Şimdi Ara

Fujitsu Siemens cd okuyucu durduk yere çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim laptop durduk yere cd okumamaya başladı. Neden olduğunuu ben de anlamadım. Yaklaşık 3 haftadır cd rom çalışmıyr. İş gereği pc bana çok lazım. Bu nedenle yardımcı olurmusnuz arkadaşlar çünkü yardıma çok ihtiyacım var. İnternette aradım ama biirşey bulamadım. Teknik serviste fazla br bilgim olmadığından bu knuyu açıyorum. Cd rm un çalışması için neler yaabilirim sizce_

• tam marka modelini yazarmısın _?

artı hiç bir türlü mü çalışmıyor. ışıkları flan yanıyormu. kapağı açılıyormu _? laptop manuel açılıyordu ama değimi _? cd dönüyormu içinde biraz ayrıntı verirsen daha iyi yardımcı olabiliriz
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum şuan da genel bir sorun olabilri mi acaba?

Laptop modelin nedir?
  • fujıtsu sıemens laptop yardımcı olursan ıyı olur
  • Tam olarak AMILO modeli. cd yi cd rom a koyduktan sonra cd içinde dönüyor ama tık tık diye de ses geliyr. Ama cd açılmıyor okumuyor içindekileri.
  • kapagı acılıyor bılgısayar otomtık acıyor ama okumuyor
  • ynı sorun ya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi cvp verebilcek yokmu ya gerçekten çok gerekli bana...
  • arkadasım dvd yada cdrom un nec ise hic bekleme.fujitsu amilo serisinin kronik hastalıgından biri bu problem.gotur teknik servise,garantisi devam ediyorsa 1 hafta icinde yenisini takıp geri veriyorlar.bana da oldu, yeni takılan dvd rom ile hic sorun yasamadım.yani urunun kendi cd romu hatalı aslında bi nevi sen garantiye goturunce hatalarını duzeltiyorlar.
  • Sağol dostum gönderiyim en iyisi bende kurtulıyım nasıl gönderebiliriz fikrin var mı ?
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_459/tt.htm
    arkadasım burda herkes sorunlarını dertlerini paylastı.bi bak istersen...izmirde isen servis iyidir ama,istanbuldaki arkadaslar fln baya dert yanıyolar bu konudan..
  • Alışılagelen Fujitsu Siemens diz üstü bilgisayarların sorunlarından bir tanesidir.
    Temizlemeniz vs. yararlı olmayacaktır.

@penkala’nın da belirttiği gibi teknik servise götürmeniz gerekiyor maalesef.
  • Arkadaşlar anladım servisten başka bir çaresi yok. Benim pc nin garaantisi yok kaçak olarak gelmişti dışarıdan. O yüzden bana bu cd rom değiştirme ne kadara patlar?
  • İstanbul daki servis neden sorun çıkarıyor ya???
    quote:

Orjinalden alıntı: penkala

http://forum.donanimhaber.com/forumid_459/tt.htm
    arkadasım burda herkes sorunlarını dertlerini paylastı.bi bak istersen...izmirde isen servis iyidir ama,istanbuldaki arkadaslar fln baya dert yanıyolar bu konudan..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.