Arkadaşlar Fifa 14 Ultimate Team'e girdim, bana bir takım verdi fakat squad'a girince bu oyuncular benim takımımda gözükmüyor, üstünde farklı takım logoları var. Bu takımla ligde mi oynayacağım ben? Bu takımda ki oyuncuları satabiliyor muyum? Yoksa idareten verilen bir takım mı.
Verdiği takım bu heralde Yanlış bir şey mi yaptım, eğer doğruysa şimdi yapmam gereken ney
Oyunculara Quick Sell diyince 0 coins diyor. Deneme oyuncusu falan mı acaba bunlar? Oyuncu satın alıp bu takıma katabilir miyim?
Yeni başladım daha kusura bakmayın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mind of a madman -- 25 Ekim 2013; 21:24:46 >
Arkadaşım bu şimdi senin kadron ama bi bakıma hediye olduğu için de tabiki parayla satılmıyor :)) Dediğin o farklı takım logoları da oyuncuların gerçekte oynadıkları takımlar ve nereli oldukları. Onlar aynı takımdan / ülkeden veya ligden olunca takım kimyası yani chemistry artıyor. Sağ tarafta chemistry'i görebilirsin. Onu her zaman yüksekte tutmaya çalış. Chemistry oyuncuların birbiri ile anlaşma düzeylerini gösteriyor bi bakıma. Mesela benim kadronun chemistr'si 100 ve hepsi İtalya 1. lig oyuncuları. Tabiki oyuncu satıp oyuncu alabilirsin. Paketler falan var içinden bazen önemli itemler çıkabiliyor. Maç başına attığın gol sayısı/ yaptığın haraketler falan ortalama 400 coins alırsın. Hadi sana kolay gelsin. Sorun varsa hiç çekinme arkadaşım bende 1 ay önce başladım hatta Origin ID'ini ver de eklim seni arkadaş olarak:D Arada maç atarız aramızda :D