Şimdi Ara

Fujitsu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
885
Cevap
5
Favori
102.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onuraybatan

iii akşamlar bende buğün fujitsu asya serisi 12 btu klimamı montajını yaptırdım... izmirde oturuyorum... ve odam 20 metrekare ama kullanma klavuzu azıcık yetersiz kalıyo ve kumandası biraz buyuk.... ama kendini bir numara diye sayan klimalardan değerleri daha iii orr ve err değerleri çok iii

Alıntıları Göster
    arkadaşlar fujitsu klima alacakların dikkatine ben asya serisi aldım katoloklarında EER DEĞERİ 3,80 COP DEĞERİ 4.87 OLARAK GEÇİYO VE AYNI ZAMANDA SOĞUTMA 14.700 BTU KADAR ÇIKIYOR, ISITMA 22.900 BTU KADAR ÇIKIYOR BEN BUNA ALDANARAK ALDIM KLİMAYI AMA WEP SİTESİNDE DEĞERLER ÇOK FARKLI YANI DAHA DÜŞÜK BU DURUMLA İLĞİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARMI ACABA NE YAPMAM LAZIM...

• quote:

arkadaşlar fujitsu klima alacakların dikkatine ben asya serisi aldım katoloklarında EER DEĞERİ 3,80 COP DEĞERİ 4.87 OLARAK GEÇİYO VE AYNI ZAMANDA SOĞUTMA 14.700 BTU KADAR ÇIKIYOR, ISITMA 22.900 BTU KADAR ÇIKIYOR BEN BUNA ALDANARAK ALDIM KLİMAYI AMA WEP SİTESİNDE DEĞERLER ÇOK FARKLI YANI DAHA DÜŞÜK BU DURUMLA İLĞİLİ BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR VARMI ACABA NE YAPMAM LAZIM...

Alıntıları Göster
    onur kardeşim aynı tongaya bende düştüm. fujitsu kutusundan çıkan değerlere bakınca anladım beni kandırdıklarını, ve hatta katalogta gösterilen iç ünite resmi bile farklı, sırf bu yüzden general almadım, gittim salak gibi 200 lira fazla verip sırf bu yüzden gidip fujitsu aldım ve sonradan araştırdımki general ve fujitsu arasında hiç bir fark yooook.

evet arkadaşlar sizde aynı tongaya düşmeyin boşuna para veripte fujitsu almayın. fujitsu ile general arasında çok küçük bir fark var aslında ama o performansa ve değerlere etki etmiyor.

onur arkadaşım şu üst tarafta benim yaptığım klima ağızı sıcaklığı ile klimanın iç ünitesinin üstünde bulunan hava giriş sıcaklığını bir ölçermisin lütfen. değerleride bzizmle paylaşırmısın....

• quote:

Orijinalden alıntı: makmuh07

onur kardeşim aynı tongaya bende düştüm. fujitsu kutusundan çıkan değerlere bakınca anladım beni kandırdıklarını, ve hatta katalogta gösterilen iç ünite resmi bile farklı, sırf bu yüzden general almadım, gittim salak gibi 200 lira fazla verip sırf bu yüzden gidip fujitsu aldım ve sonradan araştırdımki general ve fujitsu arasında hiç bir fark yooook.

evet arkadaşlar sizde aynı tongaya düşmeyin boşuna para veripte fujitsu almayın. fujitsu ile general arasında çok küçük bir fark var aslında ama o performansa ve değerlere etki etmiyor.

onur arkadaşım şu üst tarafta benim yaptığım klima ağızı sıcaklığı ile klimanın iç ünitesinin üstünde bulunan hava giriş sıcaklığını bir ölçermisin lütfen. değerleride bzizmle paylaşırmısın....

Alıntıları Göster
    yaw benim dandik 9bin lik Vestel de bile soğuk üflemede ağız sıcaklığı 6/8derecedir
    geçen sene bir sorun vardı ve Servis geldi Dijital-Therm.ile ölçmüştü 6/7derecelere kadar düştü!
    ama yinede cihaz hikaye(mekan 14ms2 dir)

++

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

yaw benim dandik 9bin lik Vestel de bile soğuk üflemede ağız sıcaklığı 6/8derecedir
    geçen sene bir sorun vardı ve Servis geldi Dijital-Therm.ile ölçmüştü 6/7derecelere kadar düştü!

++

YAKIŞIR

• quote:

Orijinalden alıntı: DehreMini

quote:

++

YAKIŞIR

Alıntıları Göster
    iiii akşamlar... buğün aldığım firmaya gıttım... benım katolok değerlerım bu sizin verdiğiniz bu dedim.... arkadaşlar hemen bölge müdürlüğünü aradılar... ve dediğimin doğru olduğunu katalok değerleri 6 veya 7 ay önce ital edilen ürünler olduğunu söylediler... o zaman ne yapacaz dedim... biz birşey yapamayız... sadece istediğiniz ürün size satabiliriz dediler tabi aldığım firmada öncelikle kusura bakmayın bizimde haberimiz yoktu dediler....

• quote:

Orijinalden alıntı: DehreMini

quote:

++

YAKIŞIR

Alıntıları Göster
    Sn.Yönetici bunuda şutlayın bir zahmet!!

• quote:

iiii akşamlar... buğün aldığım firmaya gıttım... benım katolok değerlerım bu sizin verdiğiniz bu dedim.... arkadaşlar hemen bölge müdürlüğünü aradılar... ve dediğimin doğru olduğunu katalok değerleri 6 veya 7 ay önce ital edilen ürünler olduğunu söylediler... o zaman ne yapacaz dedim... biz birşey yapamayız... sadece istediğiniz ürün size satabiliriz dediler tabi aldığım firmada öncelikle kusura bakmayın bizimde haberimiz yoktu dediler....

Bu büyük kabul edilemez bir durum. Ben bu ürünü iade ederdim açıkcası. Bizim de haberimiz yoktu muhabbeti de çok saçma olmuş. Demek ki bayi de ne sattığından habersiz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: koko69

quote:

Bu büyük kabul edilemez bir durum. Ben bu ürünü iade ederdim açıkcası. Bizim de haberimiz yoktu muhabbeti de çok saçma olmuş. Demek ki bayi de ne sattığından habersiz!

Alıntıları Göster
    Bayiilerin çoğu ne sattığını bilmez bu genel bir durum her ürün için Türkiye'DE

• quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Bayiilerin çoğu ne sattığını bilmez bu genel bir durum her ürün için Türkiye'DE

Alıntıları Göster
    bu sutlayın diyen arkadaş nekadar terbiyesız bır ınsan ben bu sıtede kendı yaşadığım bır olayı paylaşıyorum... suç bende nıye dogrusunu yazıyomkı yalan yanlış salayım bende... ege bölge bayısıyle konuşsun bakalım ne diyecek... bende izmir bornova bakırcıoğlundan aldım klimayı isteyen gidip katalok değerlerıne baksın... tabi değiştirmediyseler halla... ve dip not internet sitelerının bırısındede aynı problem var yanı değerler farklı... iiii akşamlar

• quote:

bu sutlayın diyen arkadaş nekadar terbiyesız bır ınsan ben bu sıtede kendı yaşadığım bır olayı paylaşıyorum... suç bende nıye dogrusunu yazıyomkı yalan yanlış salayım bende... ege bölge bayısıyle konuşsun bakalım ne diyecek... bende izmir bornova bakırcıoğlundan aldım klimayı isteyen gidip katalok değerlerıne baksın... tabi değiştirmediyseler halla... ve dip not internet sitelerının bırısındede aynı problem var yanı değerler farklı... iiii akşamlar

Alıntıları Göster
    Kardeş lafım sana değil!msg editle lütfen!

Zaten gördüğün gibi aynen şutlanmış
    O bilir kendisini ve bugün damlar yine buraya,235.Fake nick ile;hatta bugün yeniden geldi bile ve yine şutlanacak tabiki

Yönetim bıktı bunu şutlamaktan o hala bıkmadı şutlanmaktan,diye yazarken baktım ki gelmiş bile
    ++

• quote:

Kardeş lafım sana değil!msg editle lütfen!

Zaten gördüğün gibi aynen şutlanmış
    O bilir kendisini ve bugün damlar yine buraya,235.Fake nick ile;hatta bugün yeniden geldi bile ve yine şutlanacak tabiki

Yönetim bıktı bunu şutlamaktan o hala bıkmadı şutlanmaktan,diye yazarken baktım ki gelmiş bile
    ++

Alıntıları Göster

• Ya ben anlatamıyorum,yada herifler bu işi kıvırmayı iyi biliyorlar.Arkadaşlar benim bu işten ne çıkarım olabilirki ısrarla R410a denen bu baş belası meret gaz gramajında terazi ile verilecek diye ısrar edeyim.Yahu bunu zaten bende demiyorum,bu cihazları üreten,bu gazın analizlerini yapanlar diyor,bende aktarıyorum.Ayrıca bu işler tecrübe ilede sabitlenmiş durumda.Adamlara bak yahu!!! 150 psi oldumu tamammış Nerede yazıyor bu kural,yok böyle birşey arkadaş,Ulen yüzsüzlüyün bu kadarına da pes doğrusu,satanı takanı da geçtik adı teknik ekip denen bile yazıyor yahu.daha ne diyeyim ben bu adamlara,mesleyin yüz karaları........Cihazınızı orta fana alın,dereceyide min getirin,kapıyı camıda açın 15 dakika sonra cihaz flapların olduğu ağız çıkışından 8-10 dereceden aşağı üflüyorsa kesin sorun var,zaten bence sorun olduğu kesinde..Ne o 10 derece fark olursa normaldir hikayesi ,yani iç ortam ısısı 30 derece ise cihaz 20 derecemi üfleyecek,yok ya!!!!

Benden bu kadar gerisini bilmem!!!
    quote:

Orijinalden alıntı: makmuh07

hava giriş sıcaklığı 26 derece, klima ağız sıcaklığı 13 derece, klimamın derecesi 24 dereceye ayarlı otamatikte. sizce nasıl birol hocam.

birde bugün fujitsu teknik servisiyle görüştüm terlemenin normal olduğunu bakır boruların oradan su damlacıklarının oluşmasının normal olduğunu söylediler. birde gazı boşaltıp basınçla gaz verdiklerini söyledim, aslında olması gereken elektronik teraziyle dediler ama 150 psi basınçla verildiği zamanda sorun çıkmayacağını, bunun sorun çıkarmayacağını belirttiler..... hava giriş sıcaklığı ile çıkış ağzı sıcaklık farkının en az 10 derece olması gerekmektedir dedi teknik ekip...

• Arkadaşım galiba bir özür barçlusunuz,sizin terbiyesiz diye adlandırdığınız arkadaş çok objektif bir üye ve yardım konusunda da iyi bir arkadaştır.Yanlış anlayarak yazılanı üstünüze alınmışsınız.Onun bahsettiği malım şahısta zaten uçurulmuş...
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Arkadaşım galiba bir özür barçlusunuz,sizin terbiyesiz diye adlandırdığınız arkadaş çok objektif bir üye ve yardım konusunda da iyi bir arkadaştır.Yanlış anlayarak yazılanı üstünüze alınmışsınız.Onun bahsettiği malım şahısta zaten uçurulmuş...
    quote:

Alıntıları Göster
    Birol selamlar

Onur arkadaş ta zaten olayları bilmediği için üstüne alınmış,bende isim belirtmeyince,kendisine yazılmış sanımış,önemli değil++
    öteki herif ise hergün inatla giriyor aynen şutlanıyor,bıkmadı gitti ne hikmetse
    DH Sitesi buna özel bir Yönetici ataması lazım

++

Ancak 150psi muhabbetide güzel doğrusu ülen Kamyon lastiğine hava basıyorlar mubarekler

Klima işinin zaten boku çıktı çoktandır,eline anahtar alan Usta bizim memlekette,Klimada artık furya olunca,herkes "Teknik Servis"
    olmuş yaw

Hayırlı işler kardeş++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 30 Haziran 2010; 13:23:52 >

• quote:

Birol selamlar

Onur arkadaş ta zaten olayları bilmediği için üstüne alınmış,bende isim belirtmeyince,kendisine yazılmış sanımış,önemli değil++
    öteki herif ise hergün inatla giriyor aynen şutlanıyor,bıkmadı gitti ne hikmetse
    DH Sitesi buna özel bir Yönetici ataması lazım

++

Ancak 150psi muhabbetide güzel doğrusu ülen Kamyon lastiğine hava basıyorlar mubarekler

Klima işinin zaten boku çıktı çoktandır,eline anahtar alan Usta bizim memlekette,Klimada artık furya olunca,herkes "Teknik Servis"
    olmuş yaw

Hayırlı işler kardeş++

Alıntıları Göster
    Bir çok soğukhava ve soğutma işi yapan meslektaşlar bundan 10 sene önce klimaya geçmişti,şimdi ise klimacılık mesleğini terk edip yine soğukhava işine geri dönüyorlar.Hep bu çabulcu teknik denen adamlar yüzünden.yakında teknik bilgisi iyi klimacı kalmaz bu alemde

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

Bir çok soğukhava ve soğutma işi yapan meslektaşlar bundan 10 sene önce klimaya geçmişti,şimdi ise klimacılık mesleğini terk edip yine soğukhava işine geri dönüyorlar.Hep bu çabulcu teknik denen adamlar yüzünden.yakında teknik bilgisi iyi klimacı kalmaz bu alemde

Alıntıları Göster
    kusura bakmayın arkadaşlar... ben azıcık ustume alındımda.... çok pardon... fujıtsu plazma serisi ile değiştirmeye karar verdim... plazma serisi hakında üzelıkle err ve cop değerleri hakında bilgi verebilirmi... şimdiden teşekkürler

• quote:

kusura bakmayın arkadaşlar... ben azıcık ustume alındımda.... çok pardon... fujıtsu plazma serisi ile değiştirmeye karar verdim... plazma serisi hakında üzelıkle err ve cop değerleri hakında bilgi verebilirmi... şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    Kardeş önce yazının o bölümünü ltf editle!!

Bu bölüme zaten takılırsan sende anlarsın o hergün şutlanan kişiyi

++
    Plasma serisi güzel ama nasıl olacak o değişim işi;ayrıca ona fark isterler!!

Abkay ın Sitesinden bunlara bakabilirsin

www.abkaygroup.com

+

• quote:

++

www.abkaygroup.com

+

tabiki arada fark oldu ama firma bir güzelik yaptı bu yanlışlık için.... ben sadece bu cihazın cop ve err değerlerini öğrenmek istiyorum... acaba bulabilirmisiniz elinde katalok olan varmı acaba.... iii aksamlar...

• quote:

quote:

++

www.abkaygroup.com

+

tabiki arada fark oldu ama firma bir güzelik yaptı bu yanlışlık için.... ben sadece bu cihazın cop ve err değerlerini öğrenmek istiyorum... acaba bulabilirmisiniz elinde katalok olan varmı acaba.... iii aksamlar...

Alıntıları Göster
    Kardeş yukarıdaki Sitesine baksana Abkay ın

Bütün veriler,elindeki modelin tam seri/model v.s çeşidine göre bulabilirsin,bir sürü klima çeşidi var Fuji de!

+

• quote:

Orijinalden alıntı: fotomorfoz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bir de İklimsa'ya git bakalım ama benim incelememe göre bu sene İklimsa'da fiyatlar daha yüksek :)
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.