Şimdi Ara

Fujifilm F200 EXR - Full Kutulu - Sıfır ayarında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce sürekli yanımda taşıyabileceğim makinam bulunması için satın almıştım.
    Çok severek, kısa bir süre kullandım. Toplamda 200 kare çekmemişimdir.

Bilmeyen arkadaşlar için belirtmek isterim. Şuan kendi sınıfının en iyi makinasıdır.

1/1.6 sensor boyutu ve EXR işlemcisiyle çok çok kaliteli fotoğraflar çeker!. Dynamic Range konusunda çok başarılıdır. ISO başarımında da sınıfının tartışmasız lideridir. 28mm geniş açı ve 140mm tele yani 5x optik zoom imkanı..

Boyutuna göre dev işler yapabilen bir makinadır!

------

Full kutusu ve kutu içeriğiyle verilecektir. Istediğim fiyat 365 liradır. Ayrıca harici olarak aldığım CaseLogic taşıma çantasıda hediyemdir. Isteyen olursa 5 yıl garantili 4GB hafıza Transcend marka SDHC hafıza kartınıda 15 lira farkla verebilirim.

Pazarlıksız son fiyattır. Sıfırına o kadar para vermektense bu makinayı kaçırmayın derim. 1 yıl uluslararası garantisi mevcuttur. Son 2 kare bu makinayla çektiğim fotoğraflara örnektir. Istanbul içi elden teslim öncelikli tercihimdir.

Eşdeğer temizlikte ve aynı fiyat seviyesinde DSLR-Like makinalarla takas düşünebilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• harika fiyat ...
    Tr garantisi olmasada , bu cihazlar düşmediği ve darbe almadığı sürece arızası yok denecek kadar az cihazlar.
    Bence TR garantili 1100TL yada 1000 liraya alacağınıza , 365TL sıfır ayarında almak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

harika fiyat ...
    Tr garantisi olmasada , bu cihazlar düşmediği ve darbe almadığı sürece arızası yok denecek kadar az cihazlar.
    Bence TR garantili 1100TL yada 1000 liraya alacağınıza , 365TL sıfır ayarında almak daha mantıklı.

teşekkürler hocam..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel makine, güzel fiyat bence de.
    Hazırda makinem olmayaydı kesin talip olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Güzel makine, güzel fiyat bence de.
    Hazırda makinem olmayaydı kesin talip olurdum.

+1
  • 1+1=2 pm
  • bir pm daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne oldu satıldı mı hocam makine?

edit: satılmış pardon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TWiST_oF_FaCe -- 18 Mayıs 2010; 12:25:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.