Şimdi Ara

Futbol Mod Projesi (Trabzonspor Mod)ÖN Kapak Aranıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bir kaç gündür Yeni sistemime Kasa Seçme çabaları sırasında Modifiye bölümünü inceleme fırsatım oldu.
    Neredeyse Tamamına Yakınını okudum özellikle Projelerin.

Çok Sevdiğim Yeğenimin okula başlaması sebebiyle kendisine ilk okuma bayramında hediye edilmek üzere bir PC sözü verdim
    Hemen gidip Her türlü imkan dahilinde hazır sistem alma fırsatım olsa bile ona özel bir şey yapmak istedim.
    Futbolu,Trabzonsporu ve Özellikle Yattarayı çok sevmesi sebebiyle Futbol ve Trabzonspor Temalı bir kasa modifiye etmek istiyorum.(moonwalker_arc duysesimizi )
    Serviste bulunan boşta kalmış bir Aopen Kasayı bu iş için kullanmaya karar verdim

Kafamda Hafifce şekillendirdiğim projeden biraz bahsedeyim

-Ön kapak ve ust kısımda bulunan siyah bölgeleri kaldıracağım
    -Yan Kapağı Tamamiyle Kaldırıp Plexy yapmak istiyorum
    -Üst kapakta bulunan siyah bölüm de plastik metaryelin geçtiği yerlere ufak mavi bordo ledler yerleştiririm.
    -Ön bölümü tamamiyle İptal edip yeni bir kapak yapmak ve ya kapak uydurmayı planlıyorum(eğer işin bu kısmı çok uğraştırısa ön bölümüde farklı bir modifiye yapabilirim)
    -Kasanın üst kısmına bir fan yerleştirmeyi planlıyorum.
    -Kasanın Rengine tam olarak Karar vermesemde büyük ölçüde parçalı bordo mavi veya cubuklu bordo mavi düşünüyorum.(Yada Plexy olmayacak olan tarafa veya ust kısma çimen yeşili yapıp bir futbol sahası zemini havasıda oluşturabilirim.
    -Arka kısımda bulunan 80mm lik fanı değiştirip 120 lik ışıklı fan takmayı planlıyorum.Fanın 120 lik yuvası mevcut.

Alt kısıma kullanacağım kasanın bir kaç açıdan resmini ekliyorum.Resimleri Mecburen Harici bir hosta attım.

Sizlerden ricam
    Konuyla alakalı fikirlerinizi paylaşmanız Yukarıda sıraladığım projemin ön fizibilitesine katkı yapmanız,anlattıklarım çercevesinde Karşılaşabileceğim problemleri veya sunun yerine bunu düşünseniz şu sebeple gibi yaklaşımlarda bulunmanız.

ek olarak Bu konuyu ufak bir cocuğu sevindirmk için açtım saçma sapan futbol muhabbetleri veya Trabzonspor hakkında gereksiz polemiklerecevirmeyelim

Fikir Paylaşacak Herkese şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 11 Eylül 2007; 15:01:37 >

• iyi aksamlar.. guzel dusunce ve guzel bir amac... umarım yegenınızı mutlu edebılırsınz.. renk bence cubuklu bordo-mavi olmalı.. forma havası da katar.. yan kapaga tamamen plexy glass uygulayacaksanz bır trabzonspor logosu we yattara ismini ve sırt numarasını ısletebılırsnz.. tabi uygun makineniz warsa ya da tanıdıgınız bır reklam ajansı.. kasanın sac ıyla cok urasmayacaksnz zira arka kısımda 120 mm lık yer mevcutmus.. sadece yan kapak ve dusundugunuz ust tarafa fan olayı var.. ısıklandırma konusunda kesınlıkle uv neon onerırım.. slotları da uv duyarı boyarsnz.. kucuk bır cocugu mest eden bır goruntu cıkabılır ortaya..
  • dışı mavi üzerine bordo şerit şeklinde boya (viper gibi), içi uv mavi boya
    plexi cam ve cama ts logo
    mavi-kırmızı uv neon
    öne lcd ekran
  • @Haluk33
    @BySerkan

Öncelikle Fikirleriniz için Teşekkürler
    ikinizde Benim aklımda canlandırdığım kasayı Tasvir etmişsiniz
    BySerkanın Dediği gibi bende Elle Yaptığım eskizlerde Yan Logoya Ts Logosu Çalışmıştım,Çift katmanlı hem bordo hem mavi yapabilirmiyim ona bakmak lazım. Plexy yapımıyla ilgili konuda Yapılma metodları ile alakalı bilgiler aldım öncelikle fayda/maaliyetine göre bir analiz çıkarıp kendimin yapması konusuna bakacağım çok zaman ve ekipman gerekiyorsa reklamcı dostlarımıza havale edeceğim. Ya kapak Plexy olayını.
    Kasanın rengi konusunda Bir Oto Boya Dükkanı olan yakınıma danıştım
    İlk okul yıllarına yanında boyacı cırağı olmuştum Zımpara süresini öğreneyim dedim ama Sanırım o günden bu yana Boyama sektöründe de Teknoloji gelişmiş "Elle yapmaya gerek yok makinemiz var boyayı söker astarını falan yaparız boyarız hemde çubuklu bordo mavi yaparız bir hafta sonunda dedi
    Boya işini de böyle halletmiş sayıyorum kendimi
    Kasanın diğer Kapağınıda Pumanın Bu sene Trabzonspor için ürettiği parçalı formalarmevcut onların arka kısmı gibi yapmayı planlıyorum
    Yaldızlı Yattara 11 yazacak bir biçimde
    Bunu Soft olarak bir etiket olarakda yapabilirim boyama olarakda bu kısma tam karar veremedim.

Görüşlerimizin aynı paralelde olması çok güzel doğru düşündüğüme inandım şimdi lakin Ön kapağa ne yapabileceğim konusunda hala aklımda bir fikir belirmedi ön kapağı tamamen iptal edip saçdan yeni bir kapak olabilir diye düşünüyorum ama tam olarak o konuda bir fikir belirmedi kafamda
    Bu konuda da Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ek olarak : LCD panel Kısmını Several-SamiÇakır2007 arkadaşların yaptığı bir çalışmasında gördüm aslında mesleğini yapmayan bir Elektronik Mh olarak Lcd olayınada girebilirim hem birazda bilgilerim tazelenmiş olur lakin yukarıda dedğim gibi önce on kapak tasarımına bir karar Vereyim ona göre ön kısma LCD panel Yapılabilir Bu öneriyi Projemin içine de Dahil etme planıma alayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRoNMaSTeR -- 8 Eylül 2007; 0:13:45 >

• süper yaşasın Trabzon spor

TARAFTAR TS ciyiz kardeş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: halo_combat

süper yaşasın Trabzon spor

TARAFTAR TS ciyiz kardeş...

Ön kapak İçin bir tavsiyen varmı Halo_combat?
  • şerit halinde bordo mavi olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: halo_combat

şerit halinde bordo mavi olabilir..

Sanırım Anlatmakta Sıkıntı çekiyorum
    Yukarıda Resmi Bulunan Kasanın Ön blümünde açılıp kapanan Cd rom bölüm kapağı yok o sebeple ön bölümü tekrar tasarım yapmak istiyorum
    Bu hafta sonu bu işe başlamak istiyorum Acaba bu ön bölüm için üst kısımlarda bulunan siyah kulakcık gibi şeylerin olmadığı bir tasarım önerisi olan varmı
  • Güzel proje..Ama renkler pek olmamış gibi
  • Aynı kasa yı aylar önce ben modlamıştım aksam kasalartanısıyo bölümüne fotosunu moyacağım istersen bakrsın
  • Resimler Her ne kadar ön kapağı göstermesede Güzelbir çalışma olmuş
    Senden de ÇayMod Bekliyorum

Şaka Bir yana Arkadaşlar benim en büyük sıkıntım Ön kapak
    Bana Ön kapakla ilgili fikirler lazımÖn kapağın Açılıp kapanan üst kısmı olmadığı için Ön kapağa bir şekil düşünmek zorundayım.
    Ön kapak olayına bir karar verip işe başlamak istiyorum Arkadaşlar lütfen biraz ketumluğu bırakıp fikir paylaşında işe koyulayım
    100 Puanlık Final Sorusu : Ön Kapak Tasarımı fikirleriniz Nelerdir!
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17400554/tm.htm bakın burda aynı kasayı ben modladım bir yana fan takmak kaldı
  • guzel bi dusunce
  • ıcı metalık mavı dısı mat bordo--- mavııı bordoo mavıııı adasdasdasdasd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.