Şimdi Ara

FUJITSU SIEMENS AMILO Pi 2636 Tavsiye eden varmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim anlamadığım türkiyede insanlar siemense uyuz oluyor galiba şu ana kadar ericcson nokia motorola siemens ve sony ericcson kullandım siemensin öbürlerinin yanında ezilecek bi durumu olduğunu görmedim. 3 gün önce arkadaşım 1.400 ytl ye 3 gb ram 320 gb sata hd 2.1 core 2 duo bilgisayar aldı gördüğüm tek sorun adaptörün ısınması!1.400 ye diğer markalarda ne sundukları bellii!!Bence yurdum insanı tel alırken 750,dizüstü alırken de 2000 tl den aşağısı malları beğenmiyo dandik zannediyo kötülüyo:(
  • bu arada 2636 çok şekil bi alet kendini hemen belli ediyo bi mağazada şekil yane on numarada çantası var(alırsan görürsün)!!!
  • Arkadaslar
    bu cihazi almaya karar verdim
    internet uzerinde karsilastiginiz en ucuz fiyat nedir ve nereden alabilirim
    tsk
  • FS v2045 den ağzım yandığından bir daha FS kesinlikle düşünmem ve tavsiye de etmem
    HP en temizidir derim.

Isınma problemi V2045 de en yaygın sorundur. Isı kanalı mühendislik harikasıdır (!) Isıyı dışarı atmamak için üretildiğinden cihaz alev topuna döner
    Fan sürekli aktiftir. Bu yazıyı yazarken de durmaksızın çalışıyor ve sessiz ortamda çok rahatsız ediyor. Bugün demonte edip komple temizledim. Fanın bile vidalarını söküp, nano teknoloji denilen nemli bezle tamamen temizledim ve Thermaltake gümüş alaşımlı termal macunla ısı iletimini yenileyip tekrar monte ettim. 3 vida arttı ama cihaz nispeten normal ısıya indi sayılır. Tozlar ciddi dert oluyor hava kanlı sorunlu olunca. Cihaz artık stabil 47 derecede.

Öte yandan ilginçtir, bu kadar yüksek ısıda kalan cihaz hala bozulmamıştır. 3 senelik cihazdır. Isınma ve ses sorununa rağmen, hala çalışır.
    Ama sessizliği sevdiğimden (Daha önce HP kullanırdım ve fan neredeyse hiç çalışmazdı) bir daha FS' yi asla düşünmem. Uğraşanlar bilir, teknik servisleri de rezildir.

Ben genel olarak tavsiye etmem ama yeni modeldir, sorunsuzdur vb. olabilir. Tercih sizin

• Walla ben yeni kullandım pi 2550 modelini kesinlikle ısınma yok sadece adaptör ısınıyor. bana da bakarken hp toshiba ısınıyo dediler bunu hp al dien arkadaşa muhalefet olsun die ya da sana fujitsu siemens al die demiyorum ama ben senin laptopunu beğendim(tasarımında bmw yardımcı olmuş zaten bi resminde araba anhtarı var yanında görmüşsündür.Bunun yanında e-saya hdmi gibi girişleri var ki ileride gerekli olacak ve şu an pekçok laptopda yok.Bilgisayar multimedya odaklı bi ürün. bu arada laptop alacak olsa ebay almanyaya bakmanı öneririm almanyada falan akraban varsa kesin ona aldır çünkü türkiyedekinden daha iyi özellikli aynı kasa laptoplar gördüm ama kafan karıştıysa aynı fiyata neler alabileceğine bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 21 Eylül 2008; 15:16:45 >
  • arkadaşlar ben fujitsu siemens Amilo si 2636 model daha birkaç günlük ama 2.el notebook aldım ancak bende hoparlör sesi beni tatmin etmedi,birde dvd okuyucusu sesli çalışıyor acaba diğer kullanan arkadaşlardada öylemidir..?ayrıca bu notebook recovery bölümü silinmiş visa ultimate yüklenmiş ama ben bu orijinal recovery dvd lerini nasıl bulabilirim..saygılar
  • Arkadaşım aldığına alacağına pişman oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.