Şimdi Ara

Full C4 Free Server..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bi site buldum adres ==>http://www.l2-freedom.org/ <=== Ben bi türlü cözemedim olayı deli oldum bu sitedeye bakıpta acc nerden alınıyo patch lar nerde bulan olursa bi zahmet bu konuya yazsın ya Full C4 ve Gm Shop felan var ilk başta saçma geliyo ama resimlere bakarsanız saçma olmadığı anlaşılıyo :D

ahanda resimlerden biri

Full C4 Free Server..!

• Resimler..

Full C4 Free Server..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aggression -- 11 Şubat 2006 20:20:13 >
  • Taçlı Kral

Full C4 Free Server..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aggression -- 11 Şubat 2006 20:21:33 >
  • slm fatih siteye girdim acc aldim büyük bir ihtimalle oyunu nasil oynayacagınıda ögrendim ama tek bir sorun varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr acc aldıgım yeri unuttum bir daha da bulamdım pardon ya
    sitede su yazıyı buldum
    <<<<the ip address of this server is 212.145.114.36 either add 212.145.114.36 l2uthid.lineage2.com or 212.145.114.36 into your l2.ini on the 14th line
    know to find your host look in your c or d drive depending on which one you want to play on. its C:\WINDOWS\system32\drivers\etc host open it with notepad and add the line at the bottom>>>

herhalde ip den baglanacagız host dosyasının sonunada "l2uthid.lineage2.com" bunu ekleyecegiz sana dedigim gibi ingilizce bilmiyorum
    birde sitede su yazı dikkatimi çekti <<<MONTH 90 EUR>>> HERHALDE PARALI OLABİLİR

• ben system dosyasını buldum ama acc i bulamadım çok karışık bi site
  • ya bn okudum bi konu war formda adam acc alamadim demiş biri şey demiş cvp öle almana gerek yok ilk kendin bişi yaz hep onu kullan yani direk ıd we şifreni yazarsan oluyomuş. istedigin bişi. tuhaf bi site daha yeni kurmuşlar. düzgün bi server deildir bnce ama genede bakın. sadece forum için bi tane üyelik yeri war ama oda oyunla alakası yokmuş adam öle dio burda. hade kolay gelsin size

• biz bu serverı en iyisi boşwerek daha admin gelip işe el atmıo. üyelerden biri hep konuşmuş forumda toplasan 3 kişi war ztn bu duramaz ayakta kesin

• zaten dandik site dandik forum dandik. Dandik gelmiş dandik gidiyo
  • çok gidemez ztn en fazla 1 haftası war onun extremede kafayı yedi ztn off off şeytan dio bastır parayı oyna orji serverda ama nese

• Yaa oyunda bişi yok sadece yurtdışı hatlarda sorunvar o yüzden oynuyamıyoz. Adam gibi türk serveri yokki gidipte ecnebi serverları oynıcamıza onu oynasak. Hiç olmasa yurtdışı bağlantı sorunlarımız olmaz
  • yok ya bndeki sorun geçti artık bnde lag yokta. titanda npc ler yok kaçmış nereye gittilerse moblar yok bişi yoktu adamlar down yaptı hala down galba.
  • otomatik açılıyormuş acc, yani servera bağlanıyorsunuz, istediğiniz herhangi birşeyi yazıyorsunuz id ve pass olarak o anda ve ondan sonra yazdiklarinizi kullanmaya devam ediyorsunuz, ssler çok hoş gözüküyor, bu kadar çabuk bilemiyorum yani :))
    bu arada hiç girebilen fln varmı? direk yeni full c4 clienti mi gerekiyor ? L2X den baymaya başladım da biraz (bugun sb+13 , crystal dagger +8, demon sword+10 hepsini +16 yaparken 15-16 geçisinde patlattım ne salak bir enchant sistemi anlamadım açıkcası...)

bunun dışında biraz baktım ama rateler ile ilgili bilgisi olan varmı ? pek öyle bir bilgi göremedim de ben ama sanırım düşük rate li, forumda direk kocaman bir quest ler için bölüm var...

bu arada denedimde, orji siteden full c4 clientini çekemiyorum, bağlandıktan sonra, tam dosya gelmeye başlayacakken, klasör açma sorunu gibi bişeyler zırvalıyor, scandisk ile sorunu düzeltin fln diyor :S herhangi bir bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fistan -- 12 Şubat 2006 1:28:49 >

• titandan mi biktin?
  • Olayı çözer gibi oldum zaar arkadaşlar orda host dosyasi var onu komple indirin sonra system dosyasi var onuda indirin ama C4 update li dosyanız olmasi lazim ben bunlari yaptim acc yi otomatik giriyo ama deepfreze varsa pc de yada ayarlari geri aldinizda veyaaa başka pc den girerseniz ne acc kaliyo ne char server çıkıyo 1 tane server var girdim char açmaya kalktım ama ne yaptıysam ne yazdıysam isim kullaniliyo diyo ( sakldas ) bunu bile yazdim yok kullaniliyo diyo enterasan evet web dandik yani bu işte pek özen göstermemişler onun için geleceği garanti değil ama denemeye değer en azından görmeyenlere C4 ü görme imkanı olur burda tecrübe olur yani yerler ve yeni moob lar hakkında herşeyi bulduğum anda burda herşeyi açıklıycam çözen olursada lütfen buraya yazsın..

• Adamlar site yapmamis zaten forum yapmıslar Gir bak.

http://l2-freedom.com/forum/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HypNoTiQ -- 12 Şubat 2006 21:11:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HypNoTiQ

Adamlar site yapmamis zaten forum yapmıslar Gir bak.

http://l2-freedom.com/forum/

hocam girdik baktıkda buraya yazdık sen siteye girdiğinde ilk forum sayfasımı açılıyo hayır orda forum a ayrı link koymuşlar bizim köyde buna site diyolar ben 7 senedir böyle biliyom bilmem 7 senedir yanlışmı biliyom????
    BİDE LÜTFEN YARARLI ŞEYLERİ YAZALIM YOK BU SİTE DEĞİL FORUM BURDAN İŞ ÇIKMAZDI GİBİ ŞEYLER DEĞİL ŞU OLAYI ÇÖZELİM SONRA SİTE OLUP OLMADIĞINI TARTIŞIRIZ

• hadi iki resim arasındaki farkı bulun bakalım

Full C4 Free Server..!

Full C4 Free Server..!

bu arada C4 deli olmuş, 2.5gb dl yapabilen gelsin ehue, tabi server dandik ama illaki iyileri açılacaktır

• Fistan Girdinmi yoksa server a bizden gizli saklı oynuyonmu yoksa :)))
  • tabiki
    çok tatlı olmuş C4 resimlerde biri normal diyeri HDR açık :>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.