Şimdi Ara

Full'de başıma gelen talihsizlik..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bugün aracıma mazot almak için full'e gittim, ufak bir miktar atacaktım zaten yarım depodan fazla vardı ama belki lazım olur diye; herneyse malesef çalışan arkadaşın dalgınlığı ile 30TL'lik 97oktan benzin koydu bu, tabi marşa basmadan ittik aracı 1 saat falan bir tamirci çağırdılar adam depoyu açtı pompa ile boşalttı..

O arada şahit olduklarım gerçekten bu firmayı gözümden düşürdü..

Aslında gerek yok benzini karıştırırsan fişek gibi gider araç biraz daha doldurursak gidebilirsin gibi laflarla beni kandırmaya çalışmaları..
    Benden çektikleri benzin+mazot karışımını ertesi gün sabah gelen bir minibüse satacaklarını söyledilemeleri..
    Kendi servis elemanları yerine bir tamirci çağırmaları ve depoyu ona boşalttırmaları..

Bunlar normal şeyler değil bence..

Sonra ise en az yarım depo + 8litre doldurmaları gereken depoma sadece 16lt mazot doldurup arabamı yıkayıp bana hallettiğini söyleyen adama biraz çirkeflik yapmamla zahmet edip kendi kartıyla 5lt daha mazot attı aracıma..
    Yani burada çirkeflik yapmak zorundaydım çünkü ben yetişmem gereken yere tam 2 saat gecikmeli gittim, ve orada beni kandırmaya çalıştılar, ayrıca çalışanlarına 1 bidon mazot borcun var gibi saçma esprileri benim yanımda yapıyorlardı, o adamın ücretinden kesileceğini bana duyurmaya çalışmak nasıl bir mantıktır?
    Kendisine şunu ilettim ; "Madem önemli bir müessesesiniz bana yere dökülenin, bidonun hesabını yapmadan depomu fullemeniz gerekir beni burada 1 buçuk saat mağdur ettiniz.."
    Fakat orada yanlışlık yapan pompacı arkadaşın moralinin bozulduğunu ve arka tarafta kendi kendine üzüldüğünü görmem ve bana "tamam o zaman abi fulleyelim" demesi malesef vicdanıma dokundu ve ben üzerine gitmedim bu olayın..

Şimdi sizce ne yapmalıyım? Yani benim zararım yok 2 saat ve bir miktar mazot dışında ama bu şekilde başkalarıda zarar görebilir, yani o mazotu başkasına satmak ne demek? Müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulunmalı mıyım ?

Özet

Fullde yanlış yakıt verdiler, bir müesseseye yakışmayacak muhabbetler döndü, bir insan keriz yerine konmaya çalışıldı,aracımdan çıkan mazotun başkasına satılacağı vs söylendi, şikayet etmeli miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 28 Haziran 2012; 3:09:11 >

• full'e gitmen en büyük talihsizlik hocam.çevremde oradan benzin alıp memnun olan tek bir kişi görmedim.ayrıca bizim buraya açıldığında %5 mi ne indirim yapmıştı, onlar yüzünden deli trafik olmuştu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde sinir oldugum konulardan biri bi yere gidiyosun adam sanki samimi arkadasinmis gibi civik davraniyor laf atiyor sen gayet ciddi olsanda durum ayni kimse isini dogru duzgun ciddi yapmiyor

• kimi kime şikayet edeceksin allah aşkına takma kafana olan olmuş, bu tip olaylar çok fazla olmaya başladı zaten, mazot yerine kurşunsuz benzin vs., ama illa ki bunu birileriyle paylaşmak istiyorum diyorsanwww.sikayetvar.com sitesine yaz; ben bir ürünü almadan, bir yerden alışveriş yapmadan, bir markayı satın almadan o siteye girer ve yorumlara bakarım, benim gibi yapanlar için bir kaynak olmuş olur en azından ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

full'e gitmen en büyük talihsizlik hocam.çevremde oradan benzin alıp memnun olan tek bir kişi görmedim.ayrıca bizim buraya açıldığında %5 mi ne indirim yapmıştı, onlar yüzünden deli trafik olmuştu..

Haklısınız hocam, talihsizlik oldu benim için malesef.. Peki sizce şikayette bulunayım mı?

quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Benimde sinir oldugum konulardan biri bi yere gidiyosun adam sanki samimi arkadasinmis gibi civik davraniyor laf atiyor sen gayet ciddi olsanda durum ayni kimse isini dogru duzgun ciddi yapmiyor

Sıcak kanlılığı bazen saçmalama derecesine getiriyoruz malesef buda karşınızdakine samimiyetten çok küstahlık gibi gelebiliyor..

quote:

Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

kimi kime şikayet edeceksin allah aşkına takma kafana olan olmuş, bu tip olaylar çok fazla olmaya başladı zaten, mazot yerine kurşunsuz benzin vs., ama illa ki bunu birileriyle paylaşmak istiyorum diyorsanwww.sikayetvar.com sitesine yaz; ben bir ürünü almadan, bir yerden alışveriş yapmadan, bir markayı satın almadan o siteye girer ve yorumlara bakarım, benim gibi yapanlar için bir kaynak olmuş olur en azından ...

O şubeyi şikayet etmem hiçbirşeyi değiştirmez mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 28 Haziran 2012; 3:07:05 >

• bence şikayet edin hocam.duygusal düşünmemeniz lazım ki ortada duygusal düşünülecek bir konu yok.size yanlış yapılmış,üstüne maytap geçilmiş,en önemlisi zamanınız çalınmış.kimse şikayet etmese baştan savarlar.azar yemeleri lazım.

• Orijinalden alıntı: KUTAHYASPOR

kimi kime şikayet edeceksin allah aşkına takma kafana olan olmuş, bu tip olaylar çok fazla olmaya başladı zaten, mazot yerine kurşunsuz benzin vs., ama illa ki bunu birileriyle paylaşmak istiyorum diyorsanwww.sikayetvar.com sitesine yaz; ben bir ürünü almadan, bir yerden alışveriş yapmadan, bir markayı satın almadan o siteye girer ve yorumlara bakarım, benim gibi yapanlar için bir kaynak olmuş olur en azından ...

Birşeyleri değiştireceğini sanmam, belki 1-2 kişiyi ekmeğinden edersin, sikayetvar gibi sitelerde hangi şubede olayı yaşadığını anlatman bence daha etkili olur, ayrıca hangi şube olduğunu biz hala bilmiyoruz ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • shell akar gider full'e tenezzül bile etmeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

bence şikayet edin hocam.duygusal düşünmemeniz lazım ki ortada duygusal düşünülecek bir konu yok.size yanlış yapılmış,üstüne maytap geçilmiş,en önemlisi zamanınız çalınmış.kimse şikayet etmese baştan savarlar.azar yemeleri lazım.

Tavsiyenizi dikkate alacağım hocam..

quote:

quote:

quote:

Birşeyleri değiştireceğini sanmam, belki 1-2 kişiyi ekmeğinden edersin, sikayetvar gibi sitelerde hangi şubede olayı yaşadığını anlatman bence daha etkili olur, ayrıca hangi şube olduğunu biz hala bilmiyoruz ...

Ekmeğinden etmek mi? O kısmını düşünmemiştim hiç ama o kadar büyük bir durum olduğunu düşünmüyorum ortada..
    Arspet şubesi Gaziosmanpaşa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 28 Haziran 2012; 3:24:00 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.