Şimdi Ara

Full Kasa (Resimler ve Fatura Bilgileri Eklendi).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kasamı satma kararı aldım arkadaşlar takas notebook ile olabilir parça satış düşünmüyorum...

Kasa: Aerocool vs-9 (550 watt high power psu ile) ------- Hepsiburada 09.05.2011 faturalı

Aksesuarlar: 3 adet pwm xilence kırmız 12 cm fan,1 adet 14 cm xilence siyah fan, 1 adet 12 cm aerocool fan, 1 adet akasa 12 cm fan ------- Hepsiburada 09.05.2011 faturalı

İşlemci: Phenom x2 555 B.E (4 çekirdek L3 bellek açık stabil 3.8 ghz çalışmakta) ------ 10.06.2011 Eksen

İşlemci Soğutucu: Subneam 92 mm ----- 08.03.2011 Hepsiburada

Anakart: Msi 870a-g54 ----- 07.07.2011 inventus

Disk: Samsung 500 gb spinpoint modeli (raid için uygundur) ------ 16.12.2010 hepsiburada

Ekran Kartı: HIS fan modeli 5770 @925 gpu @1320 memory voltajsız stabil o/c li max 55 derece görüyor. ----- 03.05.2011 teknobiyotik

Ram: Gskill Ripjaws 1333 cl7 2x2 gb (Anakart otomatik 1587 mhz ve cl8 olarak çalıştırıyor) ------ 05.09.2011

Monitör: Samsung B2230H 1920x1080 çözünürlük 1 dvi 1 analog 1 hdmi çıkışlıı 1:70.000 kontras

Her parçanın garantisi kutusu faturası vardır. Monitörün faturası yok ancak garanti belgesi vardır kaşeli herhangi bir garanti sorunu oluşturmuyor (Forum dışında alındı ben alalı 2 ay oluyor arkadaşın alalı 1 ay olmuş yani 21 ay garantisi var)

Toplam 1100tl istiyorum hayırlı satışlar herkese...

Parçalar yaklaşık 1-1.5 yıl garantisi olacak şekildedir ram bu yaz alındı faturaları eklerim ;)

Parçalar toplandığında ortalama 1600 ile 1900 lira arası fiyat çıkıyor teknobiyotik 1900 toplama şekilde 1600..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaterialScience -- 3 Ocak 2012; 14:55:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• alakası yok ama resimde gördüm söylemeden geçemeyeceğim,o arkadaki SABA 82 ekran tv,den hemen bir şekilde kurtul bence çünkü bendede aynısı vardı ocağıma incir ağacı dikti valla elektrik faturası yüzünden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

alakası yok ama resimde gördüm söylemeden geçemeyeceğim,o arkadaki SABA 82 ekran tv,den hemen bir şekilde kurtul bence çünkü bendede aynısı vardı ocağıma incir ağacı dikti valla elektrik faturası yüzünden :)

Hocam öğrenci evi burası mecbur onu aldık zaten ses te cızırtı yapıyor değişik bi alet cidden :D

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.