Şimdi Ara

Fujitsu'dan tablet olarak da kullanılabilen yeni Ultrabook: Lifebook TH90/P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Fujitsu'dan tablet olarak da kullanılabilen yeni Ultrabook: Lifebook TH90/P






     

    Hazırladığı bilgisayar sistemleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi bilen firmalardan Fujitsu, hem tablet hem de dizüstü bilgisayar formunda kullanılabilen yeni Ultrabook modeli Lifebook TH90/P'yi resmi olarak duyurdu.

     

    Hareketli menteşe yapısıyla ekranı 180 derece dönebilen ve tam olarak kapanarak tablet benzeri bir kullanım yapısı sunabilen Fujitsu Lifebook TH90/P, teknik olarak 13.3-inç 2560 x 1440 piksel çözünürlükte dokunmatik IGZO ekrana, Intel Core i5-4200U Haswell işlemciye, 8GB RAM miktarına, 500GB hibrit depolama birimine ve belirtildiği kadarıyla 12.5 saat batarya ömrüne sahip. İşletim sistemi tarafında Windows 8.1 kullanan ve 1024 seviye basınç hassasiyet desteğiyle sytlus kalemle de kullanılabilen Ultrabook, 1.5 kg ağırlık değeriyle de taşınabilir bir yapı ortaya koyuyor. Standart olarak Wi-Fi ile Bluetooth 4.0 kablosuz bağlantı teknolojileriyle donatılan TH90/P, Fujitsu'nun değişiyle 4 farklı kullanım moduyla geliyor.

     

    2000$ gibi yüksek bir fiyat etiketiyle 21 Şubat tarihinde Japonya merkezli olarak satışa çıkacağı söylenen Fujitsu Lifebook TH90/P'un diğer bölgeler için açıklanmış bir satış tarihi ise bulunmuyor.

     



     Fujitsu'dan tablet olarak da kullanılabilen yeni Ultrabook: Lifebook TH90/P

     









  • Gelecekte pc kullanım deneyiminin bu tarz bir hal alması kaçınılmaz gibi görünüyor. Mobil ve masaüstü sistemler bir arada, tamamen dokunmatik ve istendiğinde klasik tuşlu hibrid kullanıcı deneyimi. Sony, Dell, Asus, Acer gibi firmalar bu tarz cihazları sunmaya başladı bile. Windows 8 ile birlikte böyle bir kapı araladı. Bir de ergenler için opsiyonel start menü ekleme seçeneği koysalar sistemin eleştirilecek hiç bir yanı kalmayacak.
  • Turkiye icin 2.2 ile carpildigini ve eklenen vergileri dusunursek 2000usd gibi bir fiyat cok yuksek, zengin isi gibi gorunuyor ama markasinin Fujitsu olmasi zenginlerinde pek ilgisini cekmeyecektir. yani japonya ve uzakdogu haric satis rakamlarinin pek ic acici olmayacagini soylemek yanlis olmaz.

  • 5000 tl yi bulur bize hiç uğramasın

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.