Şimdi Ara

Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
0
Favori
24.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synchro
    x10 var o daha ufak

X10'da 2/3" sensör varmış. G1X'te 1,5" sensör var. Yani X10'un 4 katı büyüklükte ve APS-C formatından sadece %15 küçük.
  •  Fujifilm x100 İnceleme Ve Paylaşım

Başka çokta bişey yazmaya gerek yok sanırım
  • @bafink hocam selamlar,
    x100 taşıma çantası filtre ve parasoleyi satmak istersen talibim, yurtdışından getirmek istemiyorum boşuna.
    Özelden yazamadım burdan ulaşayım dedim.
  • Satmaktan vazgeçtim kardeşim teşekkür ederim kıyamadım makinaya

Bu arada yeni bir güncellemede yayınlandı 1.20 indirmek isteyenler için buyrun

http://www.fujifilm.com/support/digital_cameras/software/firmware/x/finepix_x100/index.html
  • Son güncellemeyi yükledim, inanılmaz bir artış var odaklama hızında ayrıca focus yaptıktan sonra 5x zoom yapıyor artık kontrol amaçlı eğer sabit nesneler çekiliyorsa işe yarar bir özellik, onun haricinde raw tuşuna quick menü gibi görev atayabiliyor ben nd filtre olarak kullanıyorum oto iso da iso ayar menüsüne eklenmiş, fuji sonunda çok başarılı bir güncelleme yayınlayarak x100 kullanıcılarını sevindirmeyi başardı :) En başarısız olduğu düşük ışık performansı çok çok iyi duruma gelmiş artık odaklama için beklemek yok çok sevindim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipmail123

Bu makineyi çok sevdim. F30 yerine geçebilecek bir makineyi sonunda yapmışlar. Ama sabit odak nedir? İnsan en azından D-Lux4 gibi 24-60mm aralığında da olsa, bir kadraj ayarlama şansı verir.

Abi ne kadar çok büyütüldü şu F30.. Tamam, zamanına göre canavar makinelerdi, ISO falan terör estirdiler piyasada F31 ile birlikte. Ama 6-7 yıl önceydi yahu. X100 ile F30 arasında dağlar taşlar evrenler var. Günümüzde F30'un, F31'in üzerinde görüntü kalitesi veren bolca compact/m4.3 mevcut zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bafink -- 25 Mart 2012; 11:54:26 >
  • Daha çok fotoğraf istiyoruz :D
  • aha bu çok iyi. 500px'deki elemanın karelerine benzemiş sonradan bi işlem yaptın mı?
  • O elemanın yaptını yaptım az blur ekledim oldu
  • e tamam işi çözmüşün
  • Aynen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX
    Abi ne kadar çok büyütüldü şu F30.. Tamam, zamanına göre canavar makinelerdi, ISO falan terör estirdiler piyasada F31 ile birlikte. Ama 6-7 yıl önceydi yahu. X100 ile F30 arasında dağlar taşlar evrenler var. Günümüzde F30'un, F31'in üzerinde görüntü kalitesi veren bolca compact/m4.3 mevcut zaten.

Ciddi olarak söylüyorum. F30'dan daha iyi bir makine önerebilir misiniz? Kendime yeni bir makine arıyorum da, Canon G1X'ten başka bir alternatif bulamadım. O da hem pahalı, hem de henüz yurtiçinde bulamadım.

• partial blur mu benim de çok hoşuma gidiyor bu efekt ama brush filan kullanmak gerekiyor galiba. ıncık cıncık işler
  • Fujifilm x100 le çok tarz siyah beyaz fotolar çekiliyor; ben de x100 e iç geçirek;mütevazi panasonic lx3 ümle çektiğim siyah beyaz fotolara örnek olabilecek bir link koyayım.

http://500px.com/photo/5969039
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.