Şimdi Ara

Fujifilm Finepix A235 Kulubü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
1
Favori
23.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: netün

quote:

Orijinalden alıntı: basalir

quote:

Orijinalden alıntı: hfy44

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar bir sitede (http://www.digitaltrends.com/product-reviews/digital-camera-reviews/compact-computer-reviews/fujifilm-finepix-a235-digital-camera-review/specifications/) maximum video kayıt süresini 30 sn olarak söylüyor. Deneme yapanlar varsa lütfen buradan duyurun...

2gb lık bir h.kartı ile 640x480 boyutunda 25 dk video çekimi yapabilirsiniz,320x240 boyutunda 57 dk video çekimi yapabilirsiniz

Verdiğiniz adreste yazılan ise video dosyasında saniyede 30 kare çekim yapabildiğidir

Belirttiğim sitede aşağıdaki gibi bir ifade var. Kıt İngilizceme rağmen Max Movie Length = Max Film Uzunluğu olarak anladım.

Video
    �ideo Resolutions : 320 x 240
    �ax Movie Length : 30 Seconds

Siz denemesini yaptınız ve bilgileri deneme sonucunuza göre söylüyorsunuz umarım...

Saniyede 30 kare çekim yapılabiliyor ve buda videolar için yeterli akışa olanak sağlıyor,tabiki denemesini yaptım 30 saniye videomu olur
    Size verdiğim bilgileride ürünün kullanma klavuzundan aktardım,hatta alt tarafta şöyle bir ifadede var tek bir parça filmin uzunluğu max 2 gb olabilir,yani video 2 gb boyutuna ulaştımı otomatik olarak kayıt 2. bir dosyadan devam ediyor partlar 2 gb lık oluyor

Sayın hocam emin ol piyasada neler var. Aldığım bir cep telefonu 2mb lık kayıt yapıyor, aldığım da bir kamyon para vermiştim en yeni model diye itelediler şimdi herşeye çok dikkat ediyorum.

sayın basalir dediğiniz konu'da haklısınız sonuçta anladığım kadarıyla bir makina almak istiyorsunuz
    incelediğiniz ölçüde fujinin bu modelleri ihtiyacınızı karşılıyorsa istisna olarak 400,500tl satılan makinaların
    sayılı olarak bazılarından iyi olmayacaktır.ama inanın ondan yüksek fiyata satılanların bazılarından fotoda iyi
    bazılarıyla aynı ayar. olacaktır.fazla zoom hd video manuel ayar aramıyorsanız a170,235 sizin için iyibir tercih olacaktır
    ondan sonra bize ya dua edersin fazla para vermediğiniz için yada beddua

Sayın netun üstadım beddua olmaz asla, sizler gibi işten anlayanlar sayesinde balıklama atlama devrimiz kapanmıştır inşallah.

• Bende bugün bu makinadan alarak aranıza katıldım. HB dan aldım geldiğinde ilk olarak neyi kontrol etmem gerektiğni belirtebilirmisiniz.

Teşekkürler
  • Ben de aranıza katıldım. Makinenin kullanımı basit ve çekimleri başarılı. Ancak ALPAK arkadaşımızın belirttiği gibi şarjlı pilleri taktığımda, pil ayarları Ni-Mh ayarında olmasına rağmen bir kaç saniye sonra pil göstergesi kırmızı tek çizgiye dönüyor, ama çekimler normal olarak devam ediyor. KONNOC 3000 mA şarjlı pil kullanıyorum. Arkadaşlar sizler hangi marka şarjlı pil kullanıyorsunuz? Bu sorun sizlerde de var mı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Teşekkürler...

Orijinalden alıntı: Shorin

Bende bugün bu makinadan alarak aranıza katıldım. HB dan aldım geldiğinde ilk olarak neyi kontrol etmem gerektiğni belirtebilirmisiniz.

Teşekkürler

hayırlı olsun öncelikler.
    mutlu kareler yakalamanızı temenni ederim. tabi makineyi önce fiziksel olarak bir eksiğinin olup olmadığını kontrol edin başlıca kontrol edilecek yerleri;

-ekranda bir problem var mı?
    - tüm tuş takımları görevlerini yerine getiriyor mu?
    - lens yuvasına rahatlıkla girip çıkıyor mu?
    - kasada kozmetik olarak kusur var mı?

- lisan ayarı yaptınız mı?
    - pil türünü seçtiniz mi?
    - çeşitli çekim modlarını denediniz mi?

.......vs..

Orijinalden alıntı: erby

Ben de aranıza katıldım. Makinenin kullanımı basit ve çekimleri başarılı. Ancak ALPAK arkadaşımızın belirttiği gibi şarjlı pilleri taktığımda, pil ayarları Ni-Mh ayarında olmasına rağmen bir kaç saniye sonra pil göstergesi kırmızı tek çizgiye dönüyor, ama çekimler normal olarak devam ediyor. KONNOC 3000 mA şarjlı pil kullanıyorum. Arkadaşlar sizler hangi marka şarjlı pil kullanıyorsunuz? Bu sorun sizlerde de var mı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Teşekkürler...

hayırlı olsun umarım beklediğinizden daha performanslı bir makine olur sizin için. ;)

pil konusunda kesinlikle yeni ve bilindik kaliteli pil kullanmanızı tavsiye ediyorum. burdan marka kötülemek istemem ama tavsiye edebilirim ;
    duracell, gp (kendim kullanıyorum) , philips, energizer gibi markalar alıp denemenizi tavsiye ederim zira tam dolu piller ile 150-220 kare arası değişken çekimler elde ediyorum. bence gayet tasarruflu kullanıyor pillerini o büyük ekranına rağmen. ;)

• Arkadaslar bu cihazdan bende edindim gercekten cok hos bı cıhaz deneyımlerımı sızınle paylasırım

Teşekkürler

Bunu bende merak ediyorum

Orijinalden alıntı: knightofdark

Bende bugün bu makinadan alarak aranıza katıldım. HB dan aldım geldiğinde ilk olarak neyi kontrol etmem gerektiğni belirtebilirmisiniz.

Teşekkürler

Bunu bende merak ediyorum

-----------------------

quote:

Orijinalden alıntı: takara34

quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Teşekkürler

hayırlı olsun öncelikler.
    mutlu kareler yakalamanızı temenni ederim. tabi makineyi önce fiziksel olarak bir eksiğinin olup olmadığını kontrol edin başlıca kontrol edilecek yerleri;

-ekranda bir problem var mı?
    - tüm tuş takımları görevlerini yerine getiriyor mu?
    - lens yuvasına rahatlıkla girip çıkıyor mu?
    - kasada kozmetik olarak kusur var mı?

- lisan ayarı yaptınız mı?
    - pil türünü seçtiniz mi?
    - çeşitli çekim modlarını denediniz mi?

.......vs..

• merhabalar,
    son olarak varta professional accu 2700 mah (forumda pil ile ilgili sayfalarda tavsiye ediliyordu.) sattın almıştım. malesef durum değişmedi.

quote:

Ben de aranıza katıldım. Makinenin kullanımı basit ve çekimleri başarılı. Ancak ALPAK arkadaşımızın belirttiği gibi şarjlı pilleri taktığımda, pil ayarları Ni-Mh ayarında olmasına rağmen bir kaç saniye sonra pil göstergesi kırmızı tek çizgiye dönüyor, ama çekimler normal olarak devam ediyor. KONNOC 3000 mA şarjlı pil kullanıyorum. Arkadaşlar sizler hangi marka şarjlı pil kullanıyorsunuz? Bu sorun sizlerde de var mı bizimle paylaşırsanız seviniriz. Teşekkürler...
  • Arkadaşlar ben a170 kullanıcısıyım ve Şu Marketlerde Satılan Duracell MN1500 LR6 1.5 VOLTS MAR 2015 Alkaline pil ile 100 çekimi rahat çıkarıyorum ve ayrıca menu ve resimlere bakmadahil ve piller soğuk havadan etkilenirler gösterge bu yüzden değişiklik gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuncay-TT -- 10 Mart 2010; 12:35:22 >

Orijinalden alıntı: knightofdark

Arkadaslar bu cihazdan bende edindim gercekten cok hos bı cıhaz deneyımlerımı sızınle paylasırım

bekliyoruz ;)

Orijinalden alıntı: ALPAK

merhabalar,
    son olarak varta professional accu 2700 mah (forumda pil ile ilgili sayfalarda tavsiye ediliyordu.) sattın almıştım. malesef durum değişmedi.

quote:

"alpak" eğerki pillerden şüphen yoksa bence makine de bir problem olabilir teknikservisine bir sormanı yahutta götürüp inceletmeni tavsiye ederim.

• Pil sorunu benim cihazdada var,herkesin kalitesini bildiği gp 2700 pilleri kullanmaktayım piller full şarjlıyken birkaç poz çekiyorum pil durumu 2'ye düşüyor ardından birkaç poz daha çekince 1'e düşüyor fakat şarj göstergesi 1 de iken şarjı bitmek bilmiyor,sanırım pil ölçümünü ekrana yansıtan sistemde sorun var bunun nedenide normal alkalin piller 1,5 volt şarjlı piller ise 1,2 volt ve cihazın gösterge ölçümü 1,5 volta göre pil seviyesini gösteriyor bu yüzden 1,2 volt olan şarjlı pilleri doğru ölçemiyor,menüde netür pil kullanıldığını ayarlamak için koyulan seçenek işini yapamıyor,fujinin bu serisine ait 3 cihaz kullandım hepsinde durum aynı idi

Cihazın yanında ise kullanma kılavuzu,garanti belgesi vs. 2 Adet pil,el kayışı,usb kablosu,driver ve çeşitli programların bulunduğu cd bulunuyor,fiyat olarak hb de 190 lira civarında fırsatınız varsa hb den almanızı öneririm çeşitli ürünler aldım ve memnun kaldım

Kutu içeriğinde hediye olarak,
    Kılıf ve 2gb h.kartı geliyor

Cihazın yanında ise kullanma kılavuzu,garanti belgesi vs. 2 Adet pil,el kayışı,usb kablosu,driver ve çeşitli programların bulunduğu cd bulunuyor,fiyat olarak hb de 190 lira civarında fırsatınız varsa hb den almanızı öneririm çeşitli ürünler aldım ve memnun kaldım

Fırsatım var ama onun ile 206 ya dusuyor
  • Haklısınız bugün fırsatlara bakmamıştım,daha önce %35 olan indirim %30'a çekilmiş,cihaz bu fiyatı hakediyor tabiki farklı yerlerden fiyat araştırması yapıp uygun ve güvenilir olanı tercih etmenizi tavsiye ederim
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.