Bildirim
Fujifilm FinePix S5700-S5800 Kullananlar Derneği !!! (65 ÜYE) (479. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
Giriş
-
merak ettim de s5800 de lens değişimi yapılabiliniyor mu? uygun lensler var mı bulamadım nette araştırmama rağmen _____________________________ -
s5800 de lens değişimi mümkün değildir. Ama isterseniz herhangi bir filtre , close-up, geniş açı converter gibi aparatlar takılabilmektedir. _____________________________ 
PENTAX K10D
PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw -
Arkadaşlar yeni makien aldım. Çok memnun kaldığım Fuji s5700 yi satmaya karar verdim 220 TL ye. Almak isteyen varmıdır? Cihaz çok temiz gözüm gibi baktım.

_____________________________ -
makinesi bozulup da servise gönderen oldumu hiç aranızda arkadaşlar? benimki bozuldu da... _____________________________ -
- flashlı fotoğraf çekerken flash kısmı kendini tamamen açmıyor bu yüzden flash patlamıyor. flash yerine ancak kağıt koyduğumda flash hep açık kalırsa ancak o zaman flash çekiyor.
-pil kapağındaki kapağı tutan bazı yerlerdeki plastikleri kırıldı pilleri tutsa da 1 tane daha plastik kırılsa sanki pilleri tutamıcakmış gibi bir his var.
- sd kart takılan yerdeki kapak ilk alındığı günden beri tam durmuyor hep açılıyor.
böyle problemler var acaba nerde tamir ettirebiliriz?_____________________________ -
Birader benimde pil yatagının dişleri kırıldı serviste 4 5 ay önce 150 lira istediler bende dışarda bir yerde uygun bir fiyata buldum
fakat değiştirmek için servisi aradım reddettiler,
elimde parçayla kaldım nasıl sökeceğiz bilmiyorum. Aranızda söken varmı acaba teşekkürler şimdidien -
;)
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Vay beee buraları özlemişim
PENTAX DA 18-55mm 1:3.5-5.6 AL - PENTAX 50 - 200 mm F4 - 5.6 - PENTAX SMC-A 50mm F1.4 - PENTAX Battery Grip D-BG2 - PENTAX D-LI50 x 2 - PENTAX IR Remote Control - YONGNUO YN-460 Speedlight Flash - SLIK U7700 - 52mm CPL - UV - +2, +10 CLOSE UP - Lowepro Singshot 200 Aw -
s5800'ın ölüp ölmediğini test edelim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeViL_mma -- 20 Mart 2013; 23:19:18 >_____________________________ /GIGABYTE Z77M D3H Intel Z77 Soket 1155 DDR3 1600MHz / Intel® Core™ i7-3770 Processor (8M Cache, up to 3.90 GHz) / CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600MHZ CL9 DUAL KIT RAM / COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MIDT ATX / Zotac GT430 Synergy 1 GB 128bit DDR3 16X /// Samsung Galaxy Ace Plus s7500 /// Samsung Tab2 p3110///
-
_____________________________ Masallara inanmam,tek gerçek
Mustafa Kemal Atatürk -
Makinemi satıyorum.Duyrulur :) 149tl...Çantası kutusu duruyor tertemizdir fazla kullanılmadı... _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: 0je
Makinemi satıyorum.Duyrulur :) 149tl...Çantası kutusu duruyor tertemizdir fazla kullanılmadı...
satıınızmı acaba_____________________________
-
Bende özlemişim buraları. O günlerdeki dostluk muhabbet bu forumun hiçbir konusunda kalmadıa rtık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Yok -
quote:
Orijinalden alıntı: seeder
Bende özlemişim buraları. O günlerdeki dostluk muhabbet bu forumun hiçbir konusunda kalmadıa rtık.
Kesinlikle burası bambaşka bir aile gibiydi ve o aile hiç kopmadı aslında hala birbirimizle bir dost gibi konuşuyoruz. Buranın yeri bambaşkaydı bilenler bilir.
2026 dan selam ayrca hala daha bu kamerayı kullanıyorum telefonlardan daha iyi ama lens takılabilseydi daha iyi olurdu çantası duruyor ama düşürdüm ve flaş mekanizmasını kırdım.
_____________________________ -
s5800 kullanıyorum ayrıca derneğe katılmak isterim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki