Şimdi Ara

FUJİFİLM FİNEPİX S2980 FOTO MAKİNESİ 239TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
1.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.gold.com.tr/fujifilm-finepix-s2980-siyah-dijital-fotograf-makinesi_u vodafone avantaj cep de uygulamasına bu indirim
    fiyat nasıldır bu makineye göre değerli fikirlerinizi esirgemeyin

• bana pil takılmayan şarjlı, en az 16mp cihaz önerebilecek varmı uygn fiyata
  • Dediğiniz fiyat doğruysa eğer kaçırmayın. Canon sx160 aldığım dönem bunu bu fiyata görseydim bunu alabilirdim. Yanına şarjı azalmayan cinsten şarjlı pil almak zorundasınız bir de. Alkalin pilleri çok çabuk tüketiyor bu makinalar.
  • şarjlı olanlarında içinde pil var hatırlatırım,
    ben artık pilli olsa bir şey farketmez diyorum çünkü içinde gelen batarya-pilin gücü düşük
    600 ma , 800 ma falan oluyor çabuk tükeniyor..............

pilli olsa ; örneğin 2700 ma pil alıp takabiliriz (artık pil şarj cihazlarını neredeyse pille beraber bedavaya veriyorlar)
  • 2 gün öncede s2980 konusu açılmıştı, daha üst model gibi gözüken s4600 349TL idi. Doyurucu yorumlar gelmemişti. İndirimsiz 349TL hiç cazip değil, sahibinden bir sürü s2980 satmak isteyen var. Bi yerde bi terslik var sanki, sağlam yorumlar lazım.
  • Bu makina için çok farklı yorumlar var,bu durum tabi ki herkesin beklentileri ile alakalıdır.Ben sadece f/p açısından bakarak bu makinanın bu fiyata alınabilirliğini merak ediyorum.Uzman arkadaşlar cevaplayabilirler ise çok sevinirim.
  • Konu ile alakalı bir insan evladı yok mudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben iade ettim bu makineyi, canon sx270 hs modelini n11 den 455 tl ye aldım makine çok güzel, zoom süper, fuji boyutlarından dolayı taşıması sıkıntı, canon küçük olduğu halde bundan kaliteli bataryası az gidiyor sanki ama aliexpres den iki yedek pil siparişi verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

Ben iade ettim bu makineyi, canon sx270 hs modelini n11 den 455 tl ye aldım makine çok güzel, zoom süper, fuji boyutlarından dolayı taşıması sıkıntı, canon küçük olduğu halde bundan kaliteli bataryası az gidiyor sanki ama aliexpres den iki yedek pil siparişi verdim

Tamam hocam işte bende tam bundan bahsediyorum.Söylediğiniz makina şu durumda neredeyse iki katı fiyatına geliyor. Bu ürün 239 TL etmez mi diyorsunuz yani
  • Makro çekimleri nasıl acaba?
  • Uygun fiyatlı fuji den kaçılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bana pil takılmayan şarjlı, en az 16mp cihaz önerebilecek varmı uygn fiyata

baskı mı alacaksınız ki 16MP diyorsunuz ?
  • Ben profesyonel olmadığım için resim kalitesine yorum yapamicam taşıma sıkıntısı olacağından tercih etmedim

• üstteki fuji alttaki canon ikiside otomatik mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebabil__ -- 7 Temmuz 2014; 20:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

bana pil takılmayan şarjlı, en az 16mp cihaz önerebilecek varmı uygn fiyata

baskı mı alacaksınız ki 16MP diyorsunuz ?

evet.
  • bende fujının yarı otomatık aynı model eskı surumu olan modelı vardı 13 mp .
    Fıyatına gore ıdare eder ama bence daha ıyı bır makına alın cunku fujıler genelde gordugum 2700mah varta 4 pil bır dugunu anca cıkartıyor ole delı gıbı cekım yapmadıgım halde aynı cekımı ıphone 4s le yaptıgımda( batarya omru acısından kıyaslaması kolay olsun dıye ornek verdım ) %40 sarja dusuyor kı 4s bataryası full sarjla bır gunu cıkarmıyacak kadar kotuydu.Ikıncı kotu yanı tepkımelerı cok gec.

Kısacası suan alıcak olsam fujı almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airspeed

bende fujının yarı otomatık aynı model eskı surumu olan modelı vardı 13 mp .
    Fıyatına gore ıdare eder ama bence daha ıyı bır makına alın cunku fujıler genelde gordugum 2700mah varta 4 pil bır dugunu anca cıkartıyor ole delı gıbı cekım yapmadıgım halde aynı cekımı ıphone 4s le yaptıgımda( batarya omru acısından kıyaslaması kolay olsun dıye ornek verdım ) %40 sarja dusuyor kı 4s bataryası full sarjla bır gunu cıkarmıyacak kadar kotuydu.Ikıncı kotu yanı tepkımelerı cok gec.

Kısacası suan alıcak olsam fujı almazdım.

Hocam iphone 4sin flasi ve objektifi ile bununki ayni mi ki? Ben anlamam ama sanki foto makinesi daha cok sarj yer gibime geliyor buyuk oldugundan. Elestirmek amaci ile sormuyorum. Merak ettim...

• caglayan95 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki kıyaslanmaz ama bence daha iyi olabilirdi az buz pil koymuyoruz içine 4x2700mah , eger gercekten fotoğraf işine gönül verildiyse fujinin bu modellerini bence almayın , ben fujiyi bi arkadaşımın kardeşine hediye ettim merak sarmış bu işlere, şuan fuji eksikliğini hissetmiyorum, 4s bile yetiyor.Ama gerçekten gönül versem bu model fujıye bulasmazdım.
  • Üniversitede okuyan kardeşime giriş seviyesi bir makine almayı düşünüyorum.

Bu makine olur mu acaba? Yada ne alsam?

Bilgili arkadaşların tavsiyeleri nelerdir

• giriş seviyesi için uygun.bendede fuji s1800 var.evde yatıyor hala.
    tasınabilir küçüklükte dğil.fiyatına göre bence çok iyi...
    ama tabi fotograf konusunda uzman degiilim.ev kullanıcısı :)

makro çok iyi değil.2cm olması lazım,yanlıs hatırlamıyorsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecett -- 12 Temmuz 2014; 13:17:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.