Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi kullanmıyormuş ya ben kendisi kaza yaptı sandım.
    Haber sitelerinde arkadaşının arabasında bir bağış gecesine giderken kaza yaptı diyor.
  • Off ya haberi duyunca şok oldum ya çok üzüldüm
  • Hakkaten şok oldum Rip Paul.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 1 Aralık 2013; 11:48:55 >
  • Şuan çok kötü oldum içimemi doğdu nedir bir konuya gireyim dedim, Paul reyis nasıl olur bu

ulan büyük şoktayım
  • RIP paul walker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle genç insanlar ölünce inanasım gelmiyor. Hani yaşlı olunca bir derece insan kabullenebiliyor ama 40 yaşında daha önünde upuzun bir zaman vardı. Belki ff10'da izleyecektik onu ama bir anda gitti..
  • Daha bir hafta etkisinden çıkamam...

Huzur içinde uyu Paul....

offffff offffff
  • Vay arkadaş inanılır gibi değil ya tamda yeni filmin çıkmasına az bir süre varken oldu mu bu şimdi.Allah rahmet eylesin Paul Walker.

• niye iptal olsun ki öldürürler onu da filmde çok zor değil onlar için
  • 7. Film ile seri sonlanir. Ama kurguyu ve senaryoyu değiştirmek epey zor olucak

• paul walker'a gerçekten üzüldüm.filme şükran günü dolayısıyla ara vermişler ama yarı çekmler bitmiş sanırım.Filmin konusu belliydi zaten statham intikam için geri dönecekdi,oda paul walker'ı öldürür ,vin diesel'da intikam alır seri biter işte.
  • Trafik kazasında ölmesi de tam bir ironi olmuş. RIP Tam da hızlı ve öfkeli serisine 5. filmden itibaren alışmaya başlamışken... Bakalım bu lanetli 2013 son bir ayda başka ünlünün canını da alacak mı!

• Öncelikle yöneticilere duyurulur google Chrome üzerinden giris yapılmıyor ne ana sayfa nede forum

Ölümünün etkisi bir süre devam edecek bende

http://m.youtube.com/watch?v=UxYTexLE8YI

• Paul Walker'ın ani ölümüyle birlikte filmin çekimleri de iptal olmuş.
  • Ben yarısı zaten çekilmiş olan filmde Paul bir şekilde öldürülür ve filmin sonunda da ''anısına vb.'' şeklinde birşeyler yapılır diye düşünmüştüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Trafik kazasında ölmesi de tam bir ironi olmuş. RIP Tam da hızlı ve öfkeli serisine 5. filmden itibaren alışmaya başlamışken... Bakalım bu lanetli 2013 son bir ayda başka ünlünün canını da alacak mı!

13 rakamının uğursuz olduğuna inanmazdım. Ama 2013 yılı gösterdi ki işin aslı 13 rakamının uğursuz olduğuna inanmak lazımmış. Bu yıl sona ermeden kaç tanınmış insan daha aramızdan ayrılacak.

Bana hala şaka gibi geliyor. Böyle başarılı bir oyuncunun öldüğüne inanmak çok zor.
  • Eğer Paul'un sahnelerini çıkarmazlarsa filmde görünce ağlarım lan. Ne yapsak sinemaya tek mi gitsek. Daha rahat dökeriz yaşları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Paul Walker'ın ani ölümüyle birlikte filmin çekimleri de iptal olmuş.

Fast & Furious 7 to 'go ahead' after Walker's death

sanırım sadece ertelenmiş. iptal olma durumu yok.

• Universal Fast & Furious 7’nin Yapımını Askıya Aldı

Paul Walker’ın trajik ölümünün ardından, Universal bugün stüdyonun süresiz olarak Fast & Furious 7’nin yapımını durdurduğunu duyurdu. Verilen bir demeçte, “şu anda Universal’daki herkes Paul’un ailesine ve Fast & Furious ekibine destek oluyor. Böyle bir zamanda Fast & Furious 7’nin yapımını bir süre için durdurmak bizim sorumluluğumuzdu. Böylece seriyi devam ettirmek konusunda elimizdeki tüm seçenekleri belirleyeceğiz. Serinin hayranlarını bilgilendirmek istedik ve elimize geçen her bilgiyi de onlarla paylaşacağız. Şimdilik, değerli dostumuz Paul Walker’ın yasında bizlere katılacaklarını biliyoruz,” denildi.

http://tr.ign.com/news/285/universal-fast-furious-7-nin-yap-m-n-ask-ya-ald-

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.