Şimdi Ara

futbol mu basketbol mu oynamak daha güvenli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisinden daha çok para kazanılıyor ve hangisi daha banko

• hiçbiri.iddiadan uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla sunu soyleyeyım 1.5 üst yada 3.5 altı olacak bı mac bul kendıne banko ısaretle sonra 5 tane basket yaz ust yada alt sıstem2 yı bas baska turlu para kazanılmaz heryerden yatışlarda mıllet
  • quote:

Orijinalden alıntı: oasisinet

hiçbiri.iddiadan uzak durun.

Aynen iddaa ya ne desek artik yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şike denen şey ikisinde de olduğu için ikiside aynı halt. basketin tek avanjı en düşük oran 1.7 ve genelde çoğu maçlar 3 lük. bu açıdan iyi hani çok takip eder de aza tamahkar edip ben 2 vereiym 10 alayım yeter dersen 3 basket maçı ile bunu yapabilirsin çoğu zaman. futboll bu konuda kötü misal realmadrid - xxxx maçında realin alacağı kabak gibi ortada iken iddaa madrid e 1,10 oran verince hiç bir manası kalmıyor :D basketin de handikapı var tabi ama hiç olmazsa oran 1.10 gibi komik bişi değil :D şahsen 1,10 dan 1,15 den yatan kupon olduğunda sinirlerim tepeme çıkıyor :D :D :D
  • illegale geçmeden para kazanılmıyor beyler
  • Yurtiçinde para kazanılmıyor ya da çok zor kazanılıyor.Yurtdışında oynamak yasak olduğu için mecburen iddaa oynuyorum.Ama şunu söyleyebilirim basketi de az biraz takip bile etsen futbola göre daha fazla kazanırsın.Evet baskette de maç sonuçları etkileniyor.Ama durum futboldaki gibi değil.Arkadaşın da dediği gibi Real kazanacak diyorsun ama 1.10 oran [simage][/simage]veriyor hiçbir anlamı kalmıyor.Baskette min. 1.70 oran var.
    Şahsen son 2 haftadır sadece basket kuponu yapıyorum.4 maç sistem 3-4 oynuyorum.Şu an 2 haftalık dilim de tutan kupon sayım 12,yatan kupon sayım 5.Dün bir tane futbol kuponu yapayım dedim sonuç 90+3 ve hüsran
    [simage]
     futbol mu basketbol mu oynamak daha güvenli
    [/simage]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FUTBOL MU? // BASKETBOL MU?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yurtiçi iddia sitelerinden basketten para kazanmak zor handikaplar alt sütler aşılamıyor,illegalde öyle bişiy yok handikap istiyorsan kendin belirliyorsun.Keza futbolda öyle handikap yok mbs 3-4 dayatması yok.Tek maça basıp geçiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

Yurtiçi iddia sitelerinden basketten para kazanmak zor handikaplar alt sütler aşılamıyor,illegalde öyle bişiy yok handikap istiyorsan kendin belirliyorsun.Keza futbolda öyle handikap yok mbs 3-4 dayatması yok.Tek maça basıp geçiyorsun

illegalde tempobet22 diye bir site duydum. oradan oynayacağım. bir sorun çıkarmı dolandırılma gibi birde iillegal olduğu için illa internet üzerindenmi oynanabilir
  • İnternet üzerinden oynuyorsunuz...
    Artemisbet ve Bahsegeli önerebilirim.Hızlı ve güvenilirler
  • Ne yaparsan yap istediğin türlü oyna sonunda yine tek maçtan yatıcaksın :D
    Bu bir ironidir malesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.