Şimdi Ara

Fujitsu’dan Anneler Günü’ne Özel Renkli Kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Fujitsu’dan Anneler Günü’ne Özel Renkli Kampanya

     

    Fujitsu M2010 Mini Notebooklar, birbirinden canlı renk seçenekleriyle Anneler Günü için farklı ve hoş bir hediye seçeneği sunuyor.

     

    Bilişim dünyasının lider ve yenilikçi firmalarından Fujitsu, annesine farklı ve özel bir hediye armağan etmek isteyenlerin yardımına koşuyor. Fujitsu, 9 Mayıs Anneler Günü için hazırladığı özel kampanya kapsamında Fujitsu M2010 mini dizüstü bilgisayarlarının fiyatlarını 399 Dolar+KDV düzeyine indirdi. 

     

    Kırmızı, beyaz ve siyah olmak üzere üç ayrı ve canlı renk seçeneği bulunan Fujitsu M2010 ile, anneler sadece  mutlu olmakla kalmayacak,  her zaman kullanabilecekleri ve yanlarında bulundurabilecekleri bir hediyeye sahip olacaklar.

     

    Fujitsu M2010, 1GB sistem belleğine ve 160GB kapasiteli sabit diske sahip. 10.1" ekranı olan bu mini bilgisayarlarda ayrıca 1.3MP kamera ve Bluetooth 2.1 de yer alıyor.

     

    Anneler Günü’nde hangi hediye alacağına bir türlü karar veremeyenler için, şık tasarımı ve birbirinden canlı renk seçenekleri ile Fujitsu M2010 mükemmel bir hediye seçeneği oluşturuyor.

     

    Daha detaylı bilgi için: http://tr.fujitsu.com/products/mobile/mini_notebooks/mini_m2010.html








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.