Şimdi Ara

Fury mi Arms mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 60 level warriorum var.Ben genel olarak bu leveldan sonra nasıl talentla gideyim?Suan sececegim talenti 80de dps olarak da kullanmayı planlıyorum.Ben fury istiyorum ama sizin oneriniz nedir?

• leveli ben arms kasarım. level kasarken kullanılan itemler pek hit rating içermez dolayısıyla dual wield ile vurman sıkıntı olur. benim yorumum bu. rend, mortal, overpower, bladestorm herşeye yeter :D
  • arms gidebilirsin. sweeping strikes+cleave+bladestormla çifter çifter kesersin
    yada prot gidip 3er 5er alabilirsin mobları
  • peki fury pvp icin iyi mi? yada pvp icin arms iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

peki fury pvp icin iyi mi? yada pvp icin arms iyi?

valla benim gördügüm pvpciler hep armstı fury kullanan var mı bilmiyorum

ben oyunu bırakmadan önce lvl7X e kadar prot kasmıstım. özellikle northend de cok faydasını gördüm. zaten sürekli dungeona cagırıolardı. dungeon yaparak kasıodum
  • lvl kasmak için prot iyidir, hele bi 80 ol yeni konu açarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acheron -- 4 Ocak 2010; 23:08:44 >
  • Slam warning için addon kullanan varmı acaba? Fury talent kullananlar bilir.
  • slam ne ise yarior yaw?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozel

Slam warning için addon kullanan varmı acaba? Fury talent kullananlar bilir.

bende recount var instant gelince yazıyor

@gizmo_x
    Hocam furyde bir talent var belli bir sansla slam instant olabiliyor.
  • slam için powerauras kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaosBreed -- 5 Ocak 2010; 20:49:07 >
  • beyler ben arms sectimde ben yine battle stance de dalıcam degilmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silverlight -- 5 Ocak 2010; 21:26:47 >
  • bende yenı bı warrıor actım prot kasıyorum eglencelı oluyo dg larda sureklı yer bulabılıyosun tank olarak
  • aRKADAŞLAR BEN HESABIMI SİLİP TEKRAR AÇMAK İSTİYORM OYUNDA NASIL YAPACAĞIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadly41

aRKADAŞLAR BEN HESABIMI SİLİP TEKRAR AÇMAK İSTİYORM OYUNDA NASIL YAPACAĞIM...

• quote:

Orijinalden alıntı: deadly41

aRKADAŞLAR BEN HESABIMI SİLİP TEKRAR AÇMAK İSTİYORM OYUNDA NASIL YAPACAĞIM...

önce sileceksin sonra tekrar açacaksın...
  • 4.3 de warriorlarda ne değişti bilmiyorum ama 25man ve 10 man olmak üzere 2 tane takım var 2 sindede arms warriorların ve unholy dk ların dps leri uç noktada benim bildiğim bu 2 class pvp içindi demekki pvede olabilmiş sonunda arms derim ben
  • Şu konu hortlatanların kafasını ezesim geliyor arkadaş ya, mal mal tarihlere bakmadan okuyorum, sonuç hayal kırıklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_GodFather.

4.3 de warriorlarda ne değişti bilmiyorum ama 25man ve 10 man olmak üzere 2 tane takım var 2 sindede arms warriorların ve unholy dk ların dps leri uç noktada benim bildiğim bu 2 class pvp içindi demekki pvede olabilmiş sonunda arms derim ben

gerçekten pve'de arms warriorun dps'sinde bi artış mı var? :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Şu konu hortlatanların kafasını ezesim geliyor arkadaş ya, mal mal tarihlere bakmadan okuyorum, sonuç hayal kırıklığı.

panpa bu konu 4 ocakda acılmıs hort değil yani gönül rahatlıgı ıle yazabılırsın okuyabılırsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.