Bildirim
fujitsu Asyg24L ve Fujitsu Asyg12LLTA sizce nasıl? Fiyatlar içerde
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aldım gitti. Yalnız fujithermanın salon tipine yöneldim 24000btu sanırım. Diğer 12000btuları aldım. hatta eşten dosttan rica edenler oldu toplu alımdan onlarıda yararlandırdık.
Bu arada birol bey de bilgisi ile yardımcı olmaya çalıştı kendisine de teşekkür ederim. -
Aallah yar ve yardımcın olsun
yazık etmişsin
-
quote:
Orijinalden alıntı: d e n i z35
Aallah yar ve yardımcın olsun
yazık etmişsin
Vallahi doğru söylemişsiniz.Bu kadar yazmaktan sonra FT almak ,ağzımıza bir kere bil almadık adını.Arkadaşa anlatamadık galiba. Ne diyelim,malesef herşey para ile orantılı.Hayırlısı olsun. -
Bilmiyorum ama bence iyi fiyat; fujitsu ASYG12LLTA 12000btu luk ses seviyesi 22db klimayı 1600TL ye alabilmek iyi fiyat diye düşündüm. Tayvan üretimi.
FT ise hala muallak salon tipi veya FUJITSU ASYG24L arasında kaldık. FT nin fan gücü yüksek diye istemekteyim. Neyse bakalım artık. Tekrar sağ olun. -
quote:
Orijinalden alıntı: oyunbazz
Bilmiyorum ama bence iyi fiyat; fujitsu ASYG12LLTA 12000btu luk ses seviyesi 22db klimayı 1600TL ye alabilmek iyi fiyat diye düşündüm. Tayvan üretimi.
FT ise hala muallak salon tipi veya FUJITSU ASYG24L arasında kaldık. FT nin fan gücü yüksek diye istemekteyim. Neyse bakalım artık. Tekrar sağ olun.
Siz gerçekten bu ürünü 1.600 e aldınız mı? Zira kampanyalı 1.900 e satılan bir cihaz.. -
Nerden aldınız 1600 tl ye ? heralde arkadaş ikinci el almış 1600 tl ye hiçbir yerde yok bu fiyata
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pathology_ -- 29 Mayıs 2013; 15:41:59 > -
takip -
quote:
Orijinalden alıntı: renevation
Nerden aldınız 1600 tl ye ? heralde arkadaş ikinci el almış 1600 tl ye hiçbir yerde yok bu fiyata
Bu ürünün özellikleri diğer klimalarla da karşılaştırılmış aşağıdaki linkte. Sanırım 9btu lar 1.600 tl.
http://www.ozgurklima.com.tr/licomas/app/files/modules/haberler/haberler_file/LLT%20Specs%20and%20Comparison%20with%20Competition.pdf
-
quote:
Orijinalden alıntı: renevation
Ne 2. eli tam tamına 1630 Tl para saydım tanesine eş dost akraba da aldı bu fiyatlardan hem de 12 taksit.
Ama artık yok özel bir fiyat kampanyası idi. O tarihlerde size bile alabilirdim. Neyse beğenmeyenelerin iyi birer tavsiyesi olacaktır!..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X