Şimdi Ara

Futbol bizi ne hale getirdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Robotlastik. Birbirimizi olduruyoruz. İnsanliktan ciktik gerizekali bi oyun yuzunden. Birileri istediklerini aliyor tabi bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeCola

Robotlastik. Birbirimizi olduruyoruz. İnsanliktan ciktik gerizekali bi oyun yuzunden. Birileri istediklerini aliyor tabi bu arada

bunu daha öncede belirttim insanlar sosyal hayattaki başarısızlıklarını futbolla kapatmaya çalışır her takımda var bu şampiyon olup millete küfürler yağdıranda şampiyonluğu kaybedip sağa sola saldırandada her takımda var bu malesef gençlerimiz uefa kupasıyla 6-0 la övündüğü sürece yarım arpa boyu yol alamiyacaz zaten amaç bu futbol türkiyenin afyonudur
  • Formasını, tuttuğu takımı ayırmadan söylüyorum, futbol provakatör ve onursuz bazı yöneticilerden, kendini bilmez cahil futbolculardan, kin ve nefret tohumu eken bazı medyatörlerden temizlenmedikçe, ciddi cezalar verilmedikçe taraftarlar birbirlerini yemeye devam eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxackie

Formasını, tuttuğu takımı ayırmadan söylüyorum, futbol provakatör ve onursuz bazı yöneticilerden, kendini bilmez cahil futbolculardan, kin ve nefret tohumu eken bazı medyatörlerden temizlenmedikçe, ciddi cezalar verilmedikçe taraftarlar birbirlerini yemeye devam eder.

%100 katılıyorum,

eskiden bu kadar olaylar olmazdı, ne zaman provokatör yöneticiler başa geldi -ve hala ısrarla ve inatla yönetici olmaya devam ediyorlar- o zaman futbol bu hale geldi.

böyle olmasındaki en büyük etken de alenen verilmesi gerken cezaların idari kuruluşlar tarafından verilmemesidir, bu kuruluşlar ceza vermedikçe cezayı ya futbolcu kesmeye kalkışıyor ya taraftar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.