısız 1.70 mesela emre çolak gibimi duruyorum diyorum kendi kendime bence onun boyu maxsimum 1.67 flan
  • quote:

Orijinalden alıntı: naklan

3_4cm çıkar.Ayakkabi da hesaba katiliyor.Eskiden basketbol takimindaydim.2.01 olcuyorlardi ama 1.97-98 civariydim.Kemik boyunu ve sabah akşam farkinida hesaba kat.

sağol bilgilendirdiğin için
  • Zlatan 195
    peter croch 2m forvetler ve savunma oyunculari uzun olur

• vargasaa kullanıcısına yanıt
    Hocam size bir tavsiye veriyim isterseniz pm'den

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kartal_Kastamonu K kullanıcısına yanıt
    tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Hocam ayakkabi ile ve birazda fazla yaziliyor.Mesela burak ozciviti goren biri 184 olduguna inanmaz max 181
    Yani diyorsun ki ünlülerin ve sporcuların boyu ayakkabı ile ölçülüyor. O zaman ünlülerin ve sporcuların Google ve Vikipedi'de listelenen boyları ayakkabılı ölçüm öyle mi? Sen bunu nereden duydun? 🤔🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 26 Haziran 2020; 18:15:43 >
  • Çoğu palavra. Emre Çolak ya da Emre Belözoğlu'nun 1.70 olması çok zor

• Ünlülerin ve sporcuların ayakkabı ile boy ölçüldükleri doğru sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stoneage351 -- 26 Haziran 2020; 18:16:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.