Şimdi Ara

Full HD ve yüksek çözünürlüklü video çeken fotograf makinası önerisi ? (Amatör)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi bu fotograf makinalarının 1080p kaliteli video çekeni de var mı ?

Hiç anlamam ve ben kullanmayacağım, sadece istenen özellikler bunlar. Video ve fotograflar 16:9 formattaki ekrana tam bir şekilde eksiksiz sığacak şekilde çekebilecek bi kamera arıyorum, canon ya da nikon fark etmez.(AMD ve Intel gibi bi rekabet fanboyluk durumu fotografçılıkta yoktur umarım konu tartışmaya dönmez inşallah )

Uzun ömürlü ve sağlam olsun. (Ha bir de ıslanmaya su sıçramasına dayanıklı )

Aile içinde kullanılacak bir kamera olacağı için özel efekt, ışık, zoom, filtre gibi özellikler kullanılmayacak, tamamen ametör bir kamera. Dahili hafıza olanları var mı ne kadar fark eder bilmiyorum, elimde eski 1gb sd kart var, fotograflar için yetse de video çekimine yetmez herhalde.

Alırsam sıfır kamera alacağım, büyük ihtimal vatan teknosa ya da diğer elektronik mağazalardan.

Hiç anlamadığım için bütçe belirtemeyeceğim, uçuk bir şey aramıyorum ama.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frayne -- 10 Kasım 2014; 14:51:46 >

• fiyat belirtmemişsiniz, Ayrıca 1080p video için Class 10 olan bir hafıza kartı alırsanız daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al evine götür bunu arkadaş.
    http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=4115
    -
    Alet 60i full hd video çeker, harikadır. Foto kalitesi olarak da Canon 600D, 650D, 700D ile kafakafaya. Elektronik vizörü var, hareketli ve dokunmatik LCD var. Hani derler ya bu fiyata almayanı dövüyorlar :)
    Burada da oldukça detaylı bir incelemesi var.
    http://www.dpreview.com/reviews/panasonicdmcg3/19

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.