Şimdi Ara

FUJITSU-SIEMENS Mİ??? TOSHIBA SATELLITE MI??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
4.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşler ben laptopu aldığım sıralarda teknosanın sitesinde amilo 1451g yi tanıtan sayfanın hemen altındaki açıklamalarda supports up to 2gd ddrram diye bir ifade vardı.Teknosayı takip edenler bilir.Ben ordan kalma bilgimle sizlere iddia ettim.Yanıltmışsam kusura bakmayın.Yanlış bilgi vermek istemezdim ama demekki yanlış bize satanlarda. ayrıca o kadar çok yalan yanlış bilgi varki mesela 3 saat gider pili diyo.İnanın ben cenrino hardware kontrolu yükleyip max battery fln fln diye ayarlamama rağmen max bataryası 2saat 30dk gidiyor hemde sırf internet kullanarak...düşünün artık
  • herkese slm ben forumda daha yeniyim ve şu an laptop almayı düşünüyorum ve ne alacağım konusunda biraz kararsızım bana bi yardımcı olursanız sevinirim 1400-1500 + kdv verebilirim ona göre max performansta önereceğiniz hangi marka ve modeller var ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

f/s nin Maksimum Belleği ( Mb) 1024-Mb Ddr Sdram Pc3200 (400-MHz) dir. bunun aksini idda etmekte baya bi yanlış olur. hele hele oyle kullandıgını soylemek YALAN-YANLIŞ olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: fanatiKartal

herkese slm ben forumda daha yeniyim ve şu an laptop almayı düşünüyorum ve ne alacağım konusunda biraz kararsızım bana bi yardımcı olursanız sevinirim 1400-1500 + kdv verebilirim ona göre max performansta önereceğiniz hangi marka ve modeller var ??

Senin yerinde olsam 150 dolar daha ekleyerek Toshiba M70-160 alırdım.
    Bence tam anlamıyla sana yetebilecek bir makina, bundan iyisi şamda kayısı.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=6015&categoryId=5&ref=004.2

• quote:

Orjinalden alıntı: hhcihan

quote:

herkese slm ben forumda daha yeniyim ve şu an laptop almayı düşünüyorum ve ne alacağım konusunda biraz kararsızım bana bi yardımcı olursanız sevinirim 1400-1500 + kdv verebilirim ona göre max performansta önereceğiniz hangi marka ve modeller var ??

Toshiba M70-160 yerine bunu alsan bence daha iyi. Son teknoloji ACER 5652 çift çekirdek teknolojisi, tümleşik tv kartı vs vs vs fiyatta aşağı yukarı aynı
    http://www.kont.com.tr/pages/productDetails.asp?productID=958

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak_onair -- 19 Mayıs 2006; 23:16:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ak_onair

quote:

quote:

Toshiba M70-160 yerine bunu alsan bence daha iyi. Son teknoloji ACER 5652 çift çekirdek teknolojisi, tümleşik tv kartı vs vs vs fiyatta aşağı yukarı aynı

Sevgili ak_onair, hep muhalefetmisin yaw "bunu alsan bence daha iyi" yerine "alternatif olarak buda olabilir" diyebilirdin. Seni çok agresif görüyorum dostum, relax...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sevgili ak_onair, hep muhalefetmisin yaw "bunu alsan bence daha iyi" yerine "alternatif olarak buda olabilir" diyebilirdin. Seni çok agresif görüyorum dostum, relax...

Yazdığım yazıda ben herhangi bir agresiflik göremedim bu daha iyi demek ne zaman agresiflik oldu anlamadım
    hhcihan allahını seversen dünya gözüyle senin Toshiba harici bir makina önerdiğini görelimde öteki tarafa gözümüz açık gitmesin

• quote:

Yazdığım yazıda ben herhangi bir agresiflik göremedim bu daha iyi demek ne zaman agresiflik oldu anlamadım
    hhcihan allahını seversen dünya gözüyle senin Toshiba harici bir makina önerdiğini görelimde öteki tarafa gözümüz açık gitmesin

Sende haklısın ama espriden de anlamıyorsun be abi. Emin ol kullanana kadar Toshibanın bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum. Benim gözümde sıralama IBM, Toshiba, HP/Compaq, Sony, Dell, Acer, Asus, F/S, MSI. Aslında övülecek marka IBM ama nedense kimse IBM'in adını bile anmıyor forumda.

• quote:

quote:

Sende haklısın ama espriden de anlamıyorsun be abi. Emin ol kullanana kadar Toshibanın bu kadar iyi olabileceğini tahmin etmiyordum. Benim gözümde sıralama IBM, Toshiba, HP/Compaq, Sony, Dell, Acer, Asus, F/S, MSI. Aslında övülecek marka IBM ama nedense kimse IBM'in adını bile anmıyor forumda.

Rica edrerim senle kavga etmeyiz kardeşim, bende takıldığını bilerek espri yapıyorum. Ama şu sıralamanda Acer'ın sırasını biraz yükselt yaw, olmuyo bak böyle!

• quote:

quote:

quote:

Rica edrerim senle kavga etmeyiz kardeşim, bende takıldığını bilerek espri yapıyorum. Ama şu sıralamanda Acer'ın sırasını biraz yükselt yaw, olmuyo bak böyle!

Acer, IBM, Toshiba, HP/Compaq, Sony, Dell, Asus, F/S, MSI bööle iyimi ehehhehe
    Şaka bir yana bu zamana kadar 3 Acer gördüm modellerini sorma hatırlamıyorum. Cidden bence vasat makinalardı. Ama sanırım 56** serisi oldukça iyi. Kaliteyi baya baya arttırmışlar gibi görünüyor resimlerden. Acer hakkındaki izlenimlerimi değiştirdi bu seri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhcihan -- 20 Mayıs 2006; 0:13:24 >

• bende son zamanlarda NEC firmasının son derece iyi notebook ürettiğini duydum.Sizce nasıldır?Ayrıca laptopları kıyaslarken bence marka-model olarak kıyaslamayın çünkü hakkaten içindeki parçalar aynı çoğunda.mesela: genelde şu anda bütün laptoplarda 1.86işlemci,x300 ati,intel ekran kartı,ram...vb.sadece isme para veriyoruz.öyle olmasaydı sony bu kadar pahalı olmazdı.
  • quote:

quote:

Hocam Asus'u oraya koymuşsun ya utandım valla... Bence Asus Hp kadar iyi bir firma. Ama IBM ile Sony nin liderliği tartışılmaz...Keza Toshiba da öyle.. Bana göre 1, sınıflar sony, ibm, toshiba. 2. sınıflar asus hp. 3. sınıflar acer, dell. 4. sınıflar ise f/s ile msi... Her sınıf kendi arasında rekabet içinde... Tabi bu f/s in bütün modelleri kötü anlamına gelmez. Her firmanın ultra süper modelleri var. Önemli olan prestijleri ve sağladığı teknik servis.

• ya valla bende utandım2.sınıflar bölümünden hp yi kaldırıp 1.sınıflar bölümüne atsak daha ii.yani
    1.sınıflar,toshiba-sony-hp-ibm
    2.sınıflar,acer-dell
    3.sınıflar,asus-f/s
    4.sınıflar,msi-mosnter
    bana göre böyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: toshibam70

ya valla bende utandım2.sınıflar bölümünden hp yi kaldırıp 1.sınıflar bölümüne atsak daha ii.yani
    2.sınıflar,acer-dell
    3.sınıflar,asus-f/s
    4.sınıflar,msi-mosnter
    bana göre böyle

Herkes kendi kullandığı notebook'u bir basamak yükseltiyor galiba.. Ben de dahil... Saygılar...
  • Ya yapma arkadaşım ya böyle bir sınıflandırma nasıl yapıyorsun anlamak mümkün değil. Her dizüstünün farklı fiyatlı modelleri var. O yüzden böyle bir sınıflandırma kesinlikle yanlış. Örnek Dell XPS'i 2. sınıfa veya Acer 5600 serisini 2. sınıfa koyabilirmisin. Kısacası her dizüstünün farklı sınıfa girebilecek modelleri vardır. İsim olarak değilde model olarak sınıflandırmak lazım haksızmıyım?

quote:

ya valla bende utandım2.sınıflar bölümünden hp yi kaldırıp 1.sınıflar bölümüne atsak daha ii.yani
    2.sınıflar,acer-dell
    3.sınıflar,asus-f/s
    4.sınıflar,msi-mosnter
    bana göre böyle

• quote:

Ya yapma arkadaşım ya böyle bir sınıflandırma nasıl yapıyorsun anlamak mümkün değil. Her dizüstünün farklı fiyatlı modelleri var. O yüzden böyle bir sınıflandırma kesinlikle yanlış. Örnek Dell XPS'i 2. sınıfa veya Acer 5600 serisini 2. sınıfa koyabilirmisin. Kısacası her dizüstünün farklı sınıfa girebilecek modelleri vardır. İsim olarak değilde model olarak sınıflandırmak lazım haksızmıyım?

quote:

2.sınıflar,acer-dell
    3.sınıflar,asus-f/s
    4.sınıflar,msi-mosnter
    bana göre böyle

Dostum haklısın ama genel kalite olarak sınıflandırmak gerekirse.. Servis ağı, parça uyumu, işçilik kalitesi , dizayn...etc.. Tabi ki her firmanın süper kalite bilgisayarları var....

• Her iki markayıda kullanmış biri olarak. Toshiba daha sağlam cihaz.
  • ---HHCİHAN KARDEŞİM ÖZELLİKLE OKUMANI İSTİYORUM---

BEN ÖZELLİKLE BİR ARAŞTIRMA YAPTIM VE FSNUN AMİLO 1451G MODELİ KESİNLİKLE VE KESİNLİKLE 2GB DESTEKLİYOR.-AKSİNİ İDDİA ETMEYİN!!!-
    SADECE BEN DEĞİL BİR ÇOK KİŞİ AYNI GÖRÜŞTE(TEKNİK SERVİSÇİLER) BUYRUN BAKIN-İNANMAYANLAR İÇİN- HATTA 12 MAYISTA DRTR2 KARDEŞİMDE AYNI ŞEYİ SÖYLEMİŞ...

http://www.fujitsu-siemens.com/Resources/84/309542540.pdf Orjinal sitesindeki bilgi dosyası.
    AMILO M1451G
    Intel® Centrino� mobile technology with Intel®
    Pentium® M Processor up to 2.13GHz
     Up to 2GB DDR SDRAM in 2 SO-DIMM slot (TBD)
     ATI Mobility Radeon x300 128 MB Hypermemory1
     Unique 4 in 1 flash card port. Supports
    SD/MS/MMC/MSPRO multimedia storage cards

2 gb RAM desteği var.

"Memory
    Up to 2GB Dual DDR2 SDRAM (TBD)
    2 SO-DIMM memory slots (no memory on board)
    Modules available
    256MB / 400 PC2-3200S
    512MB / 400 PC2-3200S
    512MB / 533 PC2-4200S
    1GB / 533 PC2 4200S (optional)"

• kardeş67 senın yazdıgın m7odelle arkadasın yazdıgı model e bi bakarsan daha iyi olacak AMILO M1451G bu senın yazdıgın model.
    ***ultrAslan*** arkadasımızın almak ıstedıgı model A1451G A ve M harfleri cok sey degıstırır.

Biraz dikkat..

• Kesinlikle Doğru

quote:

Orjinalden alıntı: Nick_Otin

kardeş67 senın yazdıgın m7odelle arkadasın yazdıgı model e bi bakarsan daha iyi olacak AMILO M1451G bu senın yazdıgın model.
    ***ultrAslan*** arkadasımızın almak ıstedıgı model A1451G A ve M harfleri cok sey degıstırır.

Biraz dikkat..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.