Şimdi Ara

Fujifilm X-S1 (26x Optik Zoom, 2/3” EXR CMOS sensor) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
331
Cevap
1
Favori
43.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: wertchan

Hiç fark etmez, şu örnekleri paylaşmış olmanız bile tek başına harika bir iştir. Ben kendi adıma teşekkür ederim size...
  • Ben teşekkür ederim. Yorumlarınız neler peki makine çekimleri konusunda?
  • quote:

Ben teşekkür ederim. Yorumlarınız neler peki makine çekimleri konusunda?

Gördüğüm fotoğraflar 1600x1200 pixel = 2 megapixel. Bu halleri ile çoğu iyi. Dediğiniz gibi acemiliğinizden kaynaklanan ufak-tefek olumsuz durumlar var. Onlar da zamanla azalır, çok daha güzel fotoğraflar çekersiniz. Misal şu :
     Fujifilm X-S1 (26x Optik Zoom, 2/3” EXR CMOS sensor)

Yağlı lens fotoğrafı mıdır ? Çok acayip bir bulanıklık var, nedendir sizce ?

• Onda efekt uygulaması yapmıştım. Arkaplanı flu yapmak için. Daha doğrusu yapmaya çalıştım

Obje fazla uzakta olduğu için zoom ile o kadar ayarlayabildim.
  • quote:

Onda efekt uygulaması yapmıştım. Arkaplanı flu yapmak için. Daha doğrusu yapmaya çalıştım

Obje fazla uzakta olduğu için zoom ile o kadar ayarlayabildim.

Oradaki olayı sadece makina ile mi yaptınız ? Herhangi bir program falan kullanmadınız mı ?
  • Hayır bilgisayarda hiçbir efekt işlemi uygulanmadı. Neden sordunuz
  • quote:

Hayır bilgisayarda hiçbir efekt işlemi uygulanmadı. Neden sordunuz

Belki siz yanlış anımsıyorsunuzdur. Böyle bir şey olması bana göre imkansız makina tarafından eğer menülerden özel efekt falan verilmeye çalışılmadı ise ? Biraz müsade eder iseniz size anormalliği de fotoğraf üzerinde gösterip buraya koyayım ekran görüntüsü olarak.
    -
    Evet, yaptım, bakın acayipliklere...

Fujifilm X-S1 (26x Optik Zoom, 2/3” EXR CMOS sensor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 27 Mayıs 2013; 23:24:49 >

• Dediğim gibi, makine üzerinden verdim direk efekti. Arkaplanı bulanıklaştırma gibi bir seçenek vardı menüde, adını tam hatırlamıyorum şuan. O modda çektim. Bilgisayarda oynamadığımdan eminim. Zaten az önce direk hafıza kartından yükledim siteye.

(bilgisayarda yaptığım tek işlem isim yazmak)

Odaklamayı yanlış yapmış olma ve ya makineyi titretmiş olma ihtimalim çok yüksek Çünkü yüksek zoomda tripod vs, kullanmadan desteksiz çektim.
  • quote:

Eğer bunu makina yaptı ise... valla ne ise, ben bir şey demiyim en iyisi. Yalnız hiç normal değil. Siz sallasanız bile çekerken bu acayiplikler olmamalı idi.
  • quote:

Dediğim gibi, makine üzerinden verdim direk efekti. Arkaplanı bulanıklaştırma gibi bir seçenek vardı menüde, adını tam hatırlamıyorum şuan. O modda çektim. Bilgisayarda oynamadığımdan eminim. Zaten az önce direk hafıza kartından yükledim siteye.

(bilgisayarda yaptığım tek işlem isim yazmak)

Odaklamayı yanlış yapmış olma ve ya makineyi titretmiş olma ihtimalim çok yüksek Çünkü yüksek zoomda tripod vs, kullanmadan desteksiz çektim.

Hangi menüden verdiniz acaba bu efekti ben bu kadar fluluk oluşturmıyorumda ve bu kadar net olmuyor bilgilendirirseniz çok seviniri.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.